Annesi beni istemiyormuş...

bu anneler gerçekten hissediyor
benım annemde sen daha iyilerine layıksın bu fakirle ne ugraşacaksın daha zengin bir koca bul kızım bulana kadarda bunla gönlünü eğle dedi

de , bakalım ne cvp verecek terbiyesiz

Takıl ama evlenme diyen kaynana adayından da onun yetiştirdiği adamdan da iyi bi eş olma anlamında hayır gelmez bence yol yakınken dönmeniz daha doğru gibi bir iki ay üzülür ağlarsınız sonra toparlanırsınız bir ömür istenmeyen gelin olmaktan daha iyidir

Ha bu arada bende 19 yasindaydim esimle tanistigimda alel acele evlendim, sanki koca yokmus baska gibi. Cok ezdirdim kendimi, cok yutulmayacak susulmayacak durumlarda yuttum sustum. Bu gün olsa en ufak olayda dünyayi baslarina yikar, o zorla gelip taktiklari yüzügü bogazlarina gecirerek bogardim. Ama iste cahillik, genclik....

takıl ama evlenme nedir ya? gerçekten seni iyi aile kızı olarak görmüşler belli.

ha kimse kimse için annesinden vazgeçmesin de şu durumda ben olsam karşımdakinden soğurdum. zaten o da yolunu yapmuş uzaklaşmanın.

Bu nasıl bir anne ki o kızla evlenemezsin ama takıl diyebiliyor.
Takılmak nedir? Ne kadar basitleştirilmiş bir kelime.
Sevgilinizde gerçekten ne kadar gamsız gelmiş birde bunu aynen bu şekilde size nasıl söyleyebiliyor.
Ne demeni bekledi acaba tamam aşkım takılırız ya anacıgın yeterki üzülmesin evlenicek kız buldugunda haber verde takılmayalım mı diyecektin.. töbe töbee..
Su kurnazı işte aklı sıra vicdanını rahatlatmak için annesini kullanıyor ben aslında cok seviyorumda annem işte napayım sözünü nasıl çiğniyim ayagına getiriyor
Yapmayn kızlar sizin için savaşmayan erkekler yüzünden hayatınızı kaydırmayın.

yaş kac bu ana kuzusunun ?

Sevgilin annem boyle dusundu ama asirilir seni tanisa sever dese de anlardim da bildigin yol yapmis iste. İyki de yapmis. Kaaaaaaccc!!!!

ayrıl.
offf şu ilişkileride benim sunumla yattı, sacımı saklıor gibi seylerle dramatikleştirmesek...

Sakın sakın sakın ha ilk fırsatta gösrermişler kendilerini..

Beni de istememişler hiç ama benim haberim olmadı.. evlendikten sonra kaynanam her kavgada araya sıkıştırıp boşanın derdi.. eşim susturmuştu annesini boşanmaya meraklı olanlar boşansın ben bırakmıyorum karımı demişti :))

Şimdi 6 yıl oldu evleneli hala arkamdan istemediğini söylüyomuş.. umrumda mı hiç değil. İt ürür kervan yürür.. ama zamanında çok üzülmüştüm..

Demem o ki üzülmene yıpranmana değmez.. yol ver gitsin.. o kadına da anne demeye dil varmıyor nasıl der takıl ama evlenme diye.. edepsiz kadın

Ekleme : istenmediğimi en başından bilsem daha o an bırakırdım bende.. sen evlenmişin bana ayrıl diyosun diye algılama lütfen..

Senin tisortunle uyuyo ayni saatte uyuyup uyaniyorsunuz. Robot musunuz siz pardon
Bunlar sevgi göstergesi degildir. En azindan yetiskin bireylerin sevgi gostergesi degil.

Annecigi ile mutluluklar dilerdim ben olsam.

Kizla takil ne demek ya seni nasil basit gormus ki bunu soylemis o kadin ve sana bunu soyleten sevgilin

Şanlısın ki işler resmiyete dökülmeden gerçek yüzlerini göstermişler.
Anası ayrı kendi ayrı. Hiç bulaşma bunlara.
Başını yakma...

Başta aileyle ilişkiler nasılsa sonradan da öyle oluyor yani şimdi istemiyor ama ileride isteyebilir diye bir umudun olmasın bende kv tarafından istenmedim sevgiliyken ama eşim annesinin konuşmalarına fırsat vermedi 1 yıl boyunca ikna etmeye çalıştık olmayınca gittik gizlice nikah yaptık sonra düğün.. hala da görüşmüyoruz görüşmeyince sorun yok
Ama sizde farkı sevgilin annesinin sözünü dinliyor etkileniyor gibi daha şimdiden böyleyse yol yakınken vazgeç ileride daha çok üzülebilirsin

Anasının kızı yok heralde ettiği lafa bak bence ayrılmalisn yoksa cook çekersin kaynana dan sevglininde ana kuzusu olduğu çok açık. Bu erkekler kızlar kadar gözü kara değil malesef aileyi karşılarına alamiyolar

Takıl ama evlenme !!! Bu kadar büyük bir hakaretten sonra numaramı bile değiştirir o erkek musvettesiyle bütün iletisimimi koparırdım. Anneye laf etmek istemiyorum fakat kırdığı yerden kırılacak merak etme ...

Ben olsam ayrılırdım ama gürültülü ayrılırdım.
Ağzıma geleni söyler (hakaretsiz ama lafı gediğine koyarak) annesine de mesaj atar o cümleyi yedirirdim umarım o lafınız sizden misliyle çıkar derdim ve her yerden engellerdim. Cool kız olarak ayrılmazdım yani arkamdan ne derse desinler en azından içimde kalmamış olurdu.

Sen çok değer vermişsin anakuzusuna. Daha büyüyememiş annesi karar veriyor kimle evleneceğine. Hem de seninle takılmasına razı yani sadece evlenilecek kız değilmişsin öyle mi? Kesinlikle bu aileye gelin gitme. Asla... Ucuz kurtulmuşsun. Ben olsam direk şimdi bütün iletişimi ayrılıyorum bile demeden keserdim. Heryerden engeller yoluma bakardım. Onunla ilgili her şeyi de atardım evimden. Her sabah uyandığımda o aklıma gelince, oh ucuz kurtuldum der gülümsemeye zorlardım kendimi. Bir süre sonra sevmeyi de bırakıyorsun.

Annesinin gunahini almayin hemen belki de sevgiliniz bahane uyduruyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…