Annesi sizi istiyor ama o

Aslında yukarıda arkadaşın bahsettiği bir konu vardı bulamadım o konuyu okumak çok isterdim, kocası yıllar sonra annem istedi diye evlendim demiş, ben bulamadım link bulan varsa yollasın

Yapcak bişey yok çocukla zorla evlencek deilsin annesinin sizi istiyo olmasının hicbir önemi yok

Beni istemeyen birine bir günden fazla üzülüp kafamı takmazdim

Öyle denildiği gibi takma kafaya olsa.... Bakım spor kafa dağıtıcı herşey başkalarıyla tanışma flört her şeyi deniyorum ama kafamdan çıkmıyorrr

Beni istemeyenden bana hayır gelmez diye düşünürdüm ve hayatıma devam ederdim.

Öyle denildiği gibi takma kafaya olsa.... Bakım spor kafa dağıtıcı herşey başkalarıyla tanışma flört her şeyi deniyorum ama kafamdan çıkmıyorrr
illa ki çıkar. Adam istemiyo sizi ötesi var mı? Benzer bi şey yaşadım bende, tüm aile beni istiyor, çocuk başkasına aşıkmış meğer beni istemedi. Mal mısın neden görüşüyon o zaman benle yürü git yoluna demiştim.

Eşimin ailesi de beni hiç istememiş (6 aylık evliyken öğrendim bunu) eşim çok istemişti fakat ailesini çıkardık aradan gerçi arada parazit yapıyolar e olcak o kadar. Ki bilseydim ailesinin istemediğini eşimle de evlenmezdim. Çocuğun kendi sizi istemediği halde nedir bu zorunuz anlayabilene aşk olsun..

Çok kızgın ve öfkeliyim..... Bundan bir yıl önce ablasının telinden silinmişim whatsuptan gördüm hala konuyu anlamayanlar var benle olsun illede benim olsun diyen yok, kafamdan atamıyorum ki çok gururluyumdur onla iletişime geçtiğim yok rahatsız etmiyorum yani, sadece kafamda içimde Bi yerlerde çok kırgınımda ayrıca ben bunu hakketmedim, kendisi çocukluk arkadaşımmış ve ben onu hatırlamazken o beni hatırlıyordu hatta bozulmuştu onu hatırlamama, annesinede çok kızgınım beni resmen bepenilmeyen kız durumuna düşürdü yani olan bana oldu yine..

Evlerine ilk gittiğimde ablasıyla odaya geçtik whatsuptan yaxışıyorlardı birden bana dönüp hiç ciddi ilişkin oldumu diye sordu ablası o sordurdu biliyorum .. Ben kendi kendime gelin güvey olmadım

Ay aklıma Kızım dizisindeki Ümran geldi:))
Şaka bi yana çocuk istemiyorsa unut gitsin, zorla güzellik olmuyor..

Cocuk istemiyorsa anacigi istese napim ? Anaciginlami yatip uyucam ben.. büyük bir dram..

Ben eski konularinizi da biliyorum. Bence duygu ve isteklerinizi başka alana kanalize edin.

Geçmiş konularınızda bile bu adam var.Üstelik hiç ilişkiye bile başlamamışsınız.Neden bunu bu kadar kafaya takıyorsunuz? Türkiye'de partner bulmak bu kadar zor mu? Geçmişinizle ilgili bir şeyler duymuş muhtemelen, doğru ya da yanlış.O yüzden sizi her yerden engellemiş, yetmemiş kardeşinin de sizinle iletişimi kesmesini sağlamış.Kendinize gelin diye açık bir şekilde yazıyorum kusura bakmayın.Adam kardeşinin sizinle konuşmasını, irtibatlı olmasını kardeşine yakıştıramamış.Rica ediyorum kendinize gelin ve hiç başlamamış bu ilişkiyi saplantı haline getirmeyi bırakın.Silkinip hayatınıza yön vermeniz gerekiyor, iş bulamıyorum diyorsunuz ama yaşınız daha 30, her yere cv bırakın, olmadı daha fazla araştırın.Çünkü yarın 35 olduğunda iş bulma olasılığınız daha çok düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…