Annesi aradı

Valla benimki de bir ara nisanli adamla sinemaya, tatile gidiyordu. Adam evlendi, buna maddi degeri yuksek bir hediye aldi. Sen napiyorsunnn dedikce, ama arkadasiiiim, ama esi ile de tanistim bulustum kiiii, diyordu. Sen yanlis anliyorsun diyordu. Adamin karisi seni taniyor da beraber tatile gittiginizi biliyor mu diyorum, cevap yok. Benim de en yakin iki arkadasim erkek ama bu normal bir kadin-erkek arkadasligi degil belliydi yani. Hala daha ama o cok iyi bi insaaaan diye diye gorustu, en son karisi hamileyken adamin buna opucuk emojili mesajlarini gordum, herkese atiyor dedi Yok yani, bu saflik da degil, inanmak istememek. Sonrasini bilmiyorum ben gorusmedim daha fazla, adamin her adini duydugumda tuylerim diken diken oluyordu, bir de tutturdu beni tanistiracakmis. Karisini aldatanlarla gorusmuyorum ben prensip olarak dedim diye uzulup aglamisti

Şu zamanda bu kadar kendinden habersiz gelişmemiş kalmayı başarmakta aklım ermiyor benim. İnanamıyorum ondan.
Arkadaşımın kızı var 3 yaşında. O bile babası üşüdün yelek çorap giy dediğinde, ben üşümedim üşüsem anlarım diyor. O bile kendine karıştırmıyor ya.

Yaklaşık bir yıl evvel bir aile büyüğümüz vefat etti. 80 yaşındaki karısı dedi ki "Ben artık özgürüm."

karışmak şiddete giriyor mubunu bilmiyordum
Sen gerçekten böyle birimisin
Yoksa saf cidden saf ayağına yatıp bizim sinirlerimi hoplariyorsun
Kaç kez yazdım dalga geçiyorsan yapma diye

Bilgisayar mühendisi birinin sorduğu soruya pes
Arka sayfalarda yazdım cidden yaptığını cahil kör cahil yapmaz
Taş devri insani bile aklını kullanıp icadlar yapmış
Ya senin akıl denen mantık denen fikir denen insana verilmiş bu meziyetler nerde yahu

Cidden ciddi olamazsın soruya bak sabah sabah

Dua etsin metresler ile görüşmüyorum dememişsiniz, intihar ederdi. Bunların başına iyi bir çoban olsun yeter ki, evli bekar yaşlı genç aramıyorlar.

margaret arkadaşına benziyormuşum evet bir süre o şekilde yaşayınca başkası sizin adınıza kararlar verip onları yaptırmaya uğraşınca siz de kendi başınıza kaldığınızda emin olamıyorsunuz çünkü karar veremiyorsunuz doığru mu yaptım diye bocalıyorsunuz bu seferde başkalarının fikirlerine yöneliyorsunuz benim şuan yaptığım gibi. oysaki onunlayken böyle bir derdim yoktu çünkü zaten o karar alır yapardı yaptırırdı. peki neden bu duruma geldik çünkü ben ne zaman kendi fikrimi söylesem öneride bulunsam yada kendi istediğimi yapmak istesem hep bi müdahale baskı laf etme o fikirden uzaklaştırılma yaşadığım için tamam sen yap kafasına girdim. uzun süre böyle yaşayınca sizce çıkmak kolaymı. ben şimdi bir anda son derece net kararları olan ve asla pişmanlık yaşamayan birine mi dönüşeceğim

bir psikyatr demiş ki ; bize hiçbir zaman gerçek hastalar gelmez, gerçek hastaların hasta ettikleri gelir.

İyi yapmışsınız, yarın bir gün size asılırdı o herif. Arkadaşı da bunun gibidir diyerek

Ben onu nerede nasıl giyineceğini bilmiyorsun olarak değilde benim inancıma göre oranın buranın açılması dar olması vs dikkat çekmesi uygun dğeil demek istiyor veya iş yerinde öğlen bir erkek arkadaşla yemek yiyorsak bizim için normal evet ama dışarıdan görenler aralarında birşey var sanıp etiket yapıştırıyormjş

Aynı şey işte ablacım. Niye onun inancına göre? Senin kendine göre bir inanç sistemin yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…