,
bu yöresine ait bir yemek değil bunu çok iyi biliyorum,siz de demişsiniz tanıdığınızın
yaptığı yemeği yiyemediğinizi..sizce yemeği tabağa alıp yemeyip boşa mı versem daha az mı günah???
tabi ki herkesin yemek yapma şekli değişik olabilir ama yiyeceğim yemeğin beni rahatsız edeceğini bile bile de yiyemem...
Sen yinede annesi hakkında olumsuz şeyler söyleme sevgiline,
Belliki kadıncağızda seni seviyor, ne yapacaksın, hatır için çiğ tavuk bile yeniyor bazen:86:
yemek yaparken de görmedim kendisini hiç açıkçası.nasıl yapıyor özeniyor mu özenmiyor mu hiç bilmiyorum.belki de en özenmiş hali böyle oluyordur ancak.kendisinin anlattığı kadarıyla evlenmeden önce yemek yapmayı bilmezmiş.evlendikten sonra öğrenmiş ama kimden öğrendiğini gerçekten merak ediyorum :26:
güldüm şimdi
bu acı gerçeği bulmak lazım:)
yemeklerin suyunu yemeyin, hatta tabağınıza koydurmayın. yemeklere tuz, baharat, ketçap veya mayonez vb ile tat vermeye çalışın, hangisi uyarsa artık.
onların evinde yemek yapmayın bence, kıyaslama olmasın arada. istemeden de olsa çatışmalar çıkabilir.
sevgiliniz ve ailesi o yemeklere alışmıştır.
kayınvalidemin yemeklerini ben de pek beğenmem, çok yağlı-tuzlu yapar. ama eşim severek yer. damak tadı ona göre şekillenmiş sonuçta.
Bence sorun sizde..... Daha sevgilisiniz kac kez gittiniz eve.. Her aksam mi gidiyosun ?... Gittiginde ne kadar da kotu olsa ( asla yapilan nimete kotu demem ben ) ye canim ne olmus.. Bunu sevgiline kadar soylemissin.... Ben ce terbiyesizlik bu .... Ben asla esime oyle bisey soyleyemem .. Ne kadarda kotu olsa kadincagiz ozenip yapmistir.... Bana gore simariklik bu
yok hiç kötü şey söylemem ben sevgilime.zaten severim annesini.iyi insandır benimle arkadas gibi.oturur eşiyle olan sıkıntısını anlatır bana saçını kestirme ya da şu renk nasıl olur sana acaba diye fikirler verir.ben zaten annemle yasıyorum babam ve ablam vefat etti. o yüzden babasına falan çok saygılı davranırım aile ortamında büyümediğim için bende çok değerliler.
bende hatır için çiğ tavuk yedim ciddi ciddi
bi keresinde mangal yapacaktık aç kalmayayım diye fazla anlamadıgım halde ben çok güzel mangal yaparım ben yapayım deyip kömürü falan yaktım görecektiniz halimi :90:
konu sahibi arkadasın uslubunda hiçte alaycı konusma görmedim
yemekleri yiyemediği için arkadasının annesinin kırılmasından korkuyor
onu kırmadan incitmeden buduruma nasıl çözüm bulabilirim diye bizlere soruyor
bence sizin konuşmalarınızda alaycı tavırlar var
dilek teyzecim kendisinden nefret eden birinden öğrenmiş bence yemek yapmayı
belki Balıkesir yöresinden değildir gerçekten hiç bilmiyorum kendi uydurdugu yemekler de olabilir. ben genelde akrabalarımın falan yemeklerini yerim ama tek korktugum ilerde bunun sorun olması. şu an bile duysa alınır dilek teyzecim biliyorum onu kırmayı hiç istemiyorum ama o yemek masasına her oturus ızdırap gibi oldu artık. biri neden az yedin demesin diye ekmek yiyorum uzun uzun çiğniyorum ki göze batmayayım
konu sahibi arkadasın uslubunda hiçte alaycı konusma görmedim
yemekleri yiyemediği için arkadasının annesinin kırılmasından korkuyor
onu kırmadan incitmeden buduruma nasıl çözüm bulabilirim diye bizlere soruyor
bence sizin konuşmalarınızda alaycı tavırlar var
Yazdiklarini okumamistim .. Simdi okudum ve sinir oldum .. Sevdigin insanin annesinin yemeklerini anlatip alay konusu yapabilioyosun... Sevgilin de tuhaf o zaman senin .. o yemekler o kadar kotu ise sevgilin nasil yiyebiliyor ... Belkide sevgilin istiyodur o tarz yemekler allah allahhhh
Ne yapacaksın canım, idare et, her güzelin bir kusuru olur,
Kayınvalidenin kusuruda bu olsun, ya çok güzel yemek yapan cadaloz bi kaynanan olsaydı
canım benim kesinlikle sana katılıyorum...arkadaşın konuşma tarzı okadar saygılıki bayıldım hatta..
yorum yapmadan önce sizin yorumlarınızıda okumamıştım açıkçası..
inan arkadaşın o düşünceli tavrına yaptım yorumumu sonra bazı yorumları okudum..
arkadaşı kesinlikle takdir ediyorum çok ince düşünceli burda sorununa çare araması bizim sorularımıza sabırla incelikle cevap vermesi kişiliğini açıkça ortaya koyuyo zaten..
kayınvalidesi ile dalga geçmeyi değil onu nasıl kırmadan sorunu halledebilirim diye düşünüyo..
canım benim kesinlikle sana katılıyorum...arkadaşın konuşma tarzı okadar saygılıki bayıldım hatta..
yorum yapmadan önce sizin yorumlarınızıda okumamıştım açıkçası..
inan arkadaşın o düşünceli tavrına yaptım yorumumu sonra bazı yorumları okudum..
arkadaşı kesinlikle takdir ediyorum çok ince düşünceli burda sorununa çare araması bizim sorularımıza sabırla incelikle cevap vermesi kişiliğini açıkça ortaya koyuyo zaten..
kayınvalidesi ile dalga geçmeyi değil onu nasıl kırmadan sorunu halledebilirim diye düşünüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?