- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Benim aile yapım böyle değil ama khomyuk ben aydın eğitimli bir ailede büyüdüm annem yaşıyorken görüyordu o bile dedi hiç mi kendini geliştirmemiş diye onun bana aldığı çoğu kıyafeti annem hiç beğenmiyordu
Katip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işteKocam 3 ay işsizdi, ben İstanbul'da çalışırken o çocukları aldı anasının evine gitti, ufak bir iş kurmaya çalıştı olmadı falan, oturdu anasının evinde çocuklara baktı, ben tayinim çıksın diye bekledim İstanbul'da. Tayinim çıktı, evi taşıdık. Yenice iş buldu ve çalışmaya başladı. Ama İrmik böyle adam sevmez. Erkek dediğin koruyacak kollayacak, donuna kadar seçip alacak, ve hiç işi bırakmayacak .Aa ama bunları yaparken de askılısına denizine karışmazsa iyi olur.
Ağla ağla, az daha ağla ahahah ponçik seni. Benden çok kazandığı zamanlar da oldu, o zaman iyiydi şimdi mi kötü olacak? Erkeği ATM olarak görmediğim için kimse de beni güdülecek koyun olarak görmüyor, bunlar senin asla anlayamayacağın şeyler yavrucum yorma sen o güzel kafanı. Gidip evlensene sen ya?Katip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işte
Burda böyle ahkam kesip ama kendi hayatlarına baktığımızda taviz veren birçok insan var kimsenin söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor emin olan
Katip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işte
Katibi özelden de tanıyorum ve asla öyle biri değil. Senin derdine ortak olur, çok iyi bir dinleyicidir. Burada eleştiri yapmasının sebebi objektif gözle eğer bu adamla devam edersen sonunun pek parlak olmayacağından.Katip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işte
Ah yavrum kıyamam, böyle mi kendini tatmin ediyorsun? Herkesin hayatında böyle dönemler olur. Bu o herifin anasından ve karısından ömürlük geçindiği sömürdüğü anlamına mı geliyor? Şu an ben hamile kalsam evi eşim geçindirecek veya o işsiz kalsa bulana kadar evi ben geçindireceğim. Daha doğal ne var?Katip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işte
Katip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işte
Ağla ağla, az daha ağla ahahah ponçik seni. Benden çok kazandığı zamanlar da oldu, o zaman iyiydi şimdi mi kötü olacak? Erkeği ATM olarak görmediğim için kimse de beni güdülecek koyun olarak görmüyor, bunlar senin asla anlayamayacağın şeyler yavrucum yorma sen o güzel kafanı. Gidip evlensene sen ya?
AyKatip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işte
Sayfalarca asıl düşüncelerini haykırıyorum, sadece kendince açığımı bulduğuna inandığında yazıyor farkında mısın?Katip sen bu arkadasin canini cok mu yaktin? Dogrulari mi soyledin ki sana kafayi takmis.
Aileden zengin olmasa bir baltaya sap olamayacak mı ailesi fakir onun. Kendisi küçüklükten beri bilgisayarda çalışıyor freelance para kazanıyor nitekimde kendi işini kurdu yoktan var etti. Bende ona bir harcasam on geri döndü. Şuanda şirketi kapatsa yine parasını kazanır her türlü.Ah yavrum kıyamam, böyle mi kendini tatmin ediyorsun? Herkesin hayatında böyle dönemler olur. Bu o herifin anasından ve karısından ömürlük geçindiği sömürdüğü anlamına mı geliyor? Şu an ben hamile kalsam evi eşim geçindirecek veya o işsiz kalsa bulana kadar evi ben geçindireceğim. Daha doğal ne var?
Benim eşimin de böyle bir dönemi oldu, ki o zaman resmi olarak eşim bile değildi, kendi kurduğu işini ve iş yerini kapattı, bir süre çalışamadı, o süreçte sadece belediyede mühendis olarak imza yetkisi olduğu için o şekilde para geldi sadece. Babadan da zengin değildi, ben aileden de varlıklı kendi de kazanan bir kadındım ama para hiç sorun olmadı aramızda, kendini kötü hissettirtmedim. Hayat bizim işin müşterek. Sonunda yüksek mühendis olarak iyi bir şirkete girdi, üç ilde bilmem kaç şantiyeden sorumlu, maaşı da benden iyi. Benim evimde de evlenince kalmayı kabul etmedi vakur biriydi, kendine azimle taşı delerek cebindeki son kuruşa kadar vererek kredi çekip ev de aldı. Hatırlıyorum cebinde sadece 10 TL’si kalmıştı, ben zorla para vermiştim. Ben ona bir harcadıysam on olarak geri döndürdü bana.
Senin gibi rahat bir yaşam için kişiliğimizi karakterimizi onurumuzu kaybetmek uğruna aileden zengin olmasa bir baltaya sap olamayacak ilkel primat heriflerin boynumuza takacağı zincir için gönüllü değiliz. Yerlerde tekmelenmişsin, komutla desibel ayarlayarak çişini yapmak zorundasın, ağzından herifin zenginliğinden başka bir şey çıkmıyor, sanki derdin herifin zenginliğine kapak atmak değil, acabaların, şu saçma oldurma soruların o yüzden, bulmuşken bırakmasam mı daha zenginini nerede bulacam ikilemi. Ortalama bir çalışansın, kalifiye iyi bir mühendis olsan bu herife sümüğünü sürmezsin. Bırak şimdi.
Sayfalarca asıl düşüncelerini haykırıyorum, sadece kendince açığımı bulduğuna inandığında yazıyor farkında mısın?
Aileden zengin olmasa bir baltaya sap olamayacak mı ailesi fakir onun. Kendisi küçüklükten beri bilgisayarda çalışıyor freelance para kazanıyor nitekimde kendi işini kurdu yoktan var etti. Bende ona bir harcasam on geri döndü. Şuanda şirketi kapatsa yine parasını kazanır her türlü.
Sevgilim bana elbise alsa annem onları başımda paralardı, arpanı az mı koyuyoruz da elin adamının eline gidiyorsun diye tur attırırdı valla. Biz öyle zengin insanlar da değiliz, babam bizi öğretmen maaşı ile büyüttü. Kız bunlar aç aç.Gecmis sayfalarda yazdigini okudun mu? Annesi adamin aldigi kiyaferleri begenmiyormus. Elin adami kizina sponsor olmus annenin cevabi hic mi kendini gelistirememis olmus. Ailesi aydin ve okumusmus yersen :) hadi kirmayalim dedikce sana yukselmis. Dogrulari yazma sinirleniyor :)
Aileden zengin olmasa bir baltaya sap olamayacak mı ailesi fakir onun. Kendisi küçüklükten beri bilgisayarda çalışıyor freelance para kazanıyor nitekimde kendi işini kurdu yoktan var etti. Bende ona bir harcasam on geri döndü. Şuanda şirketi kapatsa yine parasını kazanır her türlü.
Yahu siz anlamak mı sitemiyoesunuzonun aldığı dediğim birlikte seçtiğimiz hemen para düşünüyorsunuz alışverişe gittiğimizde onun seçtikleri annem onun zevk-i olduğunu nereden bilsin birlikte aldığımız bir elbiseyi giydiğinde beğenmiyorSevgilim bana elbise alsa annem onları başımda paralardı, arpanı az mı koyuyoruz da elin adamının eline gidiyorsun diye tur attırırdı valla. Biz öyle zengin insanlar da değiliz, babam bizi öğretmen maaşı ile büyüttü. Kız bunlar aç aç.
Heralde hiç hediye almadın katip oda ayrı bir ironiSevgilim bana elbise alsa annem onları başımda paralardı, arpanı az mı koyuyoruz da elin adamının eline gidiyorsun diye tur attırırdı valla. Biz öyle zengin insanlar da değiliz, babam bizi öğretmen maaşı ile büyüttü. Kız bunlar aç aç.
Sevgilim bana elbise alsa annem onları başımda paralardı, arpanı az mı koyuyoruz da elin adamının eline gidiyorsun diye tur attırırdı valla. Biz öyle zengin insanlar da değiliz, babam bizi öğretmen maaşı ile büyüttü. Kız bunlar aç aç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?