Annesi beni istemiyormuş...

annesi istemezse huzurunuz olmaz evlenseniz bile
o anne asıl anneymiş de böyle bir laf söylüyormuş pes
yol yakınken ayırın yolları şimdiden fire vermiş

Siz annenizi feda etmişsiniz (nasılsa dayanamaz barışır mantığınızı söylüyorum) ancak sevgiliniz aynı şeyi düşünmüyor. Had safhada anneci biri, o da sizi feda ediyor. Bu iş olmaz bence şimdiden kendinizi soğutmaya bakın

Sabah konustuk biraz ben bagirip cagirdim takil ne demek diye o da annem o anlamda söylemedi söylemez biliyosun ozur dilerim annemi ikna edicem falan dedi valla kafam cok karisik.. O zaten Almanya'dan Ankara'ya gelmisti okumak icin. Simdi oglunu geri yanina cagirip duruyor ama olur da evlenirsek Ankara'da yasariz bundan korkuyor heralde

Böyle bişeyi size yansıtan bu şekilde anlatan adam sizi çok yorar bundan sonra çok üzer.

O kızla takıl ama evlenme ne demek yaa, kadın diyo bunu pes, bence seninle tanışmak için gelmediler, geldiler arada da seninle tanıştılar

Nir daha gorursen tesadufen yolda falan annesinin elini op. Seni bir okuzden kurtarmis. Kv kendisi zamaninda cok takilmis herhalde... Birisi de onun kiziyla evlenmese takilsa cok memnun olur kesin...

Takıl ama evlenmenin sence anlamı ne bi söyler misin,o anlamda demedi peki ne anlamda demiş, anlamı açık

Bak ablacim, simdiki aklim olsa istenemeyen gelin olacagima, hic gelin olmazdim daha iyi.

O zamanlar esim hep arkamda durdu, ama ben yinede cok ezildim, cok yiprandim. Su an hala eger 10 kere kavga ediyorsak 9 garanti annesi yüzünden.

Evlendigim günden beri bir gün huzur vermedi bana o kadin. Ne kadar esim arkamda dursada onunda yildigi dönemler oldu. Bosanmaya kadar giden kavgalarimiz oldu. Bi tek bana ettigiyle kalsa iyi. Ailem onunla görüsmese bile demedigi bi laf kalmadi.

Dedigim gibi, simdiki aklim olsa, evlenmezdim, en azindan tek ama huzurlu olurdum.

Ne anlamda demiş peki,kadın aleni istemiyor aç gözünü artık...
Sen ikna edeceğini zannediyorsan avucunu yalarsın...

18 yaşında bir kızcağız için 'Bunla gez ama evlenme ' diye akıl veren bir kadının yetiştirdiği adamdan gerçekten iyi bir şey bekliyor musun? Gerçekten şu lafın üstüne bir erkek bana aşkımdan ölüyorum dese istemem, bu adam sevse nasıl sevecek? Kadına bakış açısı belli. 25 yaşına kadar evliliği ciddi ciddi düşünme derim.

Evlenme diyosa bu takil demektir zaten. Baska bir anlami yok ki. Yasin cok genc daha karsina ne erkekler cikacak emin ol. Ve ayrica nasil aileni bi erkek ici cigneyebiliyosun. Bu dusunceni degistir derim. Sana ve senin ailene sen deger verirsin elin adami deger vermez. Bak elin oglu ne yapiyor. Bu senin icin bir ders olmali. O kadinin oglunun bulunmaz hint kumasi olmadigini gostermeli ve arkana bile bakmamalisin. Yasin ilerlediginde 'keske'lerle yasamak cok zordur.

Daha 18 yaşındaymışsın ne evliliği çocuğum,önce büyü okulunu bitir işhayatına atıl..
Evlilik nasılsa olur,bu yaşta evliliği diline dolayan kızlarımızda acayip sinir olup kızıyorum..

takıl ama evlenme lafını kendi annene, anne benim için kv. adayı böyle söyledi desene. ben de annem istemese de ben yine evlenirim dediğini de söyle.
erkek anasının onaylamadığı evlilikte ziyan olursun.
kaç kurtul. "anam o anlamda söylemedi ben ikna edicem" geç.
niyet belli. değmez, değişmez.

Ahh gençlik cahillik..... Bu yaşlarda dünyanın en ulvi duygusu aşk sanıyorsunuz. Sevgimiz herşeyin üstesinden gelir sanıyorsun şimdi..

Şimdi biz de bu yaşta evlenme erkek arkadaşların olsun tanıyın iyice birbirinizi ama evlenilmez desek takıl ama evlenme anlamına gelir mi

Yani oğlum 18 yaşında okuyan bir kız ile gelse acelen ne, evlenme, takılın böyle derim sanki

İleride de ilişkiniz devam ederse eliniz ekmek tutunca bakarsınız evliliğe acele etmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…