- 10 Ağustos 2023
- 359
- 838
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
x hanim çok resmi degil mi iş arkadaşi gibiBen de demem diye düşünüyorum, ... Anne veya ... Hanım derim herhal.
Ben çok yumuşak bir tipim işte öyle sert bir duruşum yok o yüzden sizin dediğiniz gibi bir imaj cizemem diye korkuyorumMesela ben 8 senedir evliyim. Bu hitaplara takılmıyorum. Anne yada annecim diyorum gayet. Ama mesafenin kralını koyduğum için bana karışamaz, zırt pırt gelemez. Bu tamamen ileriki süreçte eşle beraber tutumunuzla gelişiyor.
O zaman deneyin bakalım. Baktınız kadın bozuluyor, üzülüyor ilişkiyi en baştan böyle ufak mesele için germeyin x anne diyin geçin .Ben çok yumuşak bir tipim işte öyle sert bir duruşum yok o yüzden sizin dediğiniz gibi bir imaj cizemem diye korkuyorum
Evet ama bir cogunluk olustu bile x anne deme yönündeBurada da herkes farklı fikir verecek zaten.
Ben anne demiyorum.
Peki bu sorun oldu mu? eşiniz ya da bir başkası tarafindan konusu geçti mi anne demiyor oluşunuzunBurada da herkes farklı fikir verecek zaten.
Ben anne demiyorum.
Neden sıkıntı yasatirlar anlamiyorum. Kendimi kv olmuş hayal ediyorum. Hitaplara takilmazdim. Saygı sevgi olsun gerisi boş herkes nasıl rahat ediyorsaBen demiyorum birsürü sıkıntı yaşatmışlardı bana demedim içimden gelmedi. Sevsem de demezdim annem deği sonuçta neden diyeyim bana çok samimiyetsiz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?