- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Kesinlikle. Hayir herkes annesine düşkün olsun annedir baş tacıdır da idare edip orta yolu da bulmak gerekiyor. Resmen kadin konuştukça o dinledi hayir anne diyemediAnnesine düşkün erkek hiç çekilmiyor evlilik hayatında
tecrübe sahibi olarak dost acı söyler misali düzelmiyorlar arkadaşlar. anaları bunlara küçüklükten kodlamış annelerine aşıklar. resmen anneleri ağızlarına kaşıkla yemek verse reddetmeyecek erkekler var. çünkü anneleri hep arkalarını toplamış maddi manevi destek olmuş. bu erkeklerde hopp evlilik yaşına geldiğinde bir birey olmayı öğrenememiş annesinden kopamıyor. evlendiğinde bile eşlerinden anneleri gibi iş yapmasını,yemek yapmasını bekliyorlar sonra anneleriyle sizi kıyaslıyorlar.ee kadınlar olarak sıkılıyoruz annesi anneliğini bilecek eşide eşliğini ama erkekler bu dengeyi kuramıyor.Evet hanımlar annesine aşırı düşkün sevgilisi/kocası olanlar ne yapıyorsunuz? Haklı olduğumu bilse de aradaki dengeyi kuramıyor. Bir şekilde ben haksız çıktım halbuki doğru düzgün anlattım. Bana "konuşmak istemiyorum" dedi. Iki defa hem de. Peki dedim bu sefer de aferin falan diyerek uzatıyor lafı. Telefonum kapalı şu an ama çok kırgınım. Her konuda olgun aklı başında diye düşünüyordum ama annesine gelince öyle olmadı.
Bana konuşmak istemiyorum dediği için kapattım. Yoksa konusulmasi taraftariydim. Oyle degisti ki o an bana "konuşmak istemiyorum" yazdi ben neye uğradığımı şaşırdım. Bambaşka biri oldu şok oldumEşim annesine düşkündür ,bu konuda sorun yok çünkü bana daha düşkündür
Telefon kapatmak falan bana çok saçma geliyor .en son lisede ergenken yapıyorduk onu :) iki yetişkin insan gibi trip atmadan konuşmayı deneyin ..
Orta yolu bulamıyorlar maalesefKesinlikle. Hayir herkes annesine düşkün olsun annedir baş tacıdır da idare edip orta yolu da bulmak gerekiyor. Resmen kadin konuştukça o dinledi hayir anne diyemedi
Annesiyle senin aranda kalmasına izin verme .ben annen hakkında kötü birşey söylemiyorsam o da benim hakkımda söylemeyecek yada sen bizi karşı karşıya getirmeyeceksin ,de ..kayinvalidenle bir sorunun olursa da mümkünse (çok kötü birşey değilse ) eşine yansıtmadan onunla birlikte çöz .böylece laf taşınmaz, taşınırken istenmeyen durumlara getirilmez ,sorunlar büyümez .sıcağı sıcağına çözmek en güzeli ..saygısızlık olacak diye susmak daha büyük saygısızlık bence ..Bana konuşmak istemiyorum dediği için kapattım. Yoksa konusulmasi taraftariydim. Oyle degisti ki o an bana "konuşmak istemiyorum" yazdi ben neye uğradığımı şaşırdım. Bambaşka biri oldu şok oldum
Neye mal olursa olsun memnun etmem gereken bir annem var dedi.Evet hanımlar annesine aşırı düşkün sevgilisi/kocası olanlar ne yapıyorsunuz? Haklı olduğumu bilse de aradaki dengeyi kuramıyor. Bir şekilde ben haksız çıktım halbuki doğru düzgün anlattım. Bana "konuşmak istemiyorum" dedi. Iki defa hem de. Peki dedim bu sefer de aferin falan diyerek uzatıyor lafı. Telefonum kapalı şu an ama çok kırgınım. Her konuda olgun aklı başında diye düşünüyordum ama annesine gelince öyle olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?