- Konu Sahibi rapunzel1122
-
mini bi elbise yerine diz hizasında bi elbise tercih etmekle ne kapanmış olurdum nede beni değiştirmiş olurdu, ortayolu çok güzel bulup bu konuyu sorunsuz kapatabilirdik, ki ben annesiyle ilişkimize bi boyut kazandırmak için tanışmak istemediğimide belirtmiştim
annesiyle birlikte gittiği semtte buluştuk ve dönerken ayrı ayrı dönmemizi istedi, telefonda annesine yanında olduğumu gizleyince ayrı dönmek beni rahatsız etti, 6 aydır evime kadar bırakıyordu beni herdefsında, şimdi aynı istikamete gidicekken yalnız göndermesinin tek sebebi annesine göstermemekti..
abimle tanışmayı tabiki o istedi, böyle bir şeyi ben teklif edemezdim, ama anneme paylaşmak benim tercihimdi ki zaten abimle tanışmış birinin varlığından anneme sözetmekte bi sakınca görememiştimannemle tanışmadı sadece haberdar oldu
mahçub olmak neymiş onu anladım bu olayda....gerçekten
kadınlar kulübünden başka kimseye açamadım bu konuyu, arkadaşlarıma ayrıldım desem sebep sorucaklar en başta abim...
neden diye sorsalar fazla dekolyemişim nasıl derim, hala kapalı telefonlarım hala ayrıldım bile demedim, hala soğumadı içim
Çok haklısın canım, zaten tanıştırmak isteseydi, seni de çağırırdı öncesinden. Fakat, bence bir konuşma yapılmayı hak ediyor bu durum iki tarafında birbirine karşı dürstçe ne düşündüklerini anlatabilmesi açısından. en azından içinde bir burukluk olmaz. Umarım layık olduğun gibi güzel, mutlu ve zarif bir hayat geçirirsin =)bir adım sonrasını ben bile kestiremiyorum.... ilk izlenim tabiki önemlidir ama bana deseydi zaten annesinin karşısına partiye gider gibi çıkmazdım, ogün söyleseydi sende bizimle gel diye; bi kendime bakardım hazırmıyım diye... ama bunların hepsi bir yana onun varlığımı bile saklı tutması zoruma giderken söyledi söz gururumu kırdı, beni küçük düşürdü gibi hissettim(
Çok haklısın canım, zaten tanıştırmak isteseydi, seni de çağırırdı öncesinden. Fakat, bence bir konuşma yapılmayı hak ediyor bu durum iki tarafında birbirine karşı dürstçe ne düşündüklerini anlatabilmesi açısından. en azından içinde bir burukluk olmaz. Umarım layık olduğun gibi güzel, mutlu ve zarif bir hayat geçirirsin =)
bu zıhnıyette bı ınsan ıcın sızın normal halınız mahcup dusmek oluyor demekkı onun aılesıne karsı ..yoksa sızın durumunuzda mahcup dusulecekbısey yok keske sızın kadar net davranabılseydı kendı olabılseydı bunlar olmazdı.....yaptıklarından bu anlam cıkıyor...tanısma olayı olduktan sonra ınsanlara bunu acıklamak gerrcekten zor ve bu nasıl anlatılır bende bılemedım acıkcası..emınım aılende cok merak edıp soracaklardır sanaa...üzülmenden de yakında anlasılır bu olay ne kadar gızlesende...ınsallahhh bı an once toparlanırsınnn
bugün ayrıldım
bugün ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?