- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Burada bir konu vardı.
Esi yıllar sonra, seni annem istediği icin aldim. Benden ilgi falan bekleme seni sevmiyorum diyen.
Yani olmaz bence . Önünüze bakin.
Daha iyilerle karşılasirsiniz inşallah.
anası istediği kadar istesin çocuk seni istemiyor neden ısrar ediyorsun..belki sevdiği var belki seni çirkin buluyorDiyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız
Diyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız
Bir sürü insan mı varVakit kaybetmezdim,dışarıda bir sürü insan var.
Zorla güZellik olmaz derdim.Diyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız
Bir sürü insan mı var
hic bise beni istemeyeni bende istemezdim askindan olsem bile zorla guzellik olmaz yaniDiyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?