- 13 Mart 2023
- 3.378
- 6.395
- 88
- 24
- Konu Sahibi cileklilink
-
De bnceMerhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Ben baya mesafeliyim anne diyorum yine de. Esum de benkm anne babama öyle hitap ediyor. Diyin bence. Hem niye demiyorsun laflari ile ugrasacağına de gitsin. Mesafenin onunla ilgisi yokMerhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Valla o seviyeyi siz ayarliyorsunuz gerçekten herkes seviyesini bilmeliKesinlikle değil. Ama bazıları sınırlarını bilmeyebiliyor o yüzden
Yorumun güzelliğiX anne ortalama bi hitap sekli bence. Hani ne sana bayiliyorum ne de esime saygisizlik olsun.
Demek var demek varMerhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Evlenene kadar asla anne deme hiç gerek yok. Evlendikten sonrada içinden geliyorsa söylersin zaten gelmiyorsa da seslenmek için göbeğin çatlar benim gibi hitap etmeden konuşmaya çalışırkenMerhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Yani annesinin üzülüp uzulmeyecegini geçtim de hayatınızdaki kişi belki burulur, karışmak isteyen teyze deseniz de karışır zaten, direkt anne demek istemezseniz "X Anne" diyebilirsiniz belki, şimdiden mutluluklarMerhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Ben başta diyordum ama aynı sizinki gibi ota boka karışan çok bilmiş bi tip çıktı. sonra içimden hiç demek gelmedi keşke baştan x teyze deseydim dedim. şimdi anne demiyorum direkt diceğimi diyorum kendi de bu durumun farkında iyice gıcık bi durum oluştu. Ama daha da anne demem o hakkını sonsuza kadar kaybetti.Merhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Bir kere karışırsa sonu gelir nişanlanmadan konuşun bu bir ikincisi anne demeden önce dha büyük sorunlarınız var sizin kadına karşı ısınmış olsanız sevgiliyken de derdiniz .birde sevgilin çok anneci mi tart bir onu ,evlilik çok zor birde her şeye karışan bir K v varsaMerhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Boşandınız mı siz .boşandıktan sonraki hayatınız nasıldıİlk evliliğimde anne derken bi anne daha çıkardı ağzımdan. Bidaha evlenirsem mümkünse annesi babası bacısı filan olmayan biri olsun
Annem 50 senelik evlilik hayatında dedeme hiç seslenmedi. Orange dedeni çağır falan derdi maksimum, şşt derdiAy ben anne dedim baştan ama pişmanım şu an. Zorladılar beni o zaman. mecbur kalmadıkça bişey demiyorum..ortaya konuşuyorum.
Yalnız bu karakterle her şeye karışan kayınvalideyle baş edemezsiniz. Erkek arkadaşınız da her şeye karışmasına izin verdiği için anneci gibi görünüyor. Lütfen ciddi aşamaya gelmeden burada açılan konuları okuyun. Başınıza gelmeden önlem alırsınız en azından.Ben çok yumuşak bir tipim işte öyle sert bir duruşum yok o yüzden sizin dediğiniz gibi bir imaj cizemem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?