Annesi beni istemiyormuş...

Doğru diyorsunuz hepinize katilıyorum ama nasıl ayrılıcam bilmiyorum yaşadıklarımız hayallerimiz geliyor aklıma.. Simdiye kadar hic boyle biseyden supe etmesim tisortumle uyuyor dedim cunku sevdigini de biliyorum annesi ne derse tam olarak anlatir bana bahane buldugunu sanmiyorum ben senden vazgecerim deseydim bak ben vazgecmicem ama ne yapicaz diyecekmis gibi yani anlatamadim ama

Annesine senden daha çok değer verdiği kesn. Yarın senle evlense ve annesi küsse sana patlayablr. Yada annesini kabl ettrip evlensenz bu seferde annesinin etkisiyle sana çektireblr. İyi düşün derimm

O kizla takil ama evlenme" cumlesi uzerinde cok dururdum ben olsam. Anne boyle diyorsa oglunu dusunemiyorum ben. Eger cocuk gercekten seni isteseydi annesinin ne dusundugunu yani olumsuzluklari sana aktarmaz kendi cozmeye calisirdi. Seni kaybetmeyi goze aliyor ki soyluyor bunlari. Senin ailen ne diyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…