annesiyle tanıştırmak istemedi

Canım, kırgınlığı bilirim bende kırıldığım zaman aynen böyle yaparım çok kırılmamışsam eğer bağırırım çağırırım o sinirli olduğum gösterir ama bir bayan susup kapanıyorsa içine tehlikeli derecede kırılmıştır...Kırgınsın, öfkelisin şimdi bir karar verme, eğer iyi niyetli ise üslüpsuz konuşup seni kırdı demektir ama kötü niyetliyse zaten bitmiştir...Anlattığın kadarıyla hak etmemişsin tabi, şeffaflık güzeldir.Konuşup anlatabilirdi...İnsanlar iletişime geçmediği için kaybediyor zaten dimi.Sana güzel güzel anlatsa bunların hiçbiri yaşanmazdı en fazla bi kaç saat surat ederdin belki o bile olmazdı ama her şerde bir hayır vardır bilemiyoruz ki.Sana tavsiyem biraz bekle karar vermek için.Onu zaten hemen affetmezsin, aynı sıcaklığı göstermezsin kendini ezdirmiş olmazsın yani.Bedelini öder ve düzelirse ne ala düzelmezse sonrada dersin sana ve geçirdiğimiz günlere şans verdim ama sen hak etmedin diye

iste bak pamuk helva ne kadar da guzel anlatmis, her seyin cozumu saglikli iletisim... yalanlar, gercekleri saklamak ve paylasmama bunlar iliskiyi yipratir... sen simdi kizginsin uzgunsun o yuzden telefonunu kapatmak istiyosun, ama iletisime acik olmani tasiye ederim... en azindan bitireceksen bile soyleyeceklerin icinde kalmasin, ama ben sanki aslinda bitirmek istemiyosun gibi anladim,
belki annesi benim gibi benim ailem gibi mutaassip bi ailedir, o yuzden mini etekli gelin ilk basta degisik gelebilir. ama kimsenin kimseyi degistirmeye gucu yetmez, seni o sekilde sevebilecek kabullenebilecek bi aile olduklarini da gormeden her seyi unutup affetme bence...

kesinlikle..bende sizin gibi düşünüyorum, annesiyle tanıştırmak bir yana yanımdayken bile erkek arkadaşıylaşmış gibi yalan söylüyor, bu onun şahit olduğum ilk yalanıydı... ki bana giyim tarzım konusunda en ufak bir uyarıda bulunmadı şimdiye kadar... ama daha beterini yapıp beni sakladığı yetmemiş gibi, annesiyle tanıştırmaya laik görmezcesine fazla dekoltesin dedi...hala kulağımda çınlıyor o cümlesi..

telefondan faceden ve twitterdan ulaşamıyor şuan bana e-mail adresime mail atmış, ettiği özürleri okurken içim şişti...özür dilemesini bile istemiyorum, çırpındığınıda görmek istemiyorum, öyle kırılmışımki, keşke bana artık daha uzun giy deseydi bukadar takıp üzülmezdim, en azından muhafazakar olduğunu ve böyle görmek istemediğini düşünürdüm, ama şuanki durumda olumlu bişey bulamıyorum

ben taviz vermeyin derim.. özellikle ciddi düşündüğünüz biriyse.. evlilik farklı flört çok farklıdır..işin içine aileler girdimi onun ailesiyle uyumunuz olamazsa huzurunuz kalmaz.. erkek arkadaşınız sizinle açıkça konuşmalıydı.. siz bugün kendinizi onun için değiştirmeye kalkarsanız evlenince ne olucak.. ailesinden bu derece korkuyorsa o da ayrı bir sorun.. kendini ailesine ifade edemiyor demekki.. siz nasılsanız öyle olmaya devam edin.. yok eğer benim için giyim sorun değil diyorsanız ozaman bişey diyemem..

çok doğru söylediniz, iletişim tabi önemli, ama içimden gelmiyor tek kelime etmek bile, teli kapattım faceden yazdı, onu kapattım twitter, onuda kapattım şimdi mail atmış, onu adını görünce bile dün otururken sölediği dekolte kelimesi çınlıyor kulağımda, sanki hakaret gibiydi, öyle canımı acıttıki, güvenimide sarstı... benim abimle tanışmışken annesinden gizlemesi, yalan söylemesi, fazla dekoltesin demesi..

müteasip bir aile olabilir onu anlarım, annesiyle tanıştırmak istese zaten hiç bir şekilde önyargı oluşturmayacağı bir seçim yapardım
ne uzun ne kısa dizin 1-2 parmak üstü yarım kollu bi sade elbise seçerdim o demese bile partiye gider gibi çıkmazdım zaten annesinin karşısına... ama dünden beri düşünüyorumda, belkide ne ben onu tanıyabilmişim nede o beni...

tamda şuan onu yaşıyorum.... normalde konuşup çözümee ulaştırmk isterken problemleri, dün o cümleyi duyduğumdan beri tek kelime etmedim, içimde kendimle bir savaş başladı tepkim bu yönde olunca.....yol ayrılında olduğumu farkettim ama henüz yolumu seçemedim... sadece bugün değil bir kaç gün açmamayı düşünüyorum ne teli ne twitteri ne faceyi...

birde bu saatten sonra beni annesiyle tanıştırmak istesede ne maneviyatı kaldıki, attığı mailde annesinin haftasonu döneceğini ve o gitmeden bizi tanıştıracağını yazmış özürler eşliğinde.... istemiyorum bile yazmak gelmedi içimden... istemiyorum benim bu tepkimden sonra ne önemi varki...

"git dekoltesiz birini bul annenle tanışmaya laik ve yanındayken yalan söylemeye gerek duymayacağın bi sevgili" yazmak istedim ama yazmadım tek kelime, kapattım maili...zaten şuan konuşursam acı konuşurum biliyorum...
bari biticeksede hakkını helal et diyip bitirebileyim

Bazen söyleyecek o kadar çok şey oluyor ki hangisinden başlasan olmayacak susuyor o yüzden insan

eğer benimle dürüt ve düzgün bir şekilde konuşabilseydi bu konuyu, yanımda annesine yalan söylemeseydi ben yokmuşum gibi, ve bana "annemle tanışmak için fazla dekoltesin" demek yerine uslubuna göre konuşabilseydi eğer, ben tamamen değişmesemde inanın elimden geleni yapardım....

belki straplez elbise yerine sıfır kol giyerdim...
çok mini elbiseler yerine diz hizasında giyerdim...
göğüs dekoltesi zaten sevmiyorum,
sadece kısa giyorum ki onuda diretmezdim... elbiselerim aşktan önemli değildiki

sadece yıllardır süre gelmiş bir alışkanlık var ve şimdiye kadar bu konuda hiç eleştirilmemiştim, birden bire sevgilim üstelik çok değer verdiğim bi insan küçümser gibi eleştirince kalkamadım o cümlenin altından

Son düzenleme:
Kurduğu cümle çok kırıcı olmuş.

Ancak ben sevgilinize şu açıdan kızamadım.

6 aylık bir beraberlikte henüz uyumlu musunuz, zevkleriniz uygun mudur, seviyor muyum
seviliyor muyum, bu ilişkinin ilerisi olur mu gibi sorular söz konusudur.
Kendi içinde bu çözümlemeyi yapmadan giyiminizle ilgili yorumlamalara,kısıtlamalara kalkışmamış.
Aslında bu güzel bir şey. Çünkü ona karşı yoğun duygular beslemeden, dolu dolu yaşanmışlıklarınız
olmadan senden giyimini değiştirmeni istemesi daha çirkin olurdu ve zaten o zaman bu fedakarlığı
yapmazdın. Çok kısa bir zaman olduğu için..

Senden 3 yılını alıp böyle yapsaydı çok kızardım ve bırak derdim.
Ama 6 ay gerçekten kısa ve giyime dekolteye kadar oturtulması gerekenler vardır duygusal anlamda.

Ki zaten eminim cümleyi doğru kursaydı;
Seni seviyorum, seninle bir gelecek istiyorum ama bana kırılmanı istemiyorum.
Senden ricam en azından ailemin yanında giyimine biraz daha dikkat etmendir.
Bu fedakarlığı yapacak kadar seviyor musun beni?
Öyleyse hemen tanıştırayım?
diye sorsaydı. Kırılmazdın ve anlayış gösterirdin değil mi?

Cevabın evetse ciddi bir konuşma ile 2. bir şans vermelisin..

sonuna kadar haklısın..kendini çok güzel ifade etmişsin öncesinde tek kelime etmeyip sonra böyle yapması kabullenilcek bişi değil

cevabım koşulsuz evet olurdu tabii, hatta onu anlardım ama o konuşmayı yapmadığı için kırıldım ben, o konuşmayı yapmadığı gibi birde fazla dekoltesin yakıştırması yaptığı için zoruma gitti, annesiyle tanıştırmaya laik görmezcesine....

duygusal olarak bi bütün olmuştuk diye düşünüyorum çok haklısın 6 ay çok kısa bir süre, ama sıkca görüşüyor ve sürekli iletişim halindeydik... bir aradayken aşk nağmeleri değildi vaktimizi verdiğimiz, her konuda konuşurduk... futboldan anlamadığım halde 2 saat fotbol muhabbeti yaptığımızı biliyorum... o kozmetikten anlamadığı halde bakım ürünleri hakkında muhabbet ettiğimizi...şehir yaşamını, politikayi, hatta abarttığımı düşünüceksiniz ama ulusal siyaseti bile konu alabiliyoruz bir aradayken...

ayakkabı ayağımı vurdu diye istiklal caddesinde divane olmuştu sandalet aramaktan, bikez hapşırsam eczanede alır soluğu bi "soğuk algınlığı" şurup almak için... normalde avcılarda ikamet ediyordu ben tuzlada... ikimiz istanbulun 2 ucuyduk. sırf bana yakın olmak için evini işini taşıdı ve tuzlaya yerleşti, eşyalarını birlikte dizdik hatta.

6 ayda dolu dolu bi ilişki yaşadık bu süreçde abimle tanışması benim için çok önemliydi... ama dün yaptıkları gerçekten çok ama çok zoruma gitti faat

ailesinden ayrı yaşıyor zaten ama annesi gelince çok değişti, üstüne dün yanında olduğumu söylemedi ve yalan söyledi annesine bana kurduğu cümle çok ağır geldi

Diğerlerini hepsi yapar ama şu işaretlediğim kısım basit bir şey değil.
Size değer verdiğini düşünüyorum.
İnsan kim için kurulu düzenini değiştirir?

Anne farklı bir olay erkekler için. 40 yaşına da gelseler anne söz konusu olduğunda
çocuk oluveriyorlar,saçmalıyorlar sanırım :S
Eşeklik etmiş kendini yanlış ifade etmiş

Bence bu kırgınlıklarını uzun uzun anlatmalısın.
Sen çok haklısın...Yanlış anlaşılmalara sebep olan o.
Ama izin ver de düzeltsin değil mi?

sonuna kadar haklısın..kendini çok güzel ifade etmişsin öncesinde tek kelime etmeyip sonra böyle yapması kabullenilcek bişi değil

teşekkürederim ama rica ederim siz söyleyin, sarfettiği söz özür dilemekle affedilir şeymi
ben ayrılmayı düşünüyorum ama şuan onu bile yapamam onun konuşmak istemiyorum çünkü...çok kırıldım

çok yerinde bi tepki vermişsin. eger seni istiyosa bi yolunu bulup affettirecektir kendini bence...

normalde uyku sorunum yoktur Faat. ama dün gece sabaha kadar bir kaç kez sıçrayarak uyandım ve titreyerek... geceyi çok kötü geçirdim, o söz beni gerçekten çok sarstı, mail adresime mail atmış uzunca özür dilemiş...ama bir gram soğumadı içim...
deği laffetmeyi ayrılmayı bile düşünüyorum ama öfkeyle kalkıp öfkem geçince zararla oturmak olmasın istiyorum bi yandanda...
değer verdiğim biri, dün beni sarstı diye nankörlük yapıp 6 ayı çöpe atamam! ama dünden sonra yarınada güvenemem ki...

ilkdefa yalan söylediğini duydum dün
ilkdefa beni derinden kırıcak cümle kurdu dün
gelecek planları yaparken beni mücize olarak değerlendirirken ilkdefa annesinin karşısına çıkarmaya laik görmediğini anladım dün
ve ilkdefa kıyafetlerimi yadırgadığını farkettim dün
ve beni ilkdefa evime yalnız gönderdi dün (gerçi taksiye atlayıp giden bendim ama onunda istediği buydu) annesiyle bir araya gelmememiz için....

bu arada 6 aylık bi ilişkini aileyle tanışmak için henüz erken olduğunu biliyorum ama bu tanışmak zaten ilişkimizi bi boyuta taşımak amaçlı değildi... dün karşıdaydık ve annesi teyzesindeydi, benimle buluştu, akşam dönerken o annesiyle dönüp beni yalnız göndermek istedi, normalde taaa avcılarda otururken ilk zamanlar, beni bırakır tekrar bide o yolu geri evine dönerdi yalnız göndermezdi... ama dün aynı istikamette oturduğumuz halde "fazla dekolte" olduğum için annesiyle karşılaşmamı istemediğini öğrenince inanılmaz zoruma gitti( sarstı beni o cümle
kendimi nasıl taksiye zor attım ben bilirim

Son düzenleme:
yangına körükle gitmek istemem ama burda giyiminizden rahatsız olupta tanıştıramam demesinin dışında başka sıkıntılarda var o da şu ki,sanırım sizi hiç anlatmamış bile bu kanıya nereden vardın derseniz annesi gelmiş anlatsa kadın kendisi tanışmak isterdi bence herşeyden evvel,ve yine konu sadice giyiminiz değil onun bu ilişkiye ne amaçla başladığı tartışılır dediğiniz gibi size söyleyebilirdi, abinizle tanışmayabilirdi.annesine sizi anlatmış olsa onun tepkisi varsa bunu size tatlı dille anlatabilir ve ortak nokta bulabilirdiniz, ben bu ilişkiye ne amaçla başladığını sorgulardım ..ama umarım biz yanılıyoruzdur

haklı olarak kırgınsın nasıl ne zaman sakinleşirsin bilmem ama zamanı gelince güzel bi konuşma yaparsın madem 6 ayı çöpe atmak istemiyosun

dün eve dönerken bi an geçti aklımdan "beni annesiyle tanıştırmaya yanımda olduğunu söylemeye gerek görmüyorsa niye yanımda" bunun cvbı en ağır bi ihtimalle "kullanmak" olabilirdi ama vermedim ben o ihtimali. çünkü 6 aylık süreçte benden öyle bi beklentisi olduğunu sezseydim devamı gelmezdi bu ilişkinin... sezmedim, hissetmedim, dışarda nekadar samimiysek evdede öyleydik... ki haftada 3 kez buluşuyorsak 6 ayda evine sayılı gitmişimdir. düşündüm o an ve hiç evine gelmem için israr ettiğini hatırlamıyorum, niyeti farklı olsa çocuk değilimki hissederdim. kaldıki bu yaşıma kadar yapmadığım şeyi 29 yaşımda yapmayacağımıda bilir...

nekadar mini eteklerlede gezsem, nekadar avrupaide görünsem, asla anadolu kültüründen tamamen kopamayan tipik türk kızı "evlenmeden olmaz" zihniyetindeyim. sadece birlikte olmak değil kastım, mahremiyetimide saklarım....

ailem bana güvendiği için kısıtlama getirmiyor...bende birlikte olduğum insana güvenmeliyim... ki bu konuda bir şüphe duymadım!

ama onun bu konuda ki insanı duyarlılığı dünkü yaptığını gölgede bırakmıyor... ayrılmak istiyorum!
hakkını helal ettirip bitirmek istiyorum... ama şuan bunu bile yapamam. yani ayrılık konuşması bile yapmak gelmiyor içimden....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…