- 19 Haziran 2024
- 118
- 253
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Bir de güya şans istiyor . Bir haftan var iyi değerlendir dedim olaya bakNet ve açık bir şekilde söylüyorum. Anneci
Değil. Bi kardeşi daha var . Evli kardeşi . . Annesi zamanında ciiddi rahatsızlık geçirmiş ölümden dönmüş . Babası aksi adamın biri . Bu da eş rolü üstleniyor sanırımBence anneci ama aday bey tek çocuk mu soru sahibi?
O zaman adamı annesinin kollarına bırakma zamanın gelmiş .Bir de güya şans istiyor . Bir haftan var iyi değerlendir dedim olaya bakzaten bu ilgisizliginden kesmişim konuşmayı hatanı kabul edip gelmişsin . İlk fırsatta benimle olması gerekirken annemde annem
Evet anneci. Aklınız varsa yol yakınken bitirirsiniz. Sizinle vakit geçirmek istememesi de cabasıBirini tanımaya çalışıyorum . Ancak bazı sebeplerden annesine düşkün izlenimi verdi . Kısa süre konuştuk ve açıkçası konuşmayı sürdürmek istemediğimden iletişimi kesmiştim . Bir kaç gün önce ueniden yazdı ısrarla devam etmek istediğini ihmalkar davrandığını falan söyledi . Gerçekten de öyle . Bir yerde yeni işe başlamış, şehir değiştirmiş taşınmış haliyle gerçekten beni hayatına dahil edememişti . Annesi de o sıralar yanındaydı ve adam beni ramazan ayında anca ramazanın son haftası iftara çıkardıo zamana kadar annesiyle vakit geçirmiş yalnız kalmasın diye.
Çok dağıtmak istemiyorum. Güncele gelirsek ;
Bir hafta şans verdim bu kişiye yeniden . Daha ilgili hayatıma dahil olmaya çalışıyor mesaj arama vs ile . Yarın malum tatil. İkimizde çalışmıyoruz . Normal şartlarda plan yapmasını bekledim ama belli etmedim . Beyimiz kalkmış ailesinin yaşadığı şehre yola çıkmış . Ne oldu birden bir şey mi oldu hayrola yazdım . Babası falan annesini çok sıkmış kadının morali çok kötüymüş . O yüzden gidiyormuş . Şimdi ben mi aşırı reaksiyon veriyorum. Yoksa bu haller normal mi? Sadece aile değerlerine önem veren bir erkek mi var karşımda yoksa anneci bi erkek mi ?
Kesin anneci net . Bir de daha sevgililik aşamasındasınız en çok görme isteği duyulan zamanlar. Tatil gününde sizi görmek yerine başka plan yapması da ek olarak sizi yeterince sevmediğini ortaya koyuyor zaten. Bu ilişkide üzülen siz olursunuz kendinizi kaptırmadan ayrılın. Kadınlar kendini kaptırınca gözü kapanıyor evleniyor sonra mutsuzlukBirini tanımaya çalışıyorum . Ancak bazı sebeplerden annesine düşkün izlenimi verdi . Kısa süre konuştuk ve açıkçası konuşmayı sürdürmek istemediğimden iletişimi kesmiştim . Bir kaç gün önce ueniden yazdı ısrarla devam etmek istediğini ihmalkar davrandığını falan söyledi . Gerçekten de öyle . Bir yerde yeni işe başlamış, şehir değiştirmiş taşınmış haliyle gerçekten beni hayatına dahil edememişti . Annesi de o sıralar yanındaydı ve adam beni ramazan ayında anca ramazanın son haftası iftara çıkardıo zamana kadar annesiyle vakit geçirmiş yalnız kalmasın diye.
Çok dağıtmak istemiyorum. Güncele gelirsek ;
Bir hafta şans verdim bu kişiye yeniden . Daha ilgili hayatıma dahil olmaya çalışıyor mesaj arama vs ile . Yarın malum tatil. İkimizde çalışmıyoruz . Normal şartlarda plan yapmasını bekledim ama belli etmedim . Beyimiz kalkmış ailesinin yaşadığı şehre yola çıkmış . Ne oldu birden bir şey mi oldu hayrola yazdım . Babası falan annesini çok sıkmış kadının morali çok kötüymüş . O yüzden gidiyormuş . Şimdi ben mi aşırı reaksiyon veriyorum. Yoksa bu haller normal mi? Sadece aile değerlerine önem veren bir erkek mi var karşımda yoksa anneci bi erkek mi ?
Sordum bakalım önemli bir şey mi var diye . Fevri davranmamayı ögrenmeye çalışıyorum zaten . Ama fazla can sıkıcı olmaya başladı bu durum da . Şurada insan gibi buluşma ayarlayamayan çocuk annesinin morali bozuldu diye kalktı dört saattir araba sürüyor ya djdjdjdBence anneci değil. Zamanında annesinin ciddi hastalık geçirmesi, ölümden dönmesi gibi şeyler oldu demişsiniz. Belki yine rahatsızlığı vardır yanında olması gerekiyordur. Hemen kestirip atmamak lazım. Çünkü neden ısrarla ilişkiye devam etmek isteyen birisi size zaman ayırmak yerine gitmeyi seçsin. Geçerli bir sebebi vardır kestirip atmayın. Zamanla bakarsınız hep böyle gidiyorsa tabi o zaman yol vermek gerekir diye düşünüyorum
Size katılıyorum . Zaten boşandım yoğurdu üfleyerek yemem lazım . Milleti eleye eleye dolanıyorum bakalım . Bu da anacı işte ofsaytKesin anneci net . Bir de daha sevgililik aşamasındasınız en çok görme isteği duyulan zamanlar. Tatil gününde sizi görmek yerine başka plan yapması da ek olarak sizi yeterince sevmediğini ortaya koyuyor zaten. Bu ilişkide üzülen siz olursunuz kendinizi kaptırmadan ayrılın. Kadınlar kendini kaptırınca gözü kapanıyor evleniyor sonra mutsuzluk
O zaman hiç buluşma soru sahibi bunun ailesiyle falan uğraşılmazDeğil. Bi kardeşi daha var . Evli kardeşi . . Annesi zamanında ciiddi rahatsızlık geçirmiş ölümden dönmüş . Babası aksi adamın biri . Bu da eş rolü üstleniyor sanırım
Ya çok güldüm buna sjsjsjsjsk ben de şaşırıyorum . İnsan biraz bari göz boyamaya etrafımda döner eder . Yok anamNormalde başta bu kadar belli olmaz zamanla çıkar kokusu.Bu artık kaçıncı seviye annecilikse flört bile edilemiyor adamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?