- 3 Nisan 2014
- 36.489
- 149.237
- 798
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Bence irmiği yönetiyor
Orda amacı bak hemen evleneceğiz demek. Daha kolay elde edecek. Kendi arasa bu kadar etki etmezbence onu bile tam beceremiyor anasına arattırmış baksana
Yyyooov. Adam ne istediğini gayet iyi biliyor, ben seni maddi anlamda rahat ettireceğim, işini bile elimle kuracağım ama sen de sözümden milim çıkmayacaksın yoksa olmaz diyor ve dediğini de yapıyor. Daha iyi ilişki yönetenini görmedim.
bence onu bile tam beceremiyor anasına arattırmış baksana
İndikten farkı ne olduğunu biliyor. Bu zamanda böyle bir kız bulamayacağını anlamış, kimseyi güdemez iyi anlamış bulmuşken kafesleyecek.bu kadar vasıfsız bir insanın birşeyi/birini yönetebilme ihtimalini düşünmek istemiyorum belki
Orda amacı bak hemen evleneceğiz demek. Daha kolay elde edecek. Kendi arasa bu kadar etki etmez
Tek bir gerçek var ikisi ruh ikizi. Tam evlenmelil bir çiftbu çocukta yönetim vasfı yok.
irmiğide yönetmeye çalışsa biraz politik davranırdı. irmiği gütmeye çalışıyor bence
bu çocukta yönetim vasfı yok.
irmiğide yönetmeye çalışsa biraz politik davranırdı. irmiği gütmeye çalışıyor bence
Ay aynı ben.Irmik politiklikten anlar mi? Oyle bir ihtimal var mi? Benim isim var sen git dese sen bana deger vermiyorsun der. Ben senin kiyafetine karismam bu yasa ben getirmedim seni, sen ne giyecegini bilirsin dese irmik sen beni sevmiyorsun der. Sen aklibasinda bir kadinsin nerede nasil davranacagini bilirsin dese irmik beni kiskanmiyorsun der. Bu konuyu okuyunca benim basim agriyor ya. Bakmadan da duramiyorum :)
Unuttum. Keşke previously on yapsaydınızKızlar konularımı biliyorsunuz.
Light erkek bizimkilerKocam 3 ay işsizdi, ben İstanbul'da çalışırken o çocukları aldı anasının evine gitti, ufak bir iş kurmaya çalıştı olmadı falan, oturdu anasının evinde çocuklara baktı, ben tayinim çıksın diye bekledim İstanbul'da. Tayinim çıktı, evi taşıdık. Yenice iş buldu ve çalışmaya başladı. Ama İrmik böyle adam sevmez. Erkek dediğin koruyacak kollayacak, donuna kadar seçip alacak, ve hiç işi bırakmayacak .Aa ama bunları yaparken de askılısına denizine karışmazsa iyi olur.
Sizinkisi d emi karışmazLight erkek bizimkiler
4 yasinda ki kizima bile karisamazSizinkisi d emi karışmaz
Sizinkisi d emi karışmaz
Ayrıldığımı söylemiştim atlatamıyorumSana ne ki bizim kocalarimizdan? Hayir sana ne faydasi olacak nufusuna mi alacaksin yani. Bak konu basligin annesi aradi. Yedik biz bunu annesi ile konustun ve kadin seni bir daha aramadi inaniyoruz sorun yok. Derdin ne onu soyle onu konusalim. Sen bu adamla ayrilmadin mi? E neyini konusuyoruz hala? Ayrilmadin nabiz yokluyorsan onu da soyle zorla kimse seni ayirmaz korkma. Konu boyle cok anlamsiz ici bos kaldi o yuzden derdin neyse ya yeni konu ac onu konusalum, ya geyik topigi ac gelip geyik yapalim.
Burda böyle ahkam kesip ama kendi hayatlarına baktığımızda taviz veren birçok insan var kimsenin söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor emin olanSana ne ki bizim kocalarimizdan? Hayir sana ne faydasi olacak nufusuna mi alacaksin yani. Bak konu basligin annesi aradi. Yedik biz bunu annesi ile konustun ve kadin seni bir daha aramadi inaniyoruz sorun yok. Derdin ne onu soyle onu konusalim. Sen bu adamla ayrilmadin mi? E neyini konusuyoruz hala? Ayrilmadin nabiz yokluyorsan onu da soyle zorla kimse seni ayirmaz korkma. Konu boyle cok anlamsiz ici bos kaldi o yuzden derdin neyse ya yeni konu ac onu konusalum, ya geyik topigi ac gelip geyik yapalim.
Ayrıldığımı söylemiştim atlatamıyorum
Ay boşver atlatıp napcan, bi daha hem zengin hem yahuşuklu herif bulmak kolay mı, her güzelin bir kusuru var, çok kusuru da olabilir farketmez, adam zengin adam yahuşuklu adam sahiplenici koruyucu her bi şey işte. Altı üstü askılı giymeyeceksin. Bi de tuvalette sessiz s.çacaksın. 2 haftada bir ameliyatla aldırmak da çözüm bak.Ayrıldığımı söylemiştim atlatamıyorum
Ayyynen İrmikçim hepimiz yalancıyız, bütün sevişmelerimiz yalan, gocamızdan ödü kopan, yemeğin tuzu eksik diye dayak yiyen insanlarız biz, şimdi lütfen gidip evlenir misin, rica ediyorum git ve evlen, acil!Burda böyle ahkam kesip ama kendi hayatlarına baktığımızda taviz veren birçok insan var kimsenin söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor emin olan
Burda böyle ahkam kesip ama kendi hayatlarına baktığımızda taviz veren birçok insan var kimsenin söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor emin olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?