- 27 Ocak 2019
- 126
- 100
- 13
- 56
değil mi ama?..hadi evlendiler diyelim yarın bir gün bu kızdan bıkar veya araya bir problem girer bu defa başka kız arayışına girer..Bugün oğlunun evleneceği kıza karar veren kadının gelini olmak istemezdim.
annesiyle evlenmeye niyetiniz varsa olur tabi annesi beğenmiş ama oglu istemiyorsa yapicak birsey yok salın gitsin yolunuza devam edin gönül işleri ana babanin isteğine göre olmaz.
Beni istemeyen birine bir günden fazla üzülüp kafamı takmazdimDiyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız
Beni istemeyenden bana hayır gelmez diye düşünürdüm ve hayatıma devam ederdim.Diyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız
illa ki çıkar. Adam istemiyo sizi ötesi var mı? Benzer bi şey yaşadım bende, tüm aile beni istiyor, çocuk başkasına aşıkmış meğer beni istemedi. Mal mısın neden görüşüyon o zaman benle yürü git yoluna demiştim.Öyle denildiği gibi takma kafaya olsa.... Bakım spor kafa dağıtıcı herşey başkalarıyla tanışma flört her şeyi deniyorum ama kafamdan çıkmıyorrr
Ben eski konularinizi da biliyorum. Bence duygu ve isteklerinizi başka alana kanalize edin.Çok kızgın ve öfkeliyim..... Bundan bir yıl önce ablasının telinden silinmişim whatsuptan gördüm hala konuyu anlamayanlar var benle olsun illede benim olsun diyen yok, kafamdan atamıyorum ki çok gururluyumdur onla iletişime geçtiğim yok rahatsız etmiyorum yani, sadece kafamda içimde Bi yerlerde çok kırgınımda ayrıca ben bunu hakketmedim, kendisi çocukluk arkadaşımmış ve ben onu hatırlamazken o beni hatırlıyordu hatta bozulmuştu onu hatırlamama, annesinede çok kızgınım beni resmen bepenilmeyen kız durumuna düşürdü yani olan bana oldu yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?