- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Sabah konustuk biraz ben bagirip cagirdim takil ne demek diye o da annem o anlamda söylemedi söylemez biliyosun ozur dilerim annemi ikna edicem falan dedi valla kafam cok karisik.. O zaten Almanya'dan Ankara'ya gelmisti okumak icin. Simdi oglunu geri yanina cagirip duruyor ama olur da evlenirsek Ankara'da yasariz bundan korkuyor heralde
annesi o kizla takıl ama evlenmeni istemiyorum oraya (benim sehrim ankara)
Sabah konustuk biraz ben bagirip cagirdim takil ne demek diye o da annem o anlamda söylemedi söylemez biliyosun ozur dilerim annemi ikna edicem falan dedi valla kafam cok karisik.. O zaten Almanya'dan Ankara'ya gelmisti okumak icin. Simdi oglunu geri yanina cagirip duruyor ama olur da evlenirsek Ankara'da yasariz bundan korkuyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?