Annesine düşkün erkek

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Evet hanımlar annesine aşırı düşkün sevgilisi/kocası olanlar ne yapıyorsunuz? Haklı olduğumu bilse de aradaki dengeyi kuramıyor. Bir şekilde ben haksız çıktım halbuki doğru düzgün anlattım. Bana "konuşmak istemiyorum" dedi. Iki defa hem de. Peki dedim bu sefer de aferin falan diyerek uzatıyor lafı. Telefonum kapalı şu an ama çok kırgınım. Her konuda olgun aklı başında diye düşünüyordum ama annesine gelince öyle olmadı.

tecrübe sahibi olarak dost acı söyler misali düzelmiyorlar arkadaşlar. anaları bunlara küçüklükten kodlamış annelerine aşıklar. resmen anneleri ağızlarına kaşıkla yemek verse reddetmeyecek erkekler var. çünkü anneleri hep arkalarını toplamış maddi manevi destek olmuş. bu erkeklerde hopp evlilik yaşına geldiğinde bir birey olmayı öğrenememiş annesinden kopamıyor. evlendiğinde bile eşlerinden anneleri gibi iş yapmasını,yemek yapmasını bekliyorlar sonra anneleriyle sizi kıyaslıyorlar.ee kadınlar olarak sıkılıyoruz annesi anneliğini bilecek eşide eşliğini ama erkekler bu dengeyi kuramıyor.

Bana konuşmak istemiyorum dediği için kapattım. Yoksa konusulmasi taraftariydim. Oyle degisti ki o an bana "konuşmak istemiyorum" yazdi ben neye uğradığımı şaşırdım. Bambaşka biri oldu şok oldum

konu önemli açıkçası. belki siz abartıyorsunuzdur, belki zırt pırt annesini eleştiriyorsunuzdur. bu kadar üstünkörü yazılmış bir yazıdan biz meseleyi anlayamayız.

ama onu ilgilendiren bir mesele değilse konuşmak istememesi doğal bence. kimse ailesiyle sevgilisi arasında kalmak istemez. onun yapacağı bir şey yoksa yansıtmamalısınız diye düşünüyorum.

Bana konuşmak istemiyorum dediği için kapattım. Yoksa konusulmasi taraftariydim. Oyle degisti ki o an bana "konuşmak istemiyorum" yazdi ben neye uğradığımı şaşırdım. Bambaşka biri oldu şok oldum
Annesiyle senin aranda kalmasına izin verme .ben annen hakkında kötü birşey söylemiyorsam o da benim hakkımda söylemeyecek yada sen bizi karşı karşıya getirmeyeceksin ,de ..kayinvalidenle bir sorunun olursa da mümkünse (çok kötü birşey değilse ) eşine yansıtmadan onunla birlikte çöz .böylece laf taşınmaz, taşınırken istenmeyen durumlara getirilmez ,sorunlar büyümez .sıcağı sıcağına çözmek en güzeli ..saygısızlık olacak diye susmak daha büyük saygısızlık bence ..

Valla hiccc çekilmiyor inan bana.. benim eski sevgilim annesine aşırı düşkündü ablama yemeğe gelirdi ve bilirdide annesi geldigini yemekte arardi napiyosun diye aradan 1 saat geçer yine arardi .. o aksam diyelimki ablamda kalicaz okey oynuyoruz kadın gece arardi yatmadinmi hala Bak erken kalkicaksin derdi.. biz kavga ederdik mesela ve tele bakmazdim kadın beni arardi kızım yapmayin böyle hatrim için bak o telefona derdi :) 4 ay önce annesiyle başbaşa bıraktım 1 yıllık Sevgilimi 35 yaşındaydı bu adam düşün bide ...

Ben sıradan birşey söylesem misal ocagi yeni temizledim onu ısıtırken neden döktün o kadar yoruldum dedim diyelim. Küfürler ederek böğürerek bağirir avazı çiktigi kadar saygisizca kavga eder benimle. Annesi bunu aşşağlasin beni aşşağlasin bana hakaret etsin oğluna çok saçma bir emir versin birak annesine karşı hak savunmayı peki annecim sen haklisin annecim diye peşinde dolaşir

Burada açılan 10 konudan 6’sı net bununla alakalı.
Artık bu erkeklere üniversitelerde, liselerde müfredata anne ile eşin arasında nasıl denge kurulur dersi konulması lazım.
Çift terapisine gitmenizi öneririm.
Buna hiçbir eş çözüm bulamıyor malesef.

Neye mal olursa olsun memnun etmem gereken bir annem var dedi.
Çok seye mal olacak yakında!

Benim esim annesine duskun degildir, diyelim ki annesi evde yok, internetten gorusemedik, ben derim ki telefondan ara, telefon nasil olsa yaninda, ozlemistir. Esim yok ya haftaya konusuruz nasil olsa diyiyor. Arada annene sorsana birseye ihtiyaci var mi falan diye diyiyorum, bazen sorar bazen de ihtiyaci olsa o bana soyler merak etme der gecer. Bana farkli geliyordu, ama burdaki konulari okudukca yatip kalkip dua ediyorum iyi ki anneci degil diye.

Farklı şehirlerdeyiz kv ile eşim günde 3 defa annesiyle konuşur diğer oğluda keza öyle
Birkaç saat aramasınlar kv trip atar
Evimizde olanları anlatmadığı sürece benim için sorun değil

Annesine düskunse sizde annesiyle bir olun. Annesinin kalbini kazanmaya çalışın ipler anneye bagliysa. Annenin ipini ele almak gerek . boyle tiplere bu yöntem ise yarar. Diğeride esinizin aklina iyice girmeniz gerek. Esinizle tartismayin alttan alan taraf olum. Onu mutlu etmeye çalışın guzel yemekler yapin. O zaman annesine karsi sizi savunup . sizin her dediginizi yapacaktir. Kisaca iletisim kocayla cok onemli. Inatlasmak, zitlasmak, benim dedigim olacak vs gibi seyelr maalesef bu tavirlardan erkekler uzaklasiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…