Annesine anne demem şart mı?

ben diyemem anne diye ne o oyle yalandan der gibi samimiyetsiz geliyo bana kayinvalideye anne veya kayinpedere baba demek herkesim gorusu farklidir tabi ama bana cok samimiyetsiz geliyo yapmacik geliyo yani

De bnce

Ben baya mesafeliyim anne diyorum yine de. Esum de benkm anne babama öyle hitap ediyor. Diyin bence. Hem niye demiyorsun laflari ile ugrasacağına de gitsin. Mesafenin onunla ilgisi yok

Demek var demek var
Bir anne nasılsın dersin ama soğukluğun burdan hissedilir
Bir x anne dersin ama samimidir sıcaktır
Demem o ki tavırlar ve içtenlik başka birşey
Zorla söylenen annecimle de gayet sınırlarını çizip soğuk olabilirsin
Ama kötü birşey yaşamadan şimdiden kafanda kurup soğuk yapıcam diye çabalama bence. Sadece herkesin sınırları olduğunu her anlamda hissettir yeter

Evlenene kadar asla anne deme hiç gerek yok. Evlendikten sonrada içinden geliyorsa söylersin zaten gelmiyorsa da seslenmek için göbeğin çatlar benim gibi hitap etmeden konuşmaya çalışırken eninde sonunda anne baba dedim ama eşim hemen anne baba dedi bizimkilere bende söyledim sonra

Yani annesinin üzülüp uzulmeyecegini geçtim de hayatınızdaki kişi belki burulur, karışmak isteyen teyze deseniz de karışır zaten, direkt anne demek istemezseniz "X Anne" diyebilirsiniz belki, şimdiden mutluluklar

Teyze deyince mesafe korumuş mu olacaksınız?
Size karşıma potansiyeli olan kayinvalide bana anne demiyor o yüzden karismayayim diyecek diye mi düşünüyorsunuz?
Mesafe duruşla olur, teyze demekle değil.
X anne diyebilirsiniz tek başına anne demek istemiyorsanız.

Ben annemden başka kimseye anne diyemiyorum ya. iki nişan bir evlilik hiçbirine demedim. Mesafe seslenmeyle olmuyor ben de çok yumuşak yüzlüyüm beni çocukluğumdan beri bilir ancak bam telime dokunduğu zaman ne kadar celallendiğimi görünce o mesafe kendiliğinden oluştu şükür

Ay ben anne dedim baştan ama pişmanım şu an. Zorladılar beni o zaman. mecbur kalmadıkça bişey demiyorum..ortaya konuşuyorum.

Direk anne yerine x anne demek daha doğru geliyor bana Teyze ise zorlama gibi eşiniz sizin annenize "anne" diye hitap edecek siz aman mesafeli olayım diye teyze diyeceksiniz hiç mantıklı gelmiyor.Mesafe hitaplarla değil tavırlarla koyulur.Ben çok kırılganım yapamam derseniz böyle bir dişli kaynana ile işiniz zor .

Ben başta diyordum ama aynı sizinki gibi ota boka karışan çok bilmiş bi tip çıktı. sonra içimden hiç demek gelmedi keşke baştan x teyze deseydim dedim. şimdi anne demiyorum direkt diceğimi diyorum kendi de bu durumun farkında iyice gıcık bi durum oluştu. Ama daha da anne demem o hakkını sonsuza kadar kaybetti.

Bir kere karışırsa sonu gelir nişanlanmadan konuşun bu bir ikincisi anne demeden önce dha büyük sorunlarınız var sizin kadına karşı ısınmış olsanız sevgiliyken de derdiniz .birde sevgilin çok anneci mi tart bir onu ,evlilik çok zor birde her şeye karışan bir K v varsa

Ay ben anne dedim baştan ama pişmanım şu an. Zorladılar beni o zaman. mecbur kalmadıkça bişey demiyorum..ortaya konuşuyorum.
Annem 50 senelik evlilik hayatında dedeme hiç seslenmedi. Orange dedeni çağır falan derdi maksimum, şşt derdi Tek baba dediği zaman 99 depremiydi, ortaya konuşuyorum deyince aklıma geldi :))

Ben çok yumuşak bir tipim işte öyle sert bir duruşum yok o yüzden sizin dediğiniz gibi bir imaj cizemem diye korkuyorum
Yalnız bu karakterle her şeye karışan kayınvalideyle baş edemezsiniz. Erkek arkadaşınız da her şeye karışmasına izin verdiği için anneci gibi görünüyor. Lütfen ciddi aşamaya gelmeden burada açılan konuları okuyun. Başınıza gelmeden önlem alırsınız en azından.

Ben de hitaplara önem vermem. Ben kayınvalideye anne diyorum ama gelinimiz anneme siz diyor. Ne desem nasıl hitap etsem stresi çekeceğime ilk günden anne dedim çıktım. Yalnız siz daha gelin değilsiniz, o nedenle anne falan demeyin, "siz" olarak hitap edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…