Annesi sizi istiyor ama o

Burada bir konu vardı.

Esi yıllar sonra, seni annem istediği icin aldim. Benden ilgi falan bekleme seni sevmiyorum diyen.

Yani olmaz bence . Önünüze bakin.
Daha iyilerle karşılasirsiniz inşallah.

Annesine "Ayrı dünyaların insanıyız teyzeciğim ayrılalım." derdim.
Bitmedi mi biz de hala oğluna kız beğenme kafaları?

anası istediği kadar istesin çocuk seni istemiyor neden ısrar ediyorsun..belki sevdiği var belki seni çirkin buluyor

Herkes herkesi nasıl istesin sevsin bazen insan güzelliği için değil kusuru için sevilir yeterki nasip olsun oyüzden güven kırılması yaşamanız lüzumsuz siz anneniz istediği için biriyle evlenebilirmiydiniz

zorla kendinizi beğendiremezsiniz. çokta bağlanmadan uzaklaşın gitsin.

Reactions: 000

Beyefendi sizinle evli olmak istemiyor.
Ayrıca size tavrını da göstermiş.
Adamın sizi istememesi sizin albenisiz, değersiz olduğunuzu asla göstermez.
Sadece o kişiye uygun olmadığınızı gösterir.
Kişisel almayın, önünüze bakın.
Bu kişiden de annesinden de uzaklaşın.
Umarım iyi biriyle karşılaşırsınız.

Zorla güZellik olmaz derdim.

hic bise beni istemeyeni bende istemezdim askindan olsem bile zorla guzellik olmaz yani

Benim gozlemlerime dayanan bazı annelerin oğulları için ezik, kolay yöneteceği kız araması yönünde. Yani sizin ailenizin iyiliginden, karakterinizden güzelliğinizden ziyade yumuşak başliliginiz, ona kolay yönetilebilir geldiğiniz için sizde ısrarcı oluyor olabilir.
Bence kanmayin o kadına. Zaten iyi bir insan olsa önce oğlunun ağzını arar,olumluysa sizi heveslendirirdi.

Annesi istiyor diye sizinle evlenecek bir adamla birlikte olmak ister misiniz gerçekten ya? Özgür iradesiyle sizi seçmiş, sevmiş bir insanla olmak değil midir işin aslı ve güzeli? "Oğlan sizi istemiyor" yazmışsınız. Cevap zaten bu.

Annesinin konuyla bi alakası yok. Gönül işi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…