- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Anlattıklarınız çok üzücü gerçekten başınız sağolsunailemden hiç kimseyle görüşmüyorum hatta akrabalarla bile görüşmüyorum. annem katı kalpliydi, evlat ayrımı yapardı. büyürken bunun zorluklarını çok yaşadım. üç kız arasında hep kayırdığı evlatları oldu. aklım erip elim iş tutmaya başladığında bunu kabullenmedim. evlendim yine aynı, boşandım yine aynı. en sonunda irtibatımı kestim, sanırım o da memnun oldu ki torununla bile ilgilenmedi. keza babamda bir süre sonra ona uydu. kardeşler zaten annenin etkisinde hep. boşanırken bitti dedim, hepinizden boşanıyorum. hayatımda beni üzen hırpalayan kimseyi istemiyorum. burada anlattığım gibi kolay olmadı ama hep bir trafik kazası oldu ve hepsini kaybettim diye düşündüm. yıllarca görüşmedik duydum ki annem de babam da vefat etmiş. Allah günahlarını affetsin rahmet eylesin ama kırgınlığım hala geçmiyor.
bu arada boşanmış olduğum eşimin ailesi kızımla ve benimle boşandığım halde daha çok ilgilendi, ben de onlara elimden geldiğince baktım.
Ben annemle görüşüyorum ama kaynanamla görüşmüyorumArkadaşlar annem çocukluğumda çok kotu davranırdı evlendim hala her şeyden sorun çıkartıyor. Artık görüşünce sorun çıkacak diye korkuyorum. Bir anne kıza göre çok mesafeliyiz mesela hiçbir seyimi anlatmam. Kayinvalideme karşı da mesafeliyim. Bazı kadınlar annesiyle cok samimi oluyor mesela gidiyor bir ay yada iki hafta kalıyor filan. Acaba sorun bende mi. Annesiyle gorusmeyen var mı? Varsa çok özel değilse hangi sebepten görüşmüyorsunuz?
Arkadaşlar annem çocukluğumda çok kotu davranırdı evlendim hala her şeyden sorun çıkartıyor. Artık görüşünce sorun çıkacak diye korkuyorum. Bir anne kıza göre çok mesafeliyiz mesela hiçbir seyimi anlatmam. Kayinvalideme karşı da mesafeliyim. Bazı kadınlar annesiyle cok samimi oluyor mesela gidiyor bir ay yada iki hafta kalıyor filan. Acaba sorun bende mi. Annesiyle gorusmeyen var mı? Varsa çok özel değilse hangi sebepten görüşmüyorsunuz?
Yok canm sende değil bende anıyı senin gibi gorusmuyorumArkadaşlar annem çocukluğumda çok kotu davranırdı evlendim hala her şeyden sorun çıkartıyor. Artık görüşünce sorun çıkacak diye korkuyorum. Bir anne kıza göre çok mesafeliyiz mesela hiçbir seyimi anlatmam. Kayinvalideme karşı da mesafeliyim. Bazı kadınlar annesiyle cok samimi oluyor mesela gidiyor bir ay yada iki hafta kalıyor filan. Acaba sorun bende mi. Annesiyle gorusmeyen var mı? Varsa çok özel değilse hangi sebepten görüşmüyorsunuz?
Başkalarına dert yanarken "hain evlat" diye anılıyor bence :/Size deger vermeyen insani kim olursa olsun hayatinizdan cikarin. Kendinize eziyet etmeyin.
aminnnnnnnn katılıyorumAna gibi yar olmazmış.
Allah yokluklarını göstermesin.
Ben 2 yasindayken ayrıldılar babamla ve annem bana bakmak yerine beni anneanneme bırakıp evlendi ve hiç umrunda olmadım bakmadı yani sorsanız annenin ustunde hakki varmi diye bence sadece 9 ay karnında taşımış derim her fırsatta sen babana benziyosun sevmiyorum diye biriydi hicbir zamana anne olmadı sevmedi beni birgün saclarmi taradigini sirtimi oksadigini öpüp kokladigini hatırlamam ben ustunde üstlük oklavayla dayak yerdim her fırsatta dovulurdum ama babam oylemi uğruna ölürüm ben babamın 27 yıllık hayatında birkere babamdan kötü laf işitmedim bana elinden geldiğince anne baba oldu kucukken saçım bitlenitdi babam bana anne olurdu temizlerdi oyuzden babam benim hayattaki tek kahramanım... annemionu öpünce sadece bir yabancı gibi tepki veren biriydi ama yinede eksikti bir yanim küçükken anlamazdim aglardim annem diye ama büyüdükçe beni sevmeyen bırakan biri için neden okadar gözyaşı döktüm diğer üyelere sorum sız hiç anne sevgisine muhtaç kaldinzmi keşke düzgün seseydi kokusunu icime cekseydim dedignz oldumu benm 3 evlâdım var 3 ününde gözüne yaş değse ciğerim parçalanır dünyaları yakarım bazen kendimi tutamayıp kizdigimda hemen annem gelir aklıma ben onun gibi değilim diyorum kendime 1 anne ne kadar evlenebilir peki heleki kızı evliyse el kapısın daysa bence anne demek evladini düşünmek gerek ama annem ben evlendigimden beri 5 kere evlenip bosandi oncesini size söylemiyorum bile şimdi siz düşünün sizce suç kimdeArkadaşlar annem çocukluğumda çok kotu davranırdı evlendim hala her şeyden sorun çıkartıyor. Artık görüşünce sorun çıkacak diye korkuyorum. Bir anne kıza göre çok mesafeliyiz mesela hiçbir seyimi anlatmam. Kayinvalideme karşı da mesafeliyim. Bazı kadınlar annesiyle cok samimi oluyor mesela gidiyor bir ay yada iki hafta kalıyor filan. Acaba sorun bende mi. Annesiyle gorusmeyen var mı? Varsa çok özel değilse hangi sebepten görüşmüyorsunuz?
Harçlığı birkenara bırakın keşke sevgisini gorebilseydimBeni okutabilmek için harçlık gönderip kendi 1 ay 50 lirayla idare eden bir annem vardı. Çok şanslı biri olduğumu hissettim yazılanları okuyunca. Annem benim canım annem
Bence de .Beni okutabilmek için harçlık gönderip kendi 1 ay 50 lirayla idare eden bir annem vardı. Çok şanslı biri olduğumu hissettim yazılanları okuyunca. Annem benim canım annem
Of şuraya kadar okudum ama şurda bir taş oturdu kalbime. Yarabbim sen büyüksün. Size o kadar kötü davranmışlar ki öldüklerini bile sonradan duymuşsunuz. Çok acı ya. Allah bizleri hayırlı anne babalar etsin, çok üzüldüm.. yıllarca görüşmedik duydum ki annem de babam da vefat etmiş. Allah günahlarını affetsin rahmet eylesin ama kırgınlığım hala geçmiyor.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?