- 7 Mart 2024
- 286
- 740
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
E nasıl davranacağız o zaman . Ciddi bir şey mi demişim yok sanmıyorum demiş sjsjsjs gel de şimdi sinirden sayma çocuğa . Çok fevriyim zaten . E be adam madem ciddi bir şey yok tatil gününde niye kalktın gittin . Bir gece kalacakmış da gerçi Aman neyse ya valla bu tipleri gördükçe kedi alıp onla ölmeyi düşünmeye başladımEşimle ilk tanıştığımda şehir dışında olan ablasından bahsederdi sürekli ablam da ablam diye bende ailesine çok düşkün heralde diye bi düşünmüştüm şimdi 3 yıllık evliyim ben söylerim ablanı ara anneni ara diye telkinde bulunurum. Ki bi arkadaş buluşmasında laf arasında (ailesi 3 saat uzakta yaşıyor eşimin ) bekarken sürekli basar giderdim köye ama evlenınce öyle olmuyor falan demişti. Yani ailesini seven merhametli düşünceli olup sınır koymasını da bilmek imkansız değil ve bu hemen anlaşılır bir durum değil.
Ahah yok yok boşver boyamasın göz möz ne güzel fragmanı vermiş önden.Teşekkür ediyoruz beyefendiyeYa çok güldüm buna sjsjsjsjsk ben de şaşırıyorum . İnsan biraz bari göz boyamaya etrafımda döner eder . Yok anam
Daha ben bile yokum ki . Anasından fırsat bulursa olur başka biri belki dndkdkBence başka biri olabilir.
Nasıl bi mesaj atsam acaba . Yine keseceğim çünkü konuşmayıIyyyy kesinlikle anneci. Burda anneci olmayabilir bi bekle diyenlere istinaden şunu söylemek istiyorum anneci değilse bile ömür boyu babam şunu yaptı anneme destek olmam lazım tribi asla çekilmez. Anne oğul birbirlerine destek olsunlar, mutlu olsunlar ama siz kaçın
Bence çok fazla açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Nasıl olsa gereken özeni göstermiyor. Ben seninle bi yola çıkmak istemediğimi farkettim tarzında yazın geçin anneciler için fazla bileNasıl bi mesaj atsam acaba . Yine keseceğim çünkü konuşmayı
Kesinlikle uzak durBirini tanımaya çalışıyorum . Ancak bazı sebeplerden annesine düşkün izlenimi verdi . Kısa süre konuştuk ve açıkçası konuşmayı sürdürmek istemediğimden iletişimi kesmiştim . Bir kaç gün önce ueniden yazdı ısrarla devam etmek istediğini ihmalkar davrandığını falan söyledi . Gerçekten de öyle . Bir yerde yeni işe başlamış, şehir değiştirmiş taşınmış haliyle gerçekten beni hayatına dahil edememişti . Annesi de o sıralar yanındaydı ve adam beni ramazan ayında anca ramazanın son haftası iftara çıkardıo zamana kadar annesiyle vakit geçirmiş yalnız kalmasın diye.
Çok dağıtmak istemiyorum. Güncele gelirsek ;
Bir hafta şans verdim bu kişiye yeniden . Daha ilgili hayatıma dahil olmaya çalışıyor mesaj arama vs ile . Yarın malum tatil. İkimizde çalışmıyoruz . Normal şartlarda plan yapmasını bekledim ama belli etmedim . Beyimiz kalkmış ailesinin yaşadığı şehre yola çıkmış . Ne oldu birden bir şey mi oldu hayrola yazdım . Babası falan annesini çok sıkmış kadının morali çok kötüymüş . O yüzden gidiyormuş . Şimdi ben mi aşırı reaksiyon veriyorum. Yoksa bu haller normal mi? Sadece aile değerlerine önem veren bir erkek mi var karşımda yoksa anneci bi erkek mi ?
Annesini babasına karşı koruyan, ikisinin ilişkisi hakkında bilgi sahibi olan ve annesinin moralini eşine karşı kollanmasını düşünen evlatsa koşarak kaç. Bu annesine düşkün olmasından öte bir durum. Ebeveynler ilişkilerini kendileri düzenlerler, çocuklara dert yanmazlar iç işlerini anlatmazlar, kesinlikle onlardan medet ummazlar (açıkça ummuş) Annesi oğlunu muhtemelen dert ortağı yapmış hiç sağlıklı değil. Ailemi özledim deseydi, evden erzak getireceğim deseydi, annem hasta tansiyonu çıkmış deseydi gayet normal derdim.Babası falan annesini çok sıkmış kadının morali çok kötüymüş
eski mesajlariniza baktim sizi tanimak icin. eski kocaniz sevgililigin ilk aylarinda sizin gözünüzü boyayan, misafir gittiginiz evden sizi alirken bile ev sahibine pasta getiren, her sözü tatli biriymis, gözünüzü boyamis evlendigi gibi deccallesmis, korkunc bir evlilik hayati yasayip tez vakitte bosanmissiniz.Ya çok güldüm buna sjsjsjsjsk ben de şaşırıyorum . İnsan biraz bari göz boyamaya etrafımda döner eder . Yok anam
Adama demissiniz ki ; eana bir hafta veriyorum iyi degerlendir. ilgisiz olmasin - ilk firsatta size kossun diye.Bir de güya şans istiyor . Bir haftan var iyi değerlendir dedim olaya bakzaten bu ilgisizliginden kesmişim konuşmayı hatanı kabul edip gelmişsin . İlk fırsatta benimle olması gerekirken annemde annem
Patolojik bir şekilde anneci bir erkek.Birini tanımaya çalışıyorum . Ancak bazı sebeplerden annesine düşkün izlenimi verdi . Kısa süre konuştuk ve açıkçası konuşmayı sürdürmek istemediğimden iletişimi kesmiştim . Bir kaç gün önce ueniden yazdı ısrarla devam etmek istediğini ihmalkar davrandığını falan söyledi . Gerçekten de öyle . Bir yerde yeni işe başlamış, şehir değiştirmiş taşınmış haliyle gerçekten beni hayatına dahil edememişti . Annesi de o sıralar yanındaydı ve adam beni ramazan ayında anca ramazanın son haftası iftara çıkardıo zamana kadar annesiyle vakit geçirmiş yalnız kalmasın diye.
Çok dağıtmak istemiyorum. Güncele gelirsek ;
Bir hafta şans verdim bu kişiye yeniden . Daha ilgili hayatıma dahil olmaya çalışıyor mesaj arama vs ile . Yarın malum tatil. İkimizde çalışmıyoruz . Normal şartlarda plan yapmasını bekledim ama belli etmedim . Beyimiz kalkmış ailesinin yaşadığı şehre yola çıkmış . Ne oldu birden bir şey mi oldu hayrola yazdım . Babası falan annesini çok sıkmış kadının morali çok kötüymüş . O yüzden gidiyormuş . Şimdi ben mi aşırı reaksiyon veriyorum. Yoksa bu haller normal mi? Sadece aile değerlerine önem veren bir erkek mi var karşımda yoksa anneci bi erkek mi ?
Doğru söylüyor gibisin ama bu şekilde de hiçbir ilişki devam etmez ki.artık günlük hayattan görerek bilerek tanışan da çok kalmadı.herkes bilmeden etmeden konuşmaya başlıyor.bir taraf emek vermezse nasıl olacak? Ki bu taraf da doğamiz gereği erkek olmalı.eski mesajlariniza baktim sizi tanimak icin. eski kocaniz sevgililigin ilk aylarinda sizin gözünüzü boyayan, misafir gittiginiz evden sizi alirken bile ev sahibine pasta getiren, her sözü tatli biriymis, gözünüzü boyamis evlendigi gibi deccallesmis, korkunc bir evlilik hayati yasayip tez vakitte bosanmissiniz.
simdi de diyorsunuz ki: "insan biraz bari göz boyamaya etrafimda döner"
bir baska cumleniz de şu;
Adama demissiniz ki ; eana bir hafta veriyorum iyi degerlendir. ilgisiz olmasin - ilk firsatta size kossun diye.
yani istiyorsunuz ki su bir haftada love bombigin dibine vursun, sizinle ilgilenip pispislasin vs
bu adamdan ayrılabilirsiniz. hic sorun degil. zaten ortada bir iliski yok. Adamla anladigim kadarıyla bir maziniz yok. belki netten tanistigi onlarca kadindan birisiniz, belki isyerinde gördü, bir şekilde konusmaya başladı falan. her halukarda sizin huyunuzu bilmez suyunuzu bilmez. neden pesinizden kossun ki sirf kadin oldugunuz icin? neden bir anda hayatin oncelik siralamasinda baslarda olasiniz?
size bu mantikli geliyor ama mantiksiz. bir anda sirf kadin diye - güzel diye kadinin agzina düşen, onu ilk siraya koyan, onu ilgilere boğan adam 1) rol yapıyordur 2) abazadir 3) eski esiniz gibi "hele bir köprüyü geceyim" diyordur.
iliski dedigin bağ zamanla guclenir. ilk haftadan gelen love bombing cok ekstrem bir durum degilse (mesela kadersel bir tanisma, her iki tarafin da güçlü bir cekim yaşadığı turden bir iliski) zaten bir sorun oldugunun isareti. normal olan ilk zamanlarda üstüne düşmeden- abaza gibi hayatının merkezi yapmadan süreci saglikla ilerletmek ve zamanla , tanidikca bağin guclenmesidir.
yani demek istediğim bu adam evet düzgün birine benzemiyor. Ama sizin iliskiden beklentinizin coook acil degismesi lazim çünkü yoksa ayni hatayi ikinci kez yapmaniz kacinilmaz
Aklından ne geçiyorsa çatır çatır yaz.belki biraz da olsa bir faydan olur ileriki hayatı için.p4k sanmıyorum ama.hatalarını anlasın, düşünsün en azından.Nasıl bi mesaj atsam acaba . Yine keseceğim çünkü konuşmayı
Çok haklısınız ya gerçekten . Aslında artık gerçekten love bombing gördüğüm anda uzaklaşıyorum oradan. Tiksinti oldu çünkü . Anacım bu da aşırı ilgisizdi . Bi erkek tanışmak istediği kızla bir ay bir buçuk ay yuzyuze buluşma ayarlamaz mı ? Evlerimizde beş dk ha . Sabrettim belki normali budur diye. Ben aşırı ilgiye maruz kaldım artık bunlar anormal geliyor olabilir vs diye kendimi frenledim . Ama psikologuma da danışınca ortada ters giden bi şeyler olduğuna ikna oldumeski mesajlariniza baktim sizi tanimak icin. eski kocaniz sevgililigin ilk aylarinda sizin gözünüzü boyayan, misafir gittiginiz evden sizi alirken bile ev sahibine pasta getiren, her sözü tatli biriymis, gözünüzü boyamis evlendigi gibi deccallesmis, korkunc bir evlilik hayati yasayip tez vakitte bosanmissiniz.
simdi de diyorsunuz ki: "insan biraz bari göz boyamaya etrafimda döner"
bir baska cumleniz de şu;
Adama demissiniz ki ; eana bir hafta veriyorum iyi degerlendir. ilgisiz olmasin - ilk firsatta size kossun diye.
yani istiyorsunuz ki su bir haftada love bombigin dibine vursun, sizinle ilgilenip pispislasin vs
bu adamdan ayrılabilirsiniz. hic sorun degil. zaten ortada bir iliski yok. Adamla anladigim kadarıyla bir maziniz yok. belki netten tanistigi onlarca kadindan birisiniz, belki isyerinde gördü, bir şekilde konusmaya başladı falan. her halukarda sizin huyunuzu bilmez suyunuzu bilmez. neden pesinizden kossun ki sirf kadin oldugunuz icin? neden bir anda hayatin oncelik siralamasinda baslarda olasiniz?
size bu mantikli geliyor ama mantiksiz. bir anda sirf kadin diye - güzel diye kadinin agzina düşen, onu ilk siraya koyan, onu ilgilere boğan adam 1) rol yapıyordur 2) abazadir 3) eski esiniz gibi "hele bir köprüyü geceyim" diyordur.
iliski dedigin bağ zamanla guclenir. ilk haftadan gelen love bombing cok ekstrem bir durum degilse (mesela kadersel bir tanisma, her iki tarafin da güçlü bir cekim yaşadığı turden bir iliski) zaten bir sorun oldugunun isareti. normal olan ilk zamanlarda üstüne düşmeden- abaza gibi hayatının merkezi yapmadan süreci saglikla ilerletmek ve zamanla , tanidikca bağin guclenmesidir.
yani demek istediğim bu adam evet düzgün birine benzemiyor. Ama sizin iliskiden beklentinizin coook acil degismesi lazim çünkü yoksa ayni hatayi ikinci kez yapmaniz kacinilmaz
Yazdım . Biraz sert oldu hatta sjsjsjs böyle bi zihniyetle ben de görüşmek istemiyorum dedi beyimiz ahahahaha.Aklından ne geçiyorsa çatır çatır yaz.belki biraz da olsa bir faydan olur ileriki hayatı için.p4k sanmıyorum ama.hatalarını anlasın, düşünsün en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?