Annesine anne demem şart mı?

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
838
18
Merhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?

Teyze değil de hanım mı deseniz acaba?
Hoş bence kadının hoşuna ikisi de gitmez ama bir süre hanım diyr hitap edebilirsiniz bence

Ben x anne diyorum zorunda kalırsam, çok zorunda kalmadıkça hitap etmiyorum direk söyleyeceğimi söylüyorum seslenmeden, 7 senedir evliyim üzülüp üzülmediğini bilmiyorum, isterdim anne demek ama malesef içimden gelmedi yaşanan şeylerden dolayı, en baştan söylemeyince sonra söyleyemiyosun zaten başladığı gibi gidiyor

Benim ikinci evliliğim ilkinde hiç içimden gelmemişti hitap bile etmedim teyze bile demiyordum siz diyordum
Şimdikine anne diyorum bilmiyorum öyle dedim zaten hep konuşmuyoruz öyle nadiren hitap ederken vs

Ben çok yumuşak bir tipim işte öyle sert bir duruşum yok o yüzden sizin dediğiniz gibi bir imaj cizemem diye korkuyorum

Kardeşim nişanlanınca gelinimiz anne demedi diye baya triplere girmişti annem. Bende ne var sanki anne dese demiştim. Şimdi ben nişanlıyım bende x teyze diye hitap ediyorum ve kayınvalidem hiç yadırgamıyor ve akrabalarıda öyle. Ama bizimkiler isteme günü x teyze gel fotoğraf çekinelim dedim diye kendi teyzem güldü bana aile yapısına göre değişir. İçinden ne gelirse onu yap.

Ben demiyorum birsürü sıkıntı yaşatmışlardı bana demedim içimden gelmedi. Sevsem de demezdim annem deği sonuçta neden diyeyim bana çok samimiyetsiz geliyor.
Neden sıkıntı yasatirlar anlamiyorum. Kendimi kv olmuş hayal ediyorum. Hitaplara takilmazdim. Saygı sevgi olsun gerisi boş herkes nasıl rahat ediyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…