- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sevgililiği bile tamamen bitiremeyen sen bir de boşanacaksın öyle mi? Çılgın kız, iyi güldüm sabah sabah.Evet. Neden boşandınız diye soruyorum doğru sorularım saçma olabilir size göre ancak insanların boşanma sebeplerini öğrenmek istiyorum benimde ileride yaşama ihtimallerimi göz önünde bulundurmaya çalışıyorum. Yeni biriyle birşeyler denemek korkutuyor o yüzden eskiyi kurtarmak mantıklı geliyor. Ayrıca dediğim gibi bizi çok yakıştırıyorlar ve biz dışarıdan örnek görünen bir çiftiz ancak yarın bir gün beni başkasıyla görseler bin türlü suçlarlar ve bunu da bünyem psikolojim kaldıramaz herkes aldatmış falan der oysaki kimse kimsenin içini yaşadığını bilemez bundan sonra yaşayacaklarım beni çok korkutuyor
Yahu dayak bile yemişsin, psikolojik fiziksel şiddet gırla daha ne hatası? Çok açık giymiyorum ne, velev ki çok açık giyesi tuttu insanın, ona ne? Olayın basit bir askılı, etek olduğunu mu sanıyorsun hâlâ?Ayrıldığımızı geçen ortak bir arkadaş duymuş beni aradı sana yakıştıramadım sizin toparlanmayacak sorunlarınız yoktu terapiste gitseydiniz sen zaten açık giymiyorsun falan filan dedin. Sen zaten onlarla çalışma dedi. Evide sen gel annesine yakın tutmazsınız olur biter dedi böyle düşününce insan hata mı yaptım diyor
Şiddet olmasaydı sadece yönetmeye çalışsaydı yani sadece baskı ve manipülasyon olsaydı bu çözülür müydüSen önce sana bu akılı veren arkadaşına yol ver,sizin durumlarınız asla ve asla çözülmez,adam sana şiddet göstermiş yaptığın her hareketini izliyor bilmem farkındamısın .Hayatını yönetmeye çalışıyor.
Allah razı olsun uğraşıyorlar iyi olmam için hepsine kızsalarda teşekkür ediyorumŞu irmik için kendini yorup tavsiye verenlerin harcadığı zamana üzülmeye başladım, duvara anlatılsa daha çok etki ederdi.
Sevgilimle yaşadığım sorunlar için terapiste gitmem. Evli iken bir yuva kolay kurulmuyor, kurtarılacak birşey varsa profesyonel yardım alayım diye terapiste gidiyor insanlar. Evlilikte şiddet ev aldatma terapiste gitmenin anlamı yok.Ayrıldığımızı geçen ortak bir arkadaş duymuş beni aradı sana yakıştıramadım sizin toparlanmayacak sorunlarınız yoktu terapiste gitseydiniz sen zaten açık giymiyorsun falan filan dedin. Sen zaten onlarla çalışma dedi. Evide sen gel annesine yakın tutmazsınız olur biter dedi böyle düşününce insan hata mı yaptım diyor
Nedir bu psikopatı adam etme aşkı, rehabilitasyon merkezi mi sanıyor kendini bu kadınlar, gerçekten anlam veremiyorum. Adam olmuşunu bulmak, değer görmek, el üstünde tutulmak varken insan bile isteye niye böyle bir adamı seçer anlamıyorum.Bir kadının kendini bu kadar değersiz görmesi üzüyor beni M MrsDelfino . Adam kendini saklamıyor ben buyum diyor. Böyle biri ile evlilik yoluna girmek aptallık olur çünkü sonu hiç iyi olmayacağı belli.
Elin öküz herifi neden seni yönetmeye uğraşsın ki,sen bir bireysin bu olayda çözülecek elde tutulur bir yanıda yok.Şiddet olmasaydı sadece yönetmeye çalışsaydı yani sadece baskı ve manipülasyon olsaydı bu çözülür müydü
Şunu hiç kimse bana diyemez. “İlişkiyi yaşayan bilen bendim, sorunlarımızın aşılıp aşılamayacağına karar verecek kişi de sen değilsin benim. Çok biliyorsan sen yaşa bu ilişkiyi.” der çekilirim.sizin toparlanmayacak sorunlarınız yoktu
Hayır.Şiddet olmasaydı sadece yönetmeye çalışsaydı yani sadece baskı ve manipülasyon olsaydı bu çözülür müydü
Çekici geliyor psikopatlar herhâldeNedir bu psikopatı adam etme aşkı, rehabilitasyon merkezi mi sanıyor kendini bu kadınlar, gerçekten anlam veremiyorum. Adam olmuşunu bulmak, değer görmek, el üstünde tutulmak varken insan bile isteye niye böyle bir adamı seçer anlamıyorum.
Değil kollarımı morartmak, yerde tekmelemek, yanlışlıkla canımı yaksa sarıp sarmalayan geçene kadar beni öpücüklere boğan bir adamla birlikteyim. İlişkimizde 7 yıl doldu, 8. yılın içindeyiz, bir kere sesini yükseltmemiştir. Olması gereken bu. How I Met Your Mother’da Lily Marshall’a “her erkek çocuğunun büyüyüp olması gereken her kızın da evlenmesi gereken erkek sensin” demişti. Aynısını ben de erkek arkadaşıma diyorum.
Sen o zaman bu çocuğu hiç sevmedin mi deniyorŞunu hiç kimse bana diyemez. “İlişkiyi yaşayan bilen bendim, sorunlarımızın aşılıp aşılamayacağına karar verecek kişi de sen değilsin benim. Çok biliyorsan sen yaşa bu ilişkiyi.” der çekilirim.
Herkes seni zengin herife yamayıp yancı olmanın peşinde.Sen o zaman bu çocuğu hiç sevmedin mi deniyor
Benimde ağlayınca gözlerimden öperdi burnum aksa eliyle silerdi baba da kız çocuğu gibi sevgi gösteriyorduÇekici geliyor psikopatlar herhâlde
Acaba baba figüründen mi kaynaklı? Ben hayatımdaki erkek figürleri konusunda çok şanslıyım. Harika bir babaya sahiptim, şimdi aynı babamın kopyası olan bir adamla evlendim. Evlenirken tutku ve cinsellik dışında, sadakati, sabrı, sevgisi, şefkatiyle babama bir eş/baba olarak benzediği için onunla evlendim. Dedim ki bu adamdan bana iyi eş olur, ileride çocuğuma da iyi bir baba olur.
Bana parmağını bile sallamamıştır, çekil şurdan bile dememiştir ki, tartaklayıp kollarımı morartıp tekmeleyecek öyle mi? Sesimi yükselttimse ben yükselttim, ona rağmen hep kıldan ince hem nahiftir bana karşı. Beni oyuncak bebek gibi sever, incitmekten korkar. Akan burnumu uçuklu dudağımı bile öper. Ne yapayım ben bana ayı gibi vuran yerlerde tekmeleyen herifi, tuvaletteyken ses çıkartsam beni rencide edecek ruh hastasını? Bebekler gibi sevilmek varken rezalete bak, hâlâ acaba diyor.
Gözünüzü seveyim şu psikopat herif sevdanızdan vazgeçin. Hayatınızı şunlar için mahvetmeyin. İnsan diğer kadınlar ne güzel seviliyor neyim eksik der? Kendinize saygıyı bile mi layık görmüyorsunuz? TV’ler sevgi adı altında dayak yiyip sonra kıskandım gözüm döndü denilerek kesilen doğranan kadınlarla dolu? Korkmuyor musunuz?
Sizin kullanıcı adınız mı değiştiOo en sevdiğim troll gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?