Annesi aradı

Denize mi gittiler tatile babanız sormadı mı hiç. Benim babamda karışmaz ve ben ona söylüyordum babam senin bana böyle başlı yaptığını karıştığını öneme bile laf ettiğini bilse onaylamaz falan dedim. Oda bana dedi ki baban senin açık giyinmeni mi istiyor.

Evet Trabzon'dan Marmaris'e gittiler 24 saat otobüs yolculuğu yaptılar. Gidecekler günleri kalacakları süreyi kalacakları yeri kendileri belirlediler.

Babama sadece arkadaşlarıyla tatile gitmeyi planladığını söyledi. Yeni mezun ve işsiz olduğu için maddi kısmını babam destekledi.

Bunun açık giyinmekle alakası yok. Ben kapalıyım ve ben de arkadaşlarımla tatile(deniz tatiline) gittim. Ve ben maddi destek de beklemediğim için kimseye sormadım. Yine bir ekleme bu tatile gittiğimde de sevgilim vardı.

Bizde arkadaş grubumuzla gezdik başka şehirlerde. Kaldık da birlikteyken sorun yok onun için sorun olan onsuz gitmem be birlikteyken de deniz yok Abant’a Sapanca’ya falan gideriz

Bizde arkadaş grubumuzla gezdik başka şehirlerde. Kaldık da birlikteyken sorun yok onun için sorun olan onsuz gitmem be birlikteyken de deniz yok Abant’a Sapanca’ya falan gideriz
Konu sahibi sizin derdiniz ne tam olarak?
Adamı affetmek mi istiyorsunuz?
Yok affetmek istemiyorsanız-öyle diyorsunuz-neden hala sürekli onunla ilgili konuşup unutma sürecinizi uzatıyorsunuz?
Derdinizi hiç anlamıyorum

Yazdim ya sebebini Cunku yalniz kafa dinlemek benim ihtiyacim, pasa gonlum boyle istiyor. Pasa gonlum kocamla beraber tatile gitmek istediginde de beraber gidiyoruz.
Karı kısmısının paşa gönlü mü olurmuş heç. Bir de paşa erkek hitap şekli abooooo

Konu sahibi sizin derdiniz ne tam olarak?
Adamı affetmek mi istiyorsunuz?
Yok affetmek istemiyorsanız-öyle diyorsunuz-neden hala sürekli onunla ilgili konuşup unutma sürecinizi uzatıyorsunuz?
Derdinizi hiç anlamıyorum
İstiyor ki adam hiçbir şeyine karışmasın, yönetmeye kalkmasın, darlamasın, ama finanse etsin, her işine koşsun, korusun kollasın. Var mı öyle bedava ya. Bulursa söylesin beraber sevelim.

İstiyor ki adam hiçbir şeyine karışmasın, yönetmeye kalkmasın, darlamasın, ama finanse etsin, her işine koşsun, korusun kollasın. Var mı öyle bedava ya. Bulursa söylesin beraber sevelim.
Ee öyle bir şey olmayacağını da biliyor neyi neye doldurmaya çalışıyorsa.
Hayır evlenirse bir de kız çocuğu olursa nasıl yetiştirir bu adam.
Onun da her şeyine karışır düşünemiyor mu?
Oğlu olsa başka dert zaten kendi gibi biri olur çıkar adamın.
İnsan doğmamış çocuklarını düşünür uzak durur şu adamdan.

İstiyor ki adam hiçbir şeyine karışmasın ama finanse etsin, her işine koşsun, korusun kollasın. Var mı öyle bedava ya. Bulursa söylesin beraber sevelim.

Bence de tek sebep bu. Benim babamin bir lafi var her seyde sen bu hayatta ne gordun ki der. Uzuldum dersin bunu der, yikildim dersin bunu der sinir olurum bu lafina ama su konudan sonra cok hak verdim.

Ya resmen adam askılı giymesine , denize girmesine karışmasa tamam olacak. Hepi topu bütün derdi bu, askılı çamaşır ve deniz, bütün hayatı resmen. Bunlar için her şeyini o adamın eline verebilir. Çoğacayip.

Bunlari da kabul ediyor katip cok sorun etmiyor aslinda. Sayfalarca savundu bunlari. Galiba adam bunu istemiyor. Yoksa bu is coktan olurdu.

Karı kısmısının paşa gönlü mü olurmuş heç. Bir de paşa erkek hitap şekli abooooo

Yalniz 3.5 senelik evliligimde esim bana hic 'neden her seferinde beraber gitmiyoruz?' diye sormadi. Cunku kendisi gobek bagimizin beraber kesilmediginin farkinda...Irmik bana bunu sorarak degisik bir deneyim yasatiyor

Bunlari da kabul ediyor katip cok sorun etmiyor aslinda. Sayfalarca savundu bunlari. Galiba adam bunu istemiyor. Yoksa bu is coktan olurdu.
Ya şimdi adam yokken giyiyor, geziyor, denize gidiyor, ve günün sonunda pişman oluyor, canım istedi yaptım ama değdi mi diye. Kendini tam olarak aptal gibi hissediyor günün sonunda, bir askılı bir deniz için neleri teptim diye.

Askili giymek cok guzel bir huymu diyen irmikten bahsediyoruz degil mi? Adam bir adim atsa irmik kosacak ama iste insallah barisirlar ya cok amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…