- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi cileklilink
-
Hahha bakalım nikahtan sonra da teyze demeye devam ederseniz yadırgamayacak mıKardeşim nişanlanınca gelinimiz anne demedi diye baya triplere girmişti annem. Bende ne var sanki anne dese demiştim. Şimdi ben nişanlıyım bende x teyze diye hitap ediyorum ve kayınvalidem hiç yadırgamıyor ve akrabalarıda öyle. Ama bizimkiler isteme günü x teyze gel fotoğraf çekinelim dedim diye kendi teyzem güldü banaaile yapısına göre değişir. İçinden ne gelirse onu yap.
Çok iyi ya ben de yenge diyeceğim şuan karar verdimBabam rahmetli kv sine hala diyordu halası değil bu ara da ama öyle bir lakap yani
İsmini demeden halledersiniz siz de.Benim kayınvalidemde buzdolabı gibidir kimseyle sıcak olamaz.Boş boş suratıma bakar öyle ağzıma laf vermek istemez konuşup. Daha doğrusu o sohbet etmeyi öyle görüyor. Böyle birine git de anne de işte olmuyor, insanın içi almıyor.
O zaman çok birşey yapamazsin.Benim erkek arkadaşımin annesi de sizin kayınvalideniz gibi işte. Ben de yumuşak biriyim mizaç olarak o yüzden korkuyorum biraz
Annemden başka kimse bana anne gibi davranmayacaği.icin hic kimseye anne demem annem dışında. Kiymetlimle kimseyi ayni kefeye koyamam siz diye hitap ediyorum benMerhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Çok iyi ya ben de yenge diyeceğim şuan karar verdim
İçinizden gelmiyorsa demek zorunda değilsiniz ama kayınvalide sorunlu biriyse bunu problem eder ve bu durum evliliğinize yansıyabilir. X hanım / x anne demek daha iyi bir seçenek. Ama ben de diyemezdim herhalde. Eşim de benim anne babama anne baba demiyor onlar sorun etmiyor ama bir saygısızlığı da yok çok mecbur kalırsa siz diliyle hitap ediyor. Baştan bunu belirleyip öyle devam edin derim.Merhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Annemden başka kimse bana anne gibi davranmayacaği.icin hic kimseye anne demem annem dışında. Kiymetlimle kimseyi ayni kefeye koyamam siz diye hitap ediyorum ben
Teyze demek garip gelir bence.. ben hiç hitap etmiyorum genellikle, gerekiyorsa zoraki anne diyorum..Merhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
Ben esimle 3 yillik bi iliski sonrasi evlendik 11 yil oldu. 14 yildir annesine teyze diyorum. Uzulebilir israrci olabilir laf bile sokabilir. Ama demek istemiyosaniz demeyin. Herkese kendi cocugu anne desin. Bana yapmacik geliyo baskasinin anne babasina anne baba demek.Merhaba kızlar. Bu konuda herkes farklı fikir verdiği için sizlere danışmak istiyorum. Çoğunluğun ne diyeceğini merak ediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var yakında nişanlanacagiz. Erkek arkadasimin annesi her şeye ama her şeye karişan biri şuan bana karişmiyor tabi ama işler ciddiye binince illa ki bir şekilde karişacagini düşünüyorum birçok konuda. O yüzden cıvık cıvık bir ilişkimiz olmasini istemedigimden mesafeyi korumak istiyorum, anne demek yerine x teyze diye şuan olduğu gibi devam etmek istiyorum. Sizce sorun olur mu? Bu bir anneyi üzer mi? Ben olsam üzülmem ortada saygı olduktan sonra, ama belki de hassas bir konudur bilemiyorum empati yapamiyorum. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?