Annesi aradı

bu kadar vasıfsız bir insanın birşeyi/birini yönetebilme ihtimalini düşünmek istemiyorum belki

bu kadar vasıfsız bir insanın birşeyi/birini yönetebilme ihtimalini düşünmek istemiyorum belki
İndikten farkı ne olduğunu biliyor. Bu zamanda böyle bir kız bulamayacağını anlamış, kimseyi güdemez iyi anlamış bulmuşken kafesleyecek.
İrmik hala kendinin farkında değil. Ne olduğunun farkında değil kendini modern, akıllı fln sanıyor. Aynı olduklarını anlamıyor. Daha iyisini bulacağından emin olsa bir saniye düşünmez de işte bir sosyal araştırma yapıyor gözü kesse bitirecek gözü kesmiyor. Diğeri daha açık göz.

bu çocukta yönetim vasfı yok.
irmiğide yönetmeye çalışsa biraz politik davranırdı. irmiği gütmeye çalışıyor bence

Irmik politiklikten anlar mi? Oyle bir ihtimal var mi? Benim isim var sen git dese sen bana deger vermiyorsun der. Ben senin kiyafetine karismam bu yasa ben getirmedim seni, sen ne giyecegini bilirsin dese irmik sen beni sevmiyorsun der. Sen aklibasinda bir kadinsin nerede nasil davranacagini bilirsin dese irmik beni kiskanmiyorsun der. Bu konuyu okuyunca benim basim agriyor ya. Bakmadan da duramiyorum :)

Ay aynı ben.
Hem sinir oluyorum. Hem bakmadan da duramıyorum.
Asıl saçma olan da şu irmik fake bile olsa böyle kadın da çok.
Bir tane paralel ailesi olan arkadaşı mesela kendisine aşırı zıt bir adamı sevdi. Adam evlilik dese evlenirdi de. Zaten nedense kendinden ödün verme işi de kadınlarda daha çok. Erkekler ben buyum işine gelirse derken kadınlar ama ama ama diye elli tane devam gerekçesi buluyor. Bak adam ben böyleyim işine gelirse demiş, kadın kırk bahane buluyor onun için. Memleketi öyle, ama aileden öyle görmüş, çevredeki erkeklerden korkuyor, ama beni çok seviyor. Böyle diye diye kendi eliyle kendini hapse tıkmaya meraklı kadın çok.

Light erkek bizimkiler

Sizinkisi d emi karışmaz

Sana ne ki bizim kocalarimizdan? Hayir sana ne faydasi olacak nufusuna mi alacaksin yani. Bak konu basligin annesi aradi. Yedik biz bunu annesi ile konustun ve kadin seni bir daha aramadi inaniyoruz sorun yok. Derdin ne onu soyle onu konusalim. Sen bu adamla ayrilmadin mi? E neyini konusuyoruz hala? Ayrilmadin nabiz yokluyorsan onu da soyle zorla kimse seni ayirmaz korkma. Konu boyle cok anlamsiz ici bos kaldi o yuzden derdin neyse ya yeni konu ac onu konusalum, ya geyik topigi ac gelip geyik yapalim.

Ayrıldığımı söylemiştim atlatamıyorum

Burda böyle ahkam kesip ama kendi hayatlarına baktığımızda taviz veren birçok insan var kimsenin söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor emin olan

Ayrıldığımı söylemiştim atlatamıyorum
Ay boşver atlatıp napcan, bi daha hem zengin hem yahuşuklu herif bulmak kolay mı, her güzelin bir kusuru var, çok kusuru da olabilir farketmez, adam zengin adam yahuşuklu adam sahiplenici koruyucu her bi şey işte. Altı üstü askılı giymeyeceksin. Bi de tuvalette sessiz s.çacaksın. 2 haftada bir ameliyatla aldırmak da çözüm bak.

Burda böyle ahkam kesip ama kendi hayatlarına baktığımızda taviz veren birçok insan var kimsenin söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor emin olan
Ayyynen İrmikçim hepimiz yalancıyız, bütün sevişmelerimiz yalan, gocamızdan ödü kopan, yemeğin tuzu eksik diye dayak yiyen insanlarız biz, şimdi lütfen gidip evlenir misin, rica ediyorum git ve evlen, acil!

Bak bu soyledigine cok katiliyorum. Cok kiside bunu gordum cunku. Bosandim bosaniyorum diye tonla konusu olan biri baska konuya gidip sana kac kere yazdik laftan anlamiyorsun minvalinde cumleler kurabiliyor ben cok gordum ve bu konuda kesinlikle haklisin. O yuzden sen ne yapacaksin kendine bakacaksin. evlenecegin adami da bir zahmet kendin sececeksin.

Ben de sana diyorum ki hepimiz farkli karakterlerdeyiz. Hepimizin evlilikten ve hayattan beklentileri ayni degil olamaz da zaten. Hepimiz ayni cevrede yetismedik ve hepimizin hayati farkli. Bir gercek var ki evlilikte hayata ayni pencereden bakabilmek ve uyum bana gore olmazsa olmaz. Bu sizde var bu sebeple imkan varsa barisin diyorum. Ben sizin mutlu olacaginiza gercekten inaniyorum. Olabilir sen de boyle dusunursun kime ne ama gelip gelip hem istemiyorum deyip hem unutamiyorum deyip, hem kendinle celisirsen kime ne olmuyor iste ister istemez tepki veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…