Annesi aradı

Sevgililiği bile tamamen bitiremeyen sen bir de boşanacaksın öyle mi? Çılgın kız, iyi güldüm sabah sabah.

Yahu dayak bile yemişsin, psikolojik fiziksel şiddet gırla daha ne hatası? Çok açık giymiyorum ne, velev ki çok açık giyesi tuttu insanın, ona ne? Olayın basit bir askılı, etek olduğunu mu sanıyorsun hâlâ?

Şiddet olmasaydı sadece yönetmeye çalışsaydı yani sadece baskı ve manipülasyon olsaydı bu çözülür müydü

Sevgilimle yaşadığım sorunlar için terapiste gitmem. Evli iken bir yuva kolay kurulmuyor, kurtarılacak birşey varsa profesyonel yardım alayım diye terapiste gidiyor insanlar. Evlilikte şiddet ev aldatma terapiste gitmenin anlamı yok.

Nedir bu psikopatı adam etme aşkı, rehabilitasyon merkezi mi sanıyor kendini bu kadınlar, gerçekten anlam veremiyorum. Adam olmuşunu bulmak, değer görmek, el üstünde tutulmak varken insan bile isteye niye böyle bir adamı seçer anlamıyorum.

Değil kollarımı morartmak, yerde tekmelemek, yanlışlıkla canımı yaksa sarıp sarmalayan geçene kadar beni öpücüklere boğan bir adamla birlikteyim. İlişkimizde 7 yıl doldu, 8. yılın içindeyiz, bir kere sesini yükseltmemiştir. Olması gereken bu. How I Met Your Mother’da Lily Marshall’a “her erkek çocuğunun büyüyüp olması gereken her kızın da evlenmesi gereken erkek sensin” demişti. Aynısını ben de erkek arkadaşıma diyorum .

Şiddet olmasaydı sadece yönetmeye çalışsaydı yani sadece baskı ve manipülasyon olsaydı bu çözülür müydü
Elin öküz herifi neden seni yönetmeye uğraşsın ki,sen bir bireysin bu olayda çözülecek elde tutulur bir yanıda yok.
Sen hayatını heba ediyorsun bu adam için hala acabalarla kendini kandırıyorsun sadece.

Allahım daha neler okuyup göreceğiz bu forumda
Daha sevgiliyken seni döven adam evlenince keser
Ne düzelmesinden bahsediyorsun sen ya adam psikopat
Bu dünyada hiçmi erkek kalmadı da buna takıldın kaldın Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Kocası hergün dövüpte kocamdır döverde severde diyenlerdensin sende

Çekici geliyor psikopatlar herhâlde
Acaba baba figüründen mi kaynaklı? Ben hayatımdaki erkek figürleri konusunda çok şanslıyım. Harika bir babaya sahiptim, şimdi aynı babamın kopyası olan bir adamla evlendim. Evlenirken tutku ve cinsellik dışında, sadakati, sabrı, sevgisi, şefkatiyle babama bir eş/baba olarak benzediği için onunla evlendim. Dedim ki bu adamdan bana iyi eş olur, ileride çocuğuma da iyi bir baba olur.

Bana parmağını bile sallamamıştır, çekil şurdan bile dememiştir ki, tartaklayıp kollarımı morartıp tekmeleyecek öyle mi? Sesimi yükselttimse ben yükselttim, ona rağmen hep kıldan ince hem nahiftir bana karşı. Beni oyuncak bebek gibi sever, incitmekten korkar. Akan burnumu uçuklu dudağımı bile öper. Ne yapayım ben bana ayı gibi vuran yerlerde tekmeleyen herifi, tuvaletteyken ses çıkartsam beni rencide edecek ruh hastasını? Bebekler gibi sevilmek varken rezalete bak, hâlâ acaba diyor.

Gözünüzü seveyim şu psikopat herif sevdanızdan vazgeçin. Hayatınızı şunlar için mahvetmeyin. İnsan diğer kadınlar ne güzel seviliyor neyim eksik der? Kendinize saygıyı bile mi layık görmüyorsunuz? TV’ler sevgi adı altında dayak yiyip sonra kıskandım gözüm döndü denilerek kesilen doğranan kadınlarla dolu? Korkmuyor musunuz?

Sen o zaman bu çocuğu hiç sevmedin mi deniyor

Benid
Benimde ağlayınca gözlerimden öperdi burnum aksa eliyle silerdi baba da kız çocuğu gibi sevgi gösteriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…