• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesine dik konuşan bana da dik konusur mu?

Allah aşkınıza daha evlenmeden ailenize bile laf söylemiş. yapmayın ne olur... ne demek görgüsüz.asıl kendisi görgüsüz ve ne konuştuğunu bilmeyen patavatsız birisi:47::47:
Sakın acımayın...ne demek küfür etmek falan. nişanlılıkta bunu yapan evlenince neleeeeeerrrrrr söyler neler yapar. görgüsüz ailen evime gelmesin bile der...
bulunmaz biri mi sanki???? bir kaç ay üzülürsünüz ennnnn fazla olur biter...hem uzak şehirler çabuk unutulur...haaa senelerce üzülmeye razıyım bu adamdan çocukta yaparım onun yetiştireceği çocuklara da razıyım diyorsanız o başka...

evet söyledi ve ben cok fazla takan biriyim bunları ailem kıymetli.. benim ailemi herkez cok beğenir annen baban muukemmel insanlar derlerr. keske kotü olsalardı da zoruma gitmezdi. görgüde bol bizde misafirperverlikte.. ama onlar sadece kendilerini severler..üzülücem üzülmesine tabiki ama toparlarım dimi alısırım..onun yetiştirceği cocukta onun gibi buz gibi soğuk olur zaten..

salak olmasam kanmazdım işte ağamalarına. yurtdısına gidicektim ben onu teptimmmm onuuuuuuuuuuuuu benden salağı yokkk

Öyle deme,hepimiz insanız kadınız iki güzel söz bir kaç gözyaşı için herşeyi yaparız.
Kodumuz yaratılışımız böyle fazla duygusal olduğumuz için sonradan dank ediyor.
Ben sizin çok mantıklı biri olduğunuzu düşünüyorum burada dünyası nişanlısı olmuş ona adeta tapan evlenmek için tüm varlığı verebilecek bir sürü zor durumda kadın var.
Yedikleri dayağı bile sorgulamıyorlar ama siz mantıklısınız öngörülüsünüz ben en mantıklı kararı verebileceğinize inanıyorum.

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim çok sert erkekler vardır mesela höd zöd azarlamaya müsait bunlar bile annelerine asla böyle davranmaz.
Ezmez ama nişanlınız muhtemelen babası kayınvalidenize değer vermediği için çocukluğunundan böyle öğrenmiş.
Anneyi ezebilirim bağırabilirim vs oysa babanın onu durdurması annenle böyle konuşamazsın mesajını vermesi gerekirdi.
Yarın babasının kılığına girecek ve size de annesine davrandığı gibi davranacak benim gördüğüm bu :/

"nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur..
çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyo"

kusura bakmayın ama nesine kapıldınız?nesi sizi etkiledide nişanlandınız?

Son düzenleme:
Öyle deme,hepimiz insanız kadınız iki güzel söz bir kaç gözyaşı için herşeyi yaparız.
Kodumuz yaratılışımız böyle fazla duygusal olduğumuz için sonradan dank ediyor.
Ben sizin çok mantıklı biri olduğunuzu düşünüyorum burada dünyası nişanlısı olmuş ona adeta tapan evlenmek için tüm varlığı verebilecek bir sürü zor durumda kadın var.
Yedikleri dayağı bile sorgulamıyorlar ama siz mantıklısınız öngörülüsünüz ben en mantıklı kararı verebileceğinize inanıyorum.

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim çok sert erkekler vardır mesela höd zöd azarlamaya müsait bunlar bile annelerine asla böyle davranmaz.
Ezmez ama nişanlınız muhtemelen babası kayınvalidenize değer vermediği için çocukluğunundan böyle öğrenmiş.
Anneyi ezebilirim bağırabilirim vs oysa babanın onu durdurması annenle böyle konuşamazsın mesajını vermesi gerekirdi.
Yarın babasının kılığına girecek ve size de annesine davrandığı gibi dnacak benim gördüğüm bu :/

ben olaya o taraftan bakmadım bakk,gercekten babası hiç demedi annenle düzgün konus diye aman alahım yaaa ben nasıl bi aileye gelin gidicekmişim kızlar kalitesiz bi kız değilim herkez değildir tabikiii ama benim aile terbiyem görgüm bunlara hayret edicek kadar düzgünn

"nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur..
çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyo"

kusura bakmayın ama nesine kapıldınız?nesi sizi etkiledide nişanlandınız?

yakısıklı boyu posu var diye.. gerçi kilolu da ben tanıstığımda biraz daha zayıftı. ne bilim ya ağlıyodu seviyorum diyodu. bide çok zeki biri konusmaz içine kapanıktır annemle babamlada sohbet etmez hiç beni rahatsız ediyor ama ne bilim neyini sevdim herkez diyor bole ezik görünüşlü biriyle evlenmezdim diyorlar :((

FesuphanAllah sevinsinler be canim ya sonunda sen uzuleceksin kimene senin hayatindan ben anlayamiyorum.
Ne demek sinirlendirme herkesin nisanlisi var hepside kufur etseydi eger nolurdu halimiz..
Sen kendine hic deger vermiyomusun ?
Goremiyomusun ileriyi ?
Ailende sevmiyomus iste ne diye kendinide adamlarida perisan edeceksin evlenince. Sen mutsuz olunca onlar uzulecek kahrolacak bilmiyomusun bunlari. Simdi benim annem beni bi uzgun gorse kafayi takiyo yani en basitinden ornek veriyim aileler cok ortada kaliyo bu durumda.. Yarin evlenirsiniz yine sana o kufuru ederse ne yapacaksin keske evlenmeseydim demeyecekmisin? O adami duzeltene kadar gobegin catlar. Seven insan kirar mi be sevdigini :44: Bu nasi bir mantiga sigar anlayamiyorum ben.
etraf ne der diyemi korkuyosun sen simdi? Ama unutma evlendiginde sen mutsuz oldugunda o etraf hic susmayacak simdi en azindan 1-2 ay susmazlar..
Sen nede ekstirmiyosun ki bana bu sekilde davranamazsin sen ne hakla boyle konusuyosun demiyosun :26:
Ya cok seviyosun yada etraf ne der diye korkuyosun. Senin hayatin etraf uzerinemi kurulu ?
Boyle bir adam ne diye cekilir yahu :44:

aman evlenince böyle olmaz iyi olur diyorum aslında cok ortak noktamız bile yok.. ama nasıl olduysa sevdim bunu.. kendime güvenim kalmadı sanırım hep daha kotüsü olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum :(

aman evlenince böyle olmaz iyi olur diyorum aslında cok ortak noktamız bile yok.. ama nasıl olduysa sevdim bunu.. kendime güvenim kalmadı sanırım hep daha kotüsü olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum :(

Daha kötüsü artık alkolik madde bağımlısı ya da ruh hastası falan olur onu da sen artık kabul etmezsin diye düşünüyorum..

baksana arkadaşları adam yerine koymuyor kımseyle konuşamıyor ama sana ve annesine carlayabilen bir insanmış...

gözün açıldı sanırım...bu ilişkiye devam edip etmemen artık kader değil senin seçimin olur diye düşünüyorum...

Çok üzülüyorum sevmiyor da değilim seviyor da değilim çok fazla alışkanlık oldu sanrım. 2008 den beri görüşüyoruz 1 yıl oldu nişanlıyız. ben baska sehirde o baska sehirde yaşıyor. ben onla bir arada cok olamadım olduğumdada en son 10 gün oldu yanndan geleli 3 gün oldu. ondan oncede gittim 3 gün kaldım diğer günler teyzemde kaldım annesine bu kadar ters konustuğunu ilk defa gördüm. diğer gittiğimde bu kadar azarlamıyordu. bu kez cok azarlıyordu 10 gün kalınca daha cok belli etti sanırım. anneside söylüyor böle dik konusur diyo abiside böyleydi diyor. cok resmidir normalde soğuk kanlı girişken değil hiç.. biz bir arada cok olamadık işte 6 ayda bir felan 4 ayda bir gelirdi yanıma 2 3 gün kalır giderdi. ayn yerde de kalmadık nişanlana kadar ki huyunu daha cok bilim. internetten tanıştık biz :((( güvendim. beni cok seviyor biliyorum aslnda dün ayrılmakdan bahseder gibi oldum üzüldü cokk. istanbul gibi bi yere de 1450 lik maaşa gitmekte zoruma gidiyor kiracı olcaz.. hani beni inciticek diye korkmasam oynayarak gider dayanırdım. para harcamayı sevmez beğendiğin bişi var mı demez kolay kolay.. bi kaç kez benide azarladı bu gittiğimde Akşam telde söyledim azarladın dedim o da bana dedi mantıksız sseyler yapıyosun cunku dedi insan böle dermi.. ki beni cok seiyor ağlıo sızlıo ayrılmayalım diye.. cokk mutsuzum ben ağlamim kim ağlasın düşünüme 2 ay kaldı :((((((((

Sırf biri sizi seviyor diye, ağlayıp sızlanıyor diye hayatınızı riske mi atacaksınız ?

Sevgi heryerde nilce heryerde..İnsan evinde beslediği varlığı bile seviyor, öldüğü zaman günlerce yas tutuyor.

Evlilik için bu boyutta ki sevgi olmaz olsun..Sevmek demek, gözünden bile sakınmaktır.

İşte bu sizin birlikteliğinizde yok..

İki ay kalması demek, iki ay kaldı artık dönemem demek değil, tanıma evresi olan iki ayı iyi değerlendirmek demektir.

Yani vazgeçebilme hakkıdır.

Dedimya ben vazgeç demiyorum, diyemiyorum, ısrarla herkesin demek istediği şey; kendinizi bile bile ateşe atmayınız.

Daha kötüsü artık alkolik madde bağımlısı ya da ruh hastası falan olur onu da sen artık kabul etmezsin diye düşünüyorum..

baksana arkadaşları adam yerine koymuyor kımseyle konuşamıyor ama sana ve annesine carlayabilen bir insanmış...

gözün açıldı sanırım...bu ilişkiye devam edip etmemen artık kader değil senin seçimin olur diye düşünüyorum...

ay yeriiiim seni aynen doğru diyosun daha kötüsü dediklerin olur onu da ayırt edemicek kadar cahil olamam sanırım. işide iyi değil 1 400 maaş alıyor. oğretmen cıkışlı kpss ye hazırlancam dedi ya gercek dio ya atıyor gözümü boyuyor. evlenince basarabilcekmi bilmiyorum.. konuskan olmamasıyla tartısırken ağır konusması zaten cok alakasız anlayamadım hala.. suratsız zaten. ben yapamıyorum kendimi zorluyorum kaderimi ben cizicem Allah gözüme gözüme sokuyor huylarını işte..

annesine iyi davranmayan size o kadar bile davranmaz. bana kalırsa bir daha düşünün

Sırf biri sizi seviyor diye, ağlayıp sızlanıyor diye hayatınızı riske mi atacaksınız ?

Sevgi heryerde nilce heryerde..İnsan evinde beslediği varlığı bile seviyor, öldüğü zaman günlerce yas tutuyor.

Evlilik için bu boyutta ki sevgi olmaz olsun..Sevmek demek, gözünden bile sakınmaktır.

İşte bu sizin birlikteliğinizde yok..

İki ay kalması demek, iki ay kaldı artık dönemem demek değil, tanıma evresi olan iki ayı iyi değerlendirmek demektir.

Yani vazgeçebilme hakkıdır.

Dedimya ben vazgeç demiyorum, diyemiyorum, ısrarla herkesin demek istediği şey; kendinizi bile bile ateşe atmayınız

göz mü boyuyor bilmiyorum ama değişicm diyor. onunda elinde olmicak biliyorum evlenmeseydin benle dicek ilerde,o ağladı bende ağladım.. sıkıştım kaldım kör kuyudayım çıkamıyorum..

nişanlın mı. sen bu adamla bi de nişanlandın mı.
annesine saygısı yok ki bunun sana saygısı olsun.
yapma güzelim ya.
bunda düşünmeye ne hacet.
insan annesini azarlıyorsa bir başkası hiçtir onun için.
sen de bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun ha?
evlen de gör, annesine yaptığının kaç katını yapar sana.

nişanlın mı. sen bu adamla bi de nişanlandın mı.
annesine saygısı yok ki bunun sana saygısı olsun.
yapma güzelim ya.
bunda düşünmeye ne hacet.
insan annesini azarlıyorsa bir başkası hiçtir onun için.
sen de bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun ha?
evlen de gör, annesine yaptığının kaç katını yapar sana.

evet canım nişanlandım.. pişmanım ama azarlamam diyo eimden geleni yaparım diyo huy cunku evlisin sen sanırım var mı sende en ufak azarlanma

Back
X