Annesi sizi istiyor ama o

Zorla kimseye kendini sevdirenem diyip, aşkımı kalbime gömerim

Beni istemeyeni ben hic istemem.yapilacak bisey yok malesef.

Ne yapardınız da demem şu yüzden, bu bnde özgüven kırılması ve kalp kırıklığı yarattı....

Önemli olan annesi değil , oğlan .

En sevmedigim kadin tipidir ogluna kiz bakip o kizla evlenmesini isteyen. Tam tersi adam beni sevse de bu dusuncedeki kaynanayla ben yapamazdim bence sizde geride durun

Ben neden bulamıyorum peki acep :) milyonlarca bekar karşı cins var evet ama olmuyor işte.

Olur,neden olmasın ? Mesela karşınızdaki kişinin annesinin ne düşündüğünü çok umursamayın,çünkü önemli olan onun ne düşündüğü.Annesi istiyor diye umudunuz vardı ama gerçekler öyle değil işte.Artık eskisi gibi ''annesi istiyor olur bu iş'' yok,siz de bir şeyler yapacaksınız biriyle birlikte olmak istiyorsanız.
Ortam değiştirmeye çalışın,farklı insanlarla tanışın,sohbet falan edin,bunda ayıp yok artık.

Ya zaten oğlanı tavlayabilseydin, anne öldür allah istemezdi. Sen de oğluyla iyi anlaşsan, oğlan seni sevse, o anneye kendini sevdirmeye şirin göstermeye çalışmazdın. Işler böyle yürüyor:) kadın ne diye istiyor anlat hadi nasıl tavladın kadını?

Yapacak bişey yok eyleme geçmem beklerim önce kendi aralarında cozsunler .

Ne yapmanız gerektiği ortada değil mi ? Aynı evin içinde o şahısla yaşayacaksınız annesiyle değil.Annesinin zoruyla olsa bile yarın öbür gün mutlaka ben istememiştim bile bile kabul ettin der.

Annesinin ne düşündüğünün ne önemi var ki? Sizle evlenecek olan o değil. Annesi ikna etse, kabul edeceksiniz demek ki. Yani soru sorulacak bir yan bile göremiyorum durumunuzda.

Sevilmediğiniz evlilikler yapmayın, sonu iyi bitmez.

Anneyle değil oğluyla evleneceksiniz.Oğluyla gönüller bir olsa annenin sizi sevmesi,istemesi oldukça pozitif bir etki olur ailesel mutluluk açısından.Belki tüm ömrünüzü geçireceğiniz biri sizi istemiyorsa o işler anneye veya baskasına bakmıyor,vazgececeksiniz sonra daha cok üzülebilirsiniz

Ne yapardınız da demem şu yüzden, bu bnde özgüven kırılması ve kalp kırıklığı yarattı....
Yok bunu yapmayın kendinize. Hepimizin başına gelmistir reddedildik, kimileri bizi istemedi, kimi zaman olmadı yani her konu icin gecerli bu, bazen kaybedebiliriz, her zaman her istedigimiz olmaz. Bunlar hayatın icinde normal durumlar hic yüklenmeyin kendinize.

Erkekler annelerine benzeyen kadinlari secer aslinda siz annesiyle anlastiginiza gore benziyor olabilirsiniz. Muhtemelen de es adayi annesinin dayatmaci tavri varsa bundan rahatsiz olup ona benzemeyen birini istiyor olabilir.

Bizim diyarda avrupada yaşayan biriyle evlenmek ya da kız vermek çok mühim bir şeydir.İnsanların vizyonları böyle işler.Böyle avrupada yaşayan bir vatandaşın ninesi, ısrarla bizim tanıdığı alacağım deyip diretti.Çocuk istemiyorum demiş ama nine ayılıp bayılmış, hastanelik olmuş, hakkımı helal etmem demiş falan filan.Çocuk mecburen artık nasıl bir baskıya geldiyse evlendi ninenin beğendiği kızla.Sonra ben seni götüreceğim deyip bir gitti bir daha da memlekete uğramadı.

Kısacası evleneceğiniz kişi sizi istemiyorsa o işten hayır gelmez.Kaldı ki onurunuza nasıl yedireceksiniz.Adam sevmiyor istemiyor.Boşverin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…