Annesi aradı

Aynen.
Sevgilisi maddi yönden iyi olmasaydı görürdüm onu.
Sevgilisinin sağladığı rahatlık, kendi işini gücünü yapacak olması hoşuna yapacak olması hoşuna gidiyor.
Bu rahatı veren adam karşılığında ister bir şeyler. İstemeyeni bulsun beraber sevelim hakikaten.

Ben bi zaman şey düşünüyordum acaba iç anadolulu olduğu için mi bu kafada çünkü ailesi Karadenizli yada doğulu muhafazakar kapalı olanlar bile çok rahat davranıyor karıştırmıyor

Ya diyelim ki öyle, diyelim ki bütün iç anadolu erkekleri fabrikada tek tip üretilmiş ve hiçbiri eşlerini rahat bırakmıyor. Ee? Bu bilginin yine sana bir faydası yok neden anlamak istemiyorsun?

Sen kendini geliştirmişsin sanki
Seçtiğin adam ortada.

Ben yakışıklı olduğunu düşünüyorum şimdi dediğiniz gibi bana saygı duyan karışmayan orta halli birini bulsam ama bana diğeri kadar yakışıklı gelmese onu mu seçmeliyim
Orta halli olanlar yakışıklı olamıyor mu? Hani ne yapsalar boş mu?

Orta halli olanlara yakışıklı değil mi dedim
Sana yakışıklı gelmez işte orasını anladık. Bulabildiğin en paralı herif bu , bundan başkası gözüne güzel gelmiyor, sen de haklısın altı üstü ataerkil ortadoğu erkekleri işte, paraları olmasa çekilecek dert değiller.

Ben yakışıklı olduğunu düşünüyorum şimdi dediğiniz gibi bana saygı duyan karışmayan orta halli birini bulsam ama bana diğeri kadar yakışıklı gelmese onu mu seçmeliyim

Ayrıca ben sana sen de sevgilin gibi kendini geliştirmemişsin diyorum, sen "şunu mu seçeyim bunu mu seçeyim" diyorsun. Sevgilin sana layık değil demişim sanki asdfgj

Birbirinize uygunsunuz diyorum ben. Birbiriniz için yaratılmışsınız diyorum. Sevgiline dön diyorum.

annen sanada demedi mi irmik kendini niye geliştirmedin hiç diye?
yada sen kendini hiç sorgulamıyor musun neden bu kadar sığ bir insanım ben diye?

Eşimde mi Doğu Karadeniz’le peki iç Anadolu erkeği olup kocası karışmayan var mı

Irmik bu cocugun tel nosunu bana verir misin? Sevabina ben sizi baristiracagim. Yaw sana ne milletin kocasindan la havle. Milletin kocasini falan konusmakla senin is cozulmez. Icim sisti ya. Ben baristiracagim sizi.

ilişkisini bile yönetemiyor ama?
elinde uzun bir sopa oyana buyana ittirip gütmeye çalışıyor anca.
Yyyooov. Adam ne istediğini gayet iyi biliyor, ben seni maddi anlamda rahat ettireceğim, işini bile elimle kuracağım ama sen de sözümden milim çıkmayacaksın yoksa olmaz diyor ve dediğini de yapıyor. Daha iyi ilişki yönetenini görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…