Annesi aradı

Yazdim ya sebebini Cunku yalniz kafa dinlemek benim ihtiyacim, pasa gonlum boyle istiyor. Pasa gonlum kocamla beraber tatile gitmek istediginde de beraber gidiyoruz.
senin kocan ispanyolmuş türk erkeklerinin kolay kolay kabul edemeyeceği şeyler bunlar

bende trabzonluyum.
bende olduğum kadın için her zaman babama minnettarım.

senin kocan ispanyolmuş türk erkeklerinin kolay kolay kabul edemeyeceği şeyler bunlar

Ben de gozumu esimle acmadim ki, ben hep ayniydim, hayatima daha once giren erkekler Turk'tu, onlarla da durum ayniydi. Sana bi abla sozu olsun dunya uzerindeki butun genellemeler yanlistir

Eşimde mi Doğu Karadeniz’le peki iç Anadolu erkeği olup kocası karışmayan var mı
Var. Anne tarafım içanadolulu.
1975te iki kızını büyük şehirde okutmuş. Tüm kozlarını meslek sahibi yapmış. İstedikleri adamla evlendirmiş bir dedem, kızının sevgilisiyle tanışıp aileye söz nişan yokken alan bir dayım var. Ve kızları istediklerini giydiler. 1980de beş bekar kız kardeş yalnız tatile giderlermiş babaları da gençlikte gezsinler tabii dermiş. Ki dedem köyde doğan büyüyen eğitimli olmayan bir adamdı.
Her evladına da erkenden evlenmeyin önce meslek önce iş demiş, hepsini 28-30 aralığındaki kendi getirdikleri adamlarla evlendirmiş.
Bınun memleketle okulla alakası yok. Kendini geliştirmekle vizyonla alakası var. Benim 1920 doğumlu dedem sizden çok daha akıllı, kadına değer veren bir adammış.

Eşimde mi Doğu Karadeniz’le peki iç Anadolu erkeği olup kocası karışmayan var mı
Hiç anlamayacaksın, anlamak istemiyorsun değil mi bu konunun memleketle coğrafya ile ilgisi olmadığını. Bu o adamın vizyonsuzluğu sana güvensizliği ve değer vermemesi ile ilgili bir konu.

Maalesef bu konularda bir kızın Özgür olamayacağını düşünen bir kafada. Yarın bir gün kız çocuğumuz olursa onada aynı davranır. He ilerde belki değişir çünkü sonradan değişti rahat bıraktı diyende var

Siz zaten aynı kafasınız irmik, evlen artık Allah aşkına evlen ve mutlu Mesut yaşayıp burayı unut.

Bence o saatte dışarı gidip alışveriş yapmak erkeğin görevidir yada birlikte giderler
Hadi seni infilak ettireyim Bizim evde camasir bulasik utu isi esimde. Gecede ilac almaya ben giderim cunku pek anlamaz ilac isinden esim pandeminin basinda da esim isinden ayrilip o zaman 2 yasinda olan kizimiza bakti ben calismaya devam ettim.

Siz zaten aynı kafasınız irmik, evlen artık Allah aşkına evlen ve mutlu Mesut yaşayıp burayı unut.
İrmik neden ailelerimizi sorgulamaya başladı hiç anlamadım. Baskılayıcı, kısıtlayan, ataerkil bir aileden gelmiyor, çevresi de rahat yaşayan insanlardan oluşuyor, o halde aile ve kültür kodlarından bahsedilemez, İrmik bu hayatı sevmiş bunu yaşamak istiyor. Tercih bu. Keşke kendine itiraf edebilse.

Benim aile yapım böyle değil ama khomyuk ben aydın eğitimli bir ailede büyüdüm annem yaşıyorken görüyordu o bile dedi hiç mi kendini geliştirmemiş diye onun bana aldığı çoğu kıyafeti annem hiç beğenmiyordu

Hayatı değil kişiyi sevdiğim için

Hadi seni infilak ettireyim Bizim evde camasir bulasik utu isi esimde. Gecede ilac almaya ben giderim cunku pek anlamaz ilac isinden esim pandeminin basinda da esim isinden ayrilip o zaman 2 yasinda olan kizimiza bakti ben calismaya devam ettim.
Kocam 3 ay işsizdi, ben İstanbul'da çalışırken o çocukları aldı anasının evine gitti, ufak bir iş kurmaya çalıştı olmadı falan, oturdu anasının evinde çocuklara baktı, ben tayinim çıksın diye bekledim İstanbul'da. Tayinim çıktı, evi taşıdık. Yenice iş buldu ve çalışmaya başladı. Ama İrmik böyle adam sevmez. Erkek dediğin koruyacak kollayacak, donuna kadar seçip alacak, ve hiç işi bırakmayacak . Aa ama bunları yaparken de askılısına denizine karışmazsa iyi olur.

Hayatı değil kişiyi sevdiğim için
Sen sevdin bu hayatı. Her şeyi erkek yapıyor, para kazanıyor, rahatını sağlıyor, donuna kadar alıyor. Ama yönetmeye kalkınca ağlıyorsun. Her güzelin bir kusuru var aşkım. İki güzellik birden bu dünyada olmaz.

Aynen.
Sevgilisi maddi yönden iyi olmasaydı görürdüm onu.
Sevgilisinin sağladığı rahatlık, kendi işini gücünü yapacak olması hoşuna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…