- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Bu rahatı veren adam karşılığında ister bir şeyler. İstemeyeni bulsun beraber sevelim hakikaten.Aynen.
Sevgilisi maddi yönden iyi olmasaydı görürdüm onu.
Sevgilisinin sağladığı rahatlık, kendi işini gücünü yapacak olması hoşuna yapacak olması hoşuna gidiyor.
Ben bi zaman şey düşünüyordum acaba iç anadolulu olduğu için mi bu kafada çünkü ailesi Karadenizli yada doğulu muhafazakar kapalı olanlar bile çok rahat davranıyor karıştırmıyor
Benim aile yapım böyle değil ama khomyuk ben aydın eğitimli bir ailede büyüdüm annem yaşıyorken görüyordu o bile dedi hiç mi kendini geliştirmemiş diye onun bana aldığı çoğu kıyafeti annem hiç beğenmiyordu
Ben yakışıklı olduğunu düşünüyorum şimdi dediğiniz gibi bana saygı duyan karışmayan orta halli birini bulsam ama bana diğeri kadar yakışıklı gelmese onu mu seçmeliyimSen kendini geliştirmişsin sanki
Seçtiğin adam ortada.
Orta halli olanlar yakışıklı olamıyor mu? Hani ne yapsalar boş mu?Ben yakışıklı olduğunu düşünüyorum şimdi dediğiniz gibi bana saygı duyan karışmayan orta halli birini bulsam ama bana diğeri kadar yakışıklı gelmese onu mu seçmeliyim
Ben yakışıklı olduğunu düşünüyorum şimdi dediğiniz gibi bana saygı duyan karışmayan orta halli birini bulsam ama bana diğeri kadar yakışıklı gelmese onu mu seçmeliyim
Orta halli olanlara yakışıklı değil mi dedimOrta halli olanlar yakışıklı olamıyor mu? Hani ne yapsalar boş mu?
Orta halli olanlar yakışıklı olamıyor mu? Hani ne yapsalar boş mu?
Sana yakışıklı gelmez işte orasını anladık. Bulabildiğin en paralı herif bu , bundan başkası gözüne güzel gelmiyor, sen de haklısın altı üstü ataerkil ortadoğu erkekleri işte, paraları olmasa çekilecek dert değiller.Orta halli olanlara yakışıklı değil mi dedim
Böyle bir adam seçip evleneceğime pazardaki patatesle duygusal bağ kurarımEşine saygı duyan erkekler zengin ve yakışıklı olamaz bunu bilmiyor musun?
İşte bunlar hep ağa dizisi izlemekten oluyor.
Ben yakışıklı olduğunu düşünüyorum şimdi dediğiniz gibi bana saygı duyan karışmayan orta halli birini bulsam ama bana diğeri kadar yakışıklı gelmese onu mu seçmeliyim
Gerek yok, onu da sevgilisi yapar uygun görürse.annen sanada demedi mi irmik kendini niye geliştirmedin hiç diye?
yada sen kendini hiç sorgulamıyor musun neden bu kadar sığ bir insanım ben diye?
Böyle bir adam seçip evleneceğime pazardaki patatesle duygusal bağ kurarım
Gerek yok, onu da sevgilisi yapar uygun görürse.
Eşimde mi Doğu Karadeniz’le peki iç Anadolu erkeği olup kocası karışmayan var mı
Yönetim bilişimbilkentte ne yüksek linsanaı yapıyormuş bu çocuk çobanlık mı?
Yönetim bilişim
Bence irmiği yönetiyorilişkisini bile yönetemiyor ama?
elinde uzun bir sopa oyana buyana ittirip gütmeye çalışıyor anca.
Yyyooov. Adam ne istediğini gayet iyi biliyor, ben seni maddi anlamda rahat ettireceğim, işini bile elimle kuracağım ama sen de sözümden milim çıkmayacaksın yoksa olmaz diyor ve dediğini de yapıyor. Daha iyi ilişki yönetenini görmedim.ilişkisini bile yönetemiyor ama?
elinde uzun bir sopa oyana buyana ittirip gütmeye çalışıyor anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?