Annesi beni istemiyormuş...

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Merhaba bunu sinirden elim titreye titreye yaziyorum belki yanlislarim olabilir simdidrn kusura bakmayin.

2 seneden fazladir bir iliskim var erkek arkadasim benden 3 yas buyuk ve ciddi dusunuyoruz. Kucuksun ne ciddisi diyeceksiniz ama dusunuyoruz iste.. Ailesi 2 hafta once benie tanismak icin Almanya'dan geldiler. Cok kisa gorusebildik cok saygili ve kibar davrandim o gun beni cok sevdiklerini, tam bi aile kizi oldugumu vs. soylemisler cok mutlu oldum. Bugun mesajlasiyorduk bi soru sordu annen beni istemese yine de evlenir misin? Diye bende evet cunku anne yani bu dayanamaz benimle barisirdi zaten Seni kaybetmeyi goze alamam dedim sonra bana uzun uzun ama anne bu falan dedi bende sadede gel niye uzatiyorsun dedim annesi o kizla takıl ama evlenmeni istemiyorum oraya (benim sehrim ankara) gitmeni istemiyorum bi daha. telefonda konusun demis. VE BANA NE DEDIGINE BAKIN annem ama bu nasil sozunu cignerim nasil onu gormeden yaparim dedi... ben mi cok deger vermisim yoksa hakli mi? Aksamustunden beri konusmuyoruz suan. Birlikte olmadigimiz herr gun 7/24 mesajlasiyoruz ayni saatte uyuyup uyaniyoruz benim tisortumle uyuyo ve dedigi seye bakar misiniz?

Anacı olduğunu öğrenmek evlenmeden zor iş. Sevgiliniz açık vermiş. Yol yakınken kurtulun derim. Burada anacı kocaların yüzünü evlendikten sonra görenlerin durumunu okuyun. Ve kurtulduğunuza şükredin. Daha şimdiden sizi ailesinin gerisinde bırakıp sizi dışlıyor. Çok seviyorsa döner gelir. Sen bilirsin ben anne sözü dinleyenin sevgisinden şüphe ederim de geç

Bana senden ayriliyorum demedi zaten seni birakamam dedi ama bi yandan da annem annem diyor sastim kaldim ne yapicam engelledim bende konusmuyorum dogru dusunene kadar..

ikiniz de çok küçüksünüz evlenseniz nasıl geçineceksiniz
okullarınız yok mu

Annesinin dediği şey ne saçma takıl evlenme. ! Bnce kadın seni beğenmemiş oglunun aklını çelmiş , bırak hc uğraşma en iyisi uzatmadan bitir..

Bu aile harbiden iki yuzluymus.. peki sevgiline ne demeli ? Bence hepsi ayni bunlarin..

bi de bunlar Avrupa görmüş medeniyet görmüş kişiler yersen
gez toz eğlen bırak diyor oğluna kadın kendi kızını da sokağa çıkarmıyordur eminim
ben çocuğu öğrenci sandım işi de varmış annesinin neden ağzının payını verememiş

Aile kızı olduğunu düşünüyolar ama evlenme takıl diyolar ne garip
Belki oğlunu elinden almandan korktu evlenince senin yaşadığın yerde oturcağınızı düşündü

Takıl ama evlenme
Bi annenin agźına hiç yakıştıramadım bu lafı

Bu size nasil soyleyebiliyor. Bunu soylemesi icin ya cok saf olmasi lazim ya da ana kuzusu olmasi lazim.

Bana senden ayriliyorum demedi zaten seni birakamam dedi ama bi yandan da annem annem diyor sastim kaldim ne yapicam engelledim bende konusmuyorum dogru dusunene kadar..

O birakamazsa sen birak. Ilerde birakacak zaten.

Cahillik medeniyet icinde asimile olmuyor mu ya? Avrupada yasiyorlar bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…