- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
inanmasanızda onunla devam etmeyeceğim çünkü kendi doğrularından benim için ufacıcık tavizler vermiyor ha sevdiğine sadakatine aşkına inanıyorum ben ama belli kalıplarını beni kaybetmek uğruna yıkamyıorsa ben çok yoruşldum bu ilişkide hep alttan alan yapıcı olan kişi olmaktan. ama nasıl unutacağım nasıl tamamen bitirip başka birisiyle gelecek planlayabileceğim ben bilmiyorum.
Bilkent mevzusu diyorumyapma...
Aklını çelme.
Evlenmeli
Ciddiyim.
Uyumlular çünkü.
Başka bir safı kandırması açıkcası gereksiz.
Aklı fikri Bilkent deOkulun kendisiyle bile evlenir.
Katip sen bilirsin söylesene ne kadar altın istenirİncindin mi çiçeğim?
Kilon kadar iste sen, bari çekeceğin çileye değsin.Katip sen bilirsin söylesene ne kadar altın istenir
Sana ne kadar gelmiştiKilon kadar iste sen, bari çekeceğin çileye değsin.
Siz orda mı doktora yaptınızBilkent guzide bir universitemizdir ama ben evlenmek icin Ispanya'daki Salamanca universitesini tavsiye ederim. 2000 senelik tarihi olan cok guzel bir kampusu var
Siz orda mı doktora yaptınız
Manolya’nın kocası diyordu bir de galiba. Bedevi’nin miydi yoksa, karıştılar artık bendeyok ondan başkası diyebilemez.
Ne diyordu varmı konusuManolya’nın kocası diyordu bir de galiba. Bedevi’nin miydi yoksa, karıştılar artık bende.
Üyeyi bile tam hatırlayamamışım, konuyu nasıl bulayımNe diyordu varmı konusu
Bahsettiğiniz üyelerde şiddet durumu varmıydı yoksa böyle karışmamı sadeceÜyeyi bile tam hatırlayamamışım, konuyu nasıl bulayım. Senin psikopatın az farklı türlüsüydü, kadının tuvaletinin saatine karşıyordu. Yazdığım iki üye de boşanmışlar bu arada. Böyle saçma sapan şeylerin sonu boşanmaktan başka bir şey olmuyor yani. Kamu spotu olsun bu da .
Karışma dediğin şey de şiddet farkındasın değil mi? İki üye de senin gibi psikolojik şiddet görüyorlardı. Yerlerde tekmelenmediler belki ama boşanmadan önce fiziksel şiddet de gördüler. Fiziksel şiddet yüzünden boşanmadılar.Bahsettiğiniz üyelerde şiddet durumu varmıydı yoksa böyle karışmamı sadece
Bana gelen senin zararını karşılamaz.Sana ne kadar gelmişti
karışmak şiddete giriyor mubunu bilmiyordumKarışma dediğin şey de şiddet farkındasın değil mi? İki üye de senin gibi psikolojik şiddet görüyorlardı. Yerlerde tekmelenmediler belki ama boşanmadan önce fiziksel şiddet de gördüler. Fiziksel şiddet yüzünden boşanmadılar.
Ayh bu kadarına gerçekten inanmıyorum ya.karışmak şiddete giriyor mubunu bilmiyordum
Yok canım girmiyor şiddete. Her şeye de şiddet der oldular. Onlar şiddet görmemiş. Ninelerimiz ne dayaklar yemiş, gık dememişler, mükafatını da kocaları yaşlanınca dövmeyi bırakarak vermiş. Yeni nesil çok tahammülsüz, yuva muva bırakmadılar.karışmak şiddete giriyor mubunu bilmiyordum
karışmak şiddete giriyor mubunu bilmiyordum
Ayh bu kadarına gerçekten inanmıyorum ya.
Üniversite mezunu ve iş hayatında olan bir kadın bu kadar üç dört yaş seviyesinde kalamaz. Yemin ederim üç yaş çocuk zekası, “neden, ama neden, ama neden, o ne, bu ne, neden öyle” diye elli bin saçma soru sorduğu zekadasınız. Bu kadar bağlamsız, bir yere varmayan sorular olamaz. Aptala mı yatmak desek öyle de denemez buna artık.
Resmen muhabbetiniz kısır ilerlemiyor. Sadece üç yaş çocuğu gibi soru sormak için soru soruyorsunuz
Siz o adamla evlenmekle doğrusunu yapacaksınız bence de. Düzgün ve aklı yerinde bir adam böyle biriyle bir saat vakit geçiremez şişer
Arkadaşlığınızı bitirerek kendinize yatırım yapmışsınız resmen, insanın mik mik beynini yerler, burda da görüldüğü üzere. Ben İrmik 'in de etrafında çok aklı başında insan kaldığını düşünmüyorum hatta düşünmekten öte geçiyorum, bir mesajında anladım diyebilirim. Arkadaşı aramış, kızmış buna ya, çok uyumluydunuz daha iyisini nerden bulacaksın falan diye. Yani, şöyle bakınca doğru, onu biz de diyozBenim burada boyle bir arkadasim vardi, gecmis zaman kullaniyorum cunku dayanamadigim icin 1 sene once iletisimi kestim. Sozde universiteyi sehirdisinda (ama babasinin aldigi evde, kardesiyle) okumus, yurtdisina staj yapmaya gelmis ama hala daha 10000km otedeki babasinin etkisinden cikamazdi. 30 yasinda koca kadin degilmis gibi ama ben bunu bilmem ki, ama ben tek basima karar veremem ki, benim su ana kadarki butun kararlarimi babam benim adima aldi diye alacagi en ufak karari bile cevresindekilere sorardi. Ya da mesela kendi basina bir karar aldi, yapti, sen olsan ne yapardin dogru mu diye defalarca sorar, kendini onaylatma ihtiyaci hissederdi. Ne yapti, etti burada da babasinin kopyasini buldu, onun himayesi altina soktu kendini. Bir ara destek almaya da basladi ama terapiste de olaylari yanli anlatirsa terapist ne yapsin yani. 30 yasindaki insan dogruyu yanlisi ayirir, ama ben bilmem kiii kilifi altinda yanlis ustune yanlis yapmaya tahammulum yok. Arkadasligimi da bu sebepten bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?