annesiyle tanıştırmak istemedi

ben mantoluyum eşim beni annesiyle tanıştırmak için manto değil ama yarım kap tercih etmemi isteseydi yada ben uzun etek giyiyorum bana eteğin boyu biraz daha kısa olsaydı deseydi şahsen kusura bakma sen beni böyle beğendin ve benimle 6 aydır berabersin eğer benim kıyafetimden rahatsızsan kendine öyle birini bul derdim.yani kısacası size yapılanı saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
ailenizle tanışmayı sorduğumda ise çok afedersiniz beni sakın yanlış anlamayın lütfen acaba evlenmek yokmuydu aklında diye düşündüm. yani sizinle çıkmak eylenmek sonra annesinin kabul edeceği bi kızla evlenmek mi diye sordum. lütfen kırılmayın kimseyi inciltmek istemem konuyu okuyunca böyle düşündüm.
umarım hakkınızda hayırlısı olur. yinede kimse için taviz vermeyin taviz tavizi getirir çünkü ama elbise boyunuzda değişiklik yapmak isterseniz kendi kararınız:)

bencede dekolte bahane gibi geldi
ben afyonluyum ama her yorenin insanin o yorenin koyunden bile degi$ir
ben giymem mesela mini ama karde$imin e$i giyer oda afyonlu bende :)

ayrica ba$tan ciddi olsaydi ve bu mini elbise ayleye tersse soylerdi sana ..
yani bence en ba$tan ciddi deildi seninle
buda affedilmez bi$ey, ciddi deilse senin aylenle niye tani$ti ..

tabi seni annesinden saklayacak, memlekette başka kızla sözlü veya nişanlı ,istabuldada mazlum bekar , bu tür aileler erkeğin başını hemen bağlamak için uğraşır, istanbul sosyetik kızdan korkarlar ve gereğini yaparlar,

Sevgili arkadaşım,

Ben böyle bir olay yaşamadım yani seninkiyle aynı ama seni o kadar iyi anlıyorum ki!
Bunu ben kendim yapamıyor olsam da sana söylemekten geri durmayacağım, belki sen başarabilirsin.
Bugüne kadar kısıtlasaydı diyorsun ya, iyi ki kısıtlamamış!
İnsan nasıl milim milim küçülüyor, kendinden utanıyor biliyor musun?
Ondan önce giyinmeyi bilmiyor muydum ben triplerini, ah canıım ayrıl gitsin laflarını, çocuk doğru söylemiş seviyorsan kapat kendini zırvalarını koy bir kenara.
Kıyafet dediğin şey birini sevdiğinde hiç önemli değil. Erkek arkadaşım dese ki ya ben kırmızı renge tahammül edemiyorum, en sevdiğim renk bile olsa ömrü billah giymem.
Ama bu açık kapalı meselesi beni geriyor. Modern bir dünyada yaşıyoruz, herkesin tercihi kendine bir de kendini bazı tarz giysilerin içinde iyi hissediyor insan!
Bu demek değil ki hep miniyle iyi hissediyorsun, haftada 3 gün kot ve t-shirt giyip bir iki gün elbise giyip mutlu mesut bir hayat yaşarken sen biri sana elbise giyme diyor.
Giymiyorsun, giyinme hevesin gidiyor diğer günlerde giydiğin kıyafetleri bile kendine yakıştırmıyorsun.
Ailesine layık görmedi meselesi değil bu.
Seni beğenmiş, sevmiş ama ailesine de kafa tutamayan biri demek ki. Annesi 'bu ne giymiş böyle' dese, 'sanane anne, ben onu böyle beğendim' diyemeyecek biri.
Bunun ötesini, başka olaylardaki takribi diyalogları görebiliyor musun?
Görmen lazım...
Ne olursa olsun insan ne giyeceğine kendisi karar vermeli, kendim yapamasam da seni anlıyorum.
Ve ben de bu konuda çok üzgünüm...

bu zıhnıyette bı ınsan ıcın sızın normal halınız mahcup dusmek oluyor demekkı onun aılesıne karsı ..yoksa sızın durumunuzda mahcup dusulecekbısey yok keske sızın kadar net davranabılseydı kendı olabılseydı bunlar olmazdı.....yaptıklarından bu anlam cıkıyor...tanısma olayı olduktan sonra ınsanlara bunu acıklamak gerrcekten zor ve bu nasıl anlatılır bende bılemedım acıkcası..emınım aılende cok merak edıp soracaklardır sanaa...üzülmenden de yakında anlasılır bu olay ne kadar gızlesende...ınsallahhh bı an once toparlanırsınnn

Çok haklısın canım, zaten tanıştırmak isteseydi, seni de çağırırdı öncesinden. Fakat, bence bir konuşma yapılmayı hak ediyor bu durum iki tarafında birbirine karşı dürstçe ne düşündüklerini anlatabilmesi açısından. en azından içinde bir burukluk olmaz. Umarım layık olduğun gibi güzel, mutlu ve zarif bir hayat geçirirsin =)

teşekkürederim yorumlarınız için

Sevgi sadece erkek için fedekarlık değildir .

Bence burada sizin kusurunuz çok daha fazla . Ben senin için değişirim deseydiniz . İnsan daha kapalı şeyler giydiğinde sevdiği için sorun oluyorsa siz ilişkiyi yeniden gözden geçirin . Bir ömür geçireceksiniz o kişi ile .

Ama o çocuğu kaçırmayın bence çünkü başkası olsa ardınızdan gelmez bu kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…