- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Ee on bin TL ne ki ben alamıyor muyumKıytırık bir gardırop 10 bin tl olmuş diyorum, siz hala baba figürü, p.ç erkek tercihi falan diyonuz.
O zaman derhal evlenin. Annesi siz telefonu açmayınca yeni kız arayışına girmiş olabilir. Her an çok geç olabilir.....Benid
Benimde ağlayınca gözlerimden öperdi burnum aksa eliyle silerdi baba da kız çocuğu gibi sevgi gösteriyordu
Senin kötülüğünü mutsuz olmanı isteyenler onlar,aç gözünü biraz.Sen o zaman bu çocuğu hiç sevmedin mi deniyor
Evet canım.Sizin kullanıcı adınız mı değişti
Aslında onun arkadaşıydı bunu diyen o tanıştırmıştı birlikte takılıyorduk o eşi ve bizSenin kötülüğünü mutsuz olmanı isteyenler onlar,aç gözünü biraz.
Bunları gerçekten mi soruyorsunuz?şimdi geri dönmezsem ve yarın bir gün başkasıyla evlenirsem ah almış olur muyum bana maddi manevi çok desteği oldu hakkını nasıl ödeyeceğim forumda okuyorum sürekli yaşattığını yaşayanlar ayrılıp başkasıyla nişanlanan evlenenler falan bunca yıllık ilişkimin üstüne nasıl görünecek bu durum
Bilmem, şimdi gidip şaak diye alabilir misin 3 kilo yoğurt alır gibi? Aileni geçindiriyorsun, o arabanın benzini, faturalar ödemeler falan derken, bir sonraki ay gelir mi mesela hemen?Ee on bin TL ne ki ben alamıyor muyum
Bazı insanlar iş hayatında başarılı olur ama sosyal ilişkiler konusunda vasat olabilir. Evet çok saçma sorular soruyor, demek bazı konularda kendini geliştirememiş.
Onun arkadaşıysa söylemesi çok normal yani..Aslında onun arkadaşıydı bunu diyen o tanıştırmıştı birlikte takılıyorduk o eşi ve biz
Evet ama ben ayrılma kararımı şiddetin sütüne almadım şddet okuldayken olmuştu üstünden kaç sene geçti fiziki olarak birşey görmedim ben ayrılık kararımı onun şehrine gitmek istemedim annemi bırakmak istemediğim ve onun ailesinin sözleri yüzünden aldım dolayısıyla ben yarı yolda bırakan biri oldum onun gözünde benimle mutsuz olmayı göze almadın dedi insanların gözünde benim ayrılma durumum çözülebilecek şeyler ailemi oraya götürebilirdim iş bulamamamda onlarla çalışabilirdim galan filan önceden yaşadığımız mevzuları bilmedikleri için dışarıdan görünen buBunları gerçekten mi soruyorsunuz?
ALLAH aşkına size şiddet uygulayan bir hödük ah almıyor da siz her ilişkide olağan bir şey olan ayrılık için ah alacağınızı düşünüyorsunuz?
Eski konunuzu bilmiyorum ama burada okuduğum yorumlardan az çok tahmin ettim.
Kendinize değer verin lütfen, toparlanın.
Bu gün sevgililikte size bunları yapan ilerde evlenirseniz sizi doğrar!
Anasını, danasını, dısını, dıdısını topluca tüm sülalesini size ulaşabilecekler her türlü platformdan, telefondan engelleyin ve kendinize güzel bir sayfa açıp yolunuza bakın.
Dünyada çok güzel insanlarda var umarım yolunuz ahlaklı, erdemli ve merhametli biri ile kesişir ama bundan önce kendinizi ruhunuzu iyileştirmeniz ve sizin de bu saydığım özelliklere sahip olmak için çabalamanız lazım.
Ve anneniz için başınız sağolsun, lütfen annenizi düşünün kızının bu muameleyi görmesini ister miydi? Ona layık bir evlat gibi başınızın dik, alnınızın ak olacağı bir hayat yaşayın.
Ayrıca kıyafet yüzünden de kimse ayrılmıyor burda bir arkadaş yazmıştı kıyafet için sevgilimi bırakacak değilim falan filanBunları gerçekten mi soruyorsunuz?
ALLAH aşkına size şiddet uygulayan bir hödük ah almıyor da siz her ilişkide olağan bir şey olan ayrılık için ah alacağınızı düşünüyorsunuz?
Eski konunuzu bilmiyorum ama burada okuduğum yorumlardan az çok tahmin ettim.
Kendinize değer verin lütfen, toparlanın.
Bu gün sevgililikte size bunları yapan ilerde evlenirseniz sizi doğrar!
Anasını, danasını, dısını, dıdısını topluca tüm sülalesini size ulaşabilecekler her türlü platformdan, telefondan engelleyin ve kendinize güzel bir sayfa açıp yolunuza bakın.
Dünyada çok güzel insanlarda var umarım yolunuz ahlaklı, erdemli ve merhametli biri ile kesişir ama bundan önce kendinizi ruhunuzu iyileştirmeniz ve sizin de bu saydığım özelliklere sahip olmak için çabalamanız lazım.
Ve anneniz için başınız sağolsun, lütfen annenizi düşünün kızının bu muameleyi görmesini ister miydi? Ona layık bir evlat gibi başınızın dik, alnınızın ak olacağı bir hayat yaşayın.
Şimdi gidip şak diye bir ev düzebilirim öyle söyleyimBilmem, şimdi gidip şaak diye alabilir misin 3 kilo yoğurt alır gibi? Aileni geçindiriyorsun, o arabanın benzini, faturalar ödemeler falan derken, bir sonraki ay gelir mi mesela hemen?
Onu diyenler senin gibi ezik, sevgilisi seninki gibi 'ben erkeğim sen kadinsin,haddini bil' diyen, yer yer dayak yiyen - henüz yemese bile yiyince bunun için yuva bozmayacak tiyneyte insanlar..biz normal insanlar için konuşuyoruz. Bir insan hayvan gibi sahiplenmedigi , insan yerine koyduğu kimseye karışamaz. Hele de böyle saygısız usluplaAyrıca kıyafet yüzünden de kimse ayrılmıyor burda bir arkadaş yazmıştı kıyafet için sevgilimi bırakacak değilim falan filan
Gitmek zorunda değilsiniz.Evet ama ben ayrılma kararımı şiddetin sütüne almadım şddet okuldayken olmuştu üstünden kaç sene geçti fiziki olarak birşey görmedim ben ayrılık kararımı onun şehrine gitmek istemedim annemi bırakmak istemediğim ve onun ailesinin sözleri yüzünden aldım dolayısıyla ben yarı yolda bırakan biri oldum onun gözünde benimle mutsuz olmayı göze almadın dedi insanların gözünde benim ayrılma durumum çözülebilecek şeyler ailemi oraya götürebilirdim iş bulamamamda onlarla çalışabilirdim galan filan önceden yaşadığımız mevzuları bilmedikleri için dışarıdan görünen bu
Ben senin öyle atla deve miktarlar kazandığına inanmıyorum. O hissi vermiyorsun. Adamın pahalı markalardan aldığı hediyeler, götürdüğü restoranlar, tatiller falan gözünde büyümezdi dediğin gibi olsa. Konuların, yazdıkların hep ortada, göz göre göre yeme bizi yeriz seni.Şimdi gidip şak diye bir ev düzebilirim öyle söyleyim
Mevzu kıyafet değil ki?Ayrıca kıyafet yüzünden de kimse ayrılmıyor burda bir arkadaş yazmıştı kıyafet için sevgilimi bırakacak değilim falan filan
Bir tahminde bulunabilir misin? Ayrıca ben onun pahalı aldığı hediyeleri parasından dolayı sevmedim benden az alıyordu zaten o hep kendi işini kurduğu işin başta çok kazanmadı hatta hala benden az alıyır olabilir benim hoşuma giden şey eline geçen parayı önemsemeden benim için her türlü kullanabilmesi bana bişey alacaksa parasına bakıp hesap kitap yapmayıp üç lira az olsun da bir alt marka olsun diye bakmadan bonkör davranabilmesi çünkü zengin olduğu halde ne cimriler var kız arkadaşına eşine bir çöp bile almayan kapiş?Ben senin öyle atla deve miktarlar kazandığına inanmıyorum. O hissi vermiyorsun. Adamın pahalı markalardan aldığı hediyeler, götürdüğü restoranlar, tatiller falan gözünde büyümezdi dediğin gibi olsa. Konuların, yazdıkların hep ortada, göz göre göre yeme bizi yeriz seni.
Boşanmak günah değil mi bir çok insan sonra terkedildikten sonra yok yaşattığını yaşatsın yok mutsuz olsun yar yolda bırakılsın diyor çok korkuyorum bu seferde karşıma ilgisiz umursamaz biri çıkarda onu mumla ararım diyeMevzu kıyafet değil ki?
Size saygı duymayan, zamanında şiddet bile uygulamış bir karaktersiz.
ALLAH aşkına kendinize biraz kıymet verin yoksa bu sizi yaradana saygısızlık olur.
Her şey için mutsuz olduğunuz bir ilişkiyi bırakabilirsiniz bu bir kıyafet olur bir ağız şapırtısı olur.
Mutsuz olduğunuz yerde durmak kendinize hakarettir, eziyettir.
Ve bırakın şu vebal kafasını lütfen 35 yaşındayım 15 yıldır evliyim ve inanın insanın kendine ettiğini başkası yapmıyor bunu en ince ayrıntıları ile gördüm.
Tekrar tekrar söylüyorum bir ilişkiye başlamak gibi ayrılmakta doğal bir olay.
Evliyken bile bir anda sevginiz bitebilir ve bu durumda boşanma yolunu seçebilirsiniz bu size hem medeni kanunların hem (benim nezdimde önemli olduğu için söylüyorum ) ilahi kanunların verdiği en doğal hak.
Vebal alınacak olsaydı boşanma helal olmazdı bir kere..
Kendinize gelin güzel kardeşim yazıktır ya kendinize acımıyorsanız saygı duymuyorsanız sizi bin bir emekle yetiştiren o anne babaya acıyın.
Lütfen yaa.
Evet zaten ilk defa kendi kararımı uyguladım yani gitmek istemediğim için gelemeyeceğimi onun gelmesini istediğimi belirttim olanlar oldu zatenGitmek zorunda değilsiniz.
Fark etmez siz onunla çok mutlu olsaydınız eskiden bu tarz şeyler yaşamasaydınız belki de giderdiniz.
İlişkinin bitmesi zaten anlık olmuyor, birikmişliklerle oluyor.
Ayrıca siz gitmediniz diyelim oda gelmedi.
Neden illa siz gitmek zorundasınız?
Bu ilişkide gitmek demek ki sizi mutsuz edecekti ve siz istemediniz.
Kimseye bir haksızlık yapmadınız ilişkiye başlamak kadar bitirmekte doğal bir eylem.
Asıl istemediğiniz halde gitseydiniz en büyük haksızlığı kendinize yapardınız!
Kendi kendinizi bu şekilde manipüle etmeyin ve kimsenin de etmesine müsaade etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?