Annesi aradı

Hangi hatanı yazayım irmik bilemiyorum

Bak böyle demistin

sen çalışan üniversite mezunu birisin bilgisayar gibi bir karmaşanın hakkindan gelip mantıklı ve akıl gerektiren iş yapıyorsun banka da bide hesap kitap işleri içindesin ama gel gelelim bu ise bir türlü aklını kullanmıyorsun ne diyeyim

Konularini bilmiyorum. Artk cok gecse donme.

Amma abartıyorsunuz nasıl çiş yapılırı anlatmış sevgilisi.
Sevgili aynen bu sevgililer olmasa nasıl micilir bilmiyoruz hepimize öğretiyorlar zaten

Sebeb seviyor sebeb zengin sebeb tekme atıyor çünkü cok seviyor kıskanıyor sevmese kiskanmaz

Bu kadar kadın şiddetini en son The Handmaid's Tale dizisinde gördüm. Onda bile June'un nasıl s*çtığına karışmıyorlardı düşün.
Kölelikten de beter tuhaf bir sistem resmen. Bir de hâlâ “Söz dinlesem sorun olmazdı” demiş, “gelinliği kapalı seçsem olurdu” falan düşüncesinde. Razı bu kölelikten beter tuhaf hayata, biz ne diyelim

Ne kadar absürt bir şey olduğu hatırlatılıyor size. Pişman olmayın o ilişki iyi olsaydı zaten ayrılık olmazdı. Kendi değerinizi bilmiyorsanız öğrenin, çok daha iyilerine layıksınız.
Yorumlarını okuduktan sonra, daha iyilerine layık mı, bilemedim. Tam dengini bulmuş bence

Yorumlarını okuduktan sonra, daha iyilerine layık mı, bilemedim. Tam dengini bulmuş bence
Bir kadının kendini bu kadar değersiz görmesi üzüyor beni M MrsDelfino . Adam kendini saklamıyor ben buyum diyor. Böyle biri ile evlilik yoluna girmek aptallık olur çünkü sonu hiç iyi olmayacağı belli.

Alınma ama cidden normal değilsin. İnşallah kafa buluyorsundur...

Acaba gercekten kendini bu kadar degersiz mi goruyor? Yoksa sitede bir cesit anket mi yapiyor ben pek emin degilim. Hadi kendi konusu ok. ama diger konularda o kadar alakasiz yorumlarini goruyorum ki genel olarak konu sahiplerine alakasiz sorular soruyor. Orn.konu sahibi bosandim bu durumu en kolay nasil atlatirim diye soruyor irmik neden bosanmistiniz diye soruyor.

Bazı insanlar iş hayatında başarılı olur ama sosyal ilişkiler konusunda vasat olabilir. Evet çok saçma sorular soruyor, demek bazı konularda kendini geliştirememiş.

Bence annesinden kensisi aramistir madem engellemissiniz onu annesinin telefonunu kullanmistir acsaydinz keske bende merak ettim simdi

Bazı insanlar iş hayatında başarılı olur ama sosyal ilişkiler konusunda vasat olabilir. Evet çok saçma sorular soruyor, demek bazı konularda kendini geliştirememiş.
Bazı konularda kendini geliştirememiş olabilir ama bilgisayar mühendisi bir kadının bu durumda olması çokta mümkün değil. Meslektaşımmış, nevi şahsına münhasır demek. Hiç denk gelmemiştim...

Evet. Neden boşandınız diye soruyorum doğru sorularım saçma olabilir size göre ancak insanların boşanma sebeplerini öğrenmek istiyorum benimde ileride yaşama ihtimallerimi göz önünde bulundurmaya çalışıyorum. Yeni biriyle birşeyler denemek korkutuyor o yüzden eskiyi kurtarmak mantıklı geliyor. Ayrıca dediğim gibi bizi çok yakıştırıyorlar ve biz dışarıdan örnek görünen bir çiftiz ancak yarın bir gün beni başkasıyla görseler bin türlü suçlarlar ve bunu da bünyem psikolojim kaldıramaz herkes aldatmış falan der oysaki kimse kimsenin içini yaşadığını bilemez bundan sonra yaşayacaklarım beni çok korkutuyor

İrmik senin cidden ruh halin iyi değil,insanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyorlar buna milyon tane sebep neden oluyor.
Aldatma,şiddet,eve bakmama,ilgisizlik,cinsel hayat gibi.
Sen ki flört ettiğin adamla ayrılmayı bile korkunç buluyorken senin bahsettiğin durumlar örnek çiftiz filan inan çok saçma.

Ayrıldığımızı geçen ortak bir arkadaş duymuş beni aradı sana yakıştıramadım sizin toparlanmayacak sorunlarınız yoktu terapiste gitseydiniz sen zaten açık giymiyorsun falan filan dedin. Sen zaten onlarla çalışma dedi. Evide sen gel annesine yakın tutmazsınız olur biter dedi böyle düşününce insan hata mı yaptım diyor

Sen önce sana bu akılı veren arkadaşına yol ver,sizin durumlarınız asla ve asla çözülmez,adam sana şiddet göstermiş yaptığın her hareketini izliyor bilmem farkındamısın .Hayatını yönetmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…