annesiyle tanıştırmak istemedi

haklısınız tabi ki ama bu 6ay da ailesini hiç sordunuz mu size nasıl anlattı ailesini tamam kendi için uygun biri olabilirsiniz ama demekki ailesi için giyim tarzınız biraz ters ona normal gelen şey ailesine normal gelmiceği için çekinmiştir daha yeni başladığınız içindes ize söyleyememiştir bu durumu :26: yanılıyor da olablirim ama bence ne olursa olsun bi dinleyin bu sinirle karar vermeyin koca insanlarsınız oturup konuşun sonra kararınızı verin biz ne dersek diyelim onu en iyi tanıyan sizsiniz

Ailenin içine girme derken evlerine gitme anlamında demedim. Az çok birebir konuşup tanışma, eskilerin lafıyla yüz göz olma anlamında dedim. Afyonda da olsalar, çinde de olsalar evlenince başka bir dünyaya giriyorsun.

canım sen çok çok haklısın ne demek ya bu zamana kadar aklı nerdeymiş..??en başından deseydi rahatsız oldugunu..hadi annesine göre dekolte olabilirsin diyelim ki- çok saçma ama-..bunu sana güzel bi dille söyleyip izah edebilirdi annesi gelmeden önce.sen de illaki orta yolu bulup uygun bişeyler giyerdin..biraz zaman geçince kendinisana açıklamasına izin ver bakalım bi dinle ne dicek? ama sakın bu konuda kendine kızma sen doğru olanı yapmışsın..

cok sacma davranmıs sonucta bırlıkteykenn bundan sıkayetccı olmayıp annesı gelınce mı tutusmus...bu ıkıyuzluluk gıbıme geldı...mademm ciddi düşünmüyordu aılenle tanısıp senı aılene mahcup etmeseydı barı...madem rahatsızdıı annnesı ggelınce mı aklına gelmıs bu durumm...sinir oldumm kusura bakmayın....cok guzel ıfade etmıssınız kendınızıı yanlıs karar verecegınızı dusunmuyorumm sizin yaptıgınız bır hata yok cunku....

Saygi duydum sana ne kadar olgun biriymissin adeta imrendim...

Allah karsina seni hak eden sana layik olan birini cikarsin insallah amin

Bunun bir adım sonrası ne olur ne olmaz onun hakkında belki yorum yapamayacağım ama afyon'da, anadolu da ne kadar hanım hanımcık görünürsen görün kıyafet vee ilk izlenim cok onemlidir. Çünkü öyle yetiştirilmişler. Sen ne kadar iyi biri olursan ol, sevgilin annesinin de snei begenmesini, kafasında önyargı yaratmamış olmasını istemiş olabilir. Fakat onunla yapacağın konuşma da ciddi bir adım attıktan sonra ailesinin onayı yüzünden yaşam alışkanlıklarını değiştirmeni istemeyeceğinden emin olmalısın. eğer yaşam alışkanlıklarını değiştirmek istemiyorsan ona önyargı oluşturmasın diye annesiyle ilk görüşmenizde biraz daha kapalı giyinebileceğini, fakat sonrasında "yine sen " olarak kalacağını izah edersin. Değiştirmek isterse tepkisinden belli edecektir zaten.-bence-

konuştuk tabi ama özel olarak nasıl bir aile yapın var diye sormadım, sadece babasıyla olan anılarını annesiyle dialoglarını anlatırdı anı gibi, bu konuşmalar arasında bana ters gelen birşey yada dikkatimi çeken bi durum olmamıştı hiç, zaten uzun yıllar ayrı yaşadığı için aile ilişkilerini "özlem" duygusundan öte bi nitelendirme yapmamıştım

evet, başladığımızdan beri kurduğu her cümleye dikkat eden üzerime titreyen insan birden bire beni bukdar kırması acımasızca eleştirmesi ki böylesi özel bi konuda; affedemiyorum..

mahçub olmak neymiş onu anladım bu olayda....gerçekten
kadınlar kulübünden başka kimseye açamadım bu konuyu, arkadaşlarıma ayrıldım desem sebep sorucaklar en başta abim...
neden diye sorsalar fazla dekolyemişim nasıl derim, hala kapalı telefonlarım hala ayrıldım bile demedim, hala soğumadı içim

bir adım sonrasını ben bile kestiremiyorum.... ilk izlenim tabiki önemlidir ama bana deseydi zaten annesinin karşısına partiye gider gibi çıkmazdım, ogün söyleseydi sende bizimle gel diye; bi kendime bakardım hazırmıyım diye... ama bunların hepsi bir yana onun varlığımı bile saklı tutması zoruma giderken söyledi söz gururumu kırdı, beni küçük düşürdü gibi hissettim(

rapunzel ne yaptın canım..aradımı hiç..yada neler yaptı ilişkiniz için..

hayır hala kapalı telefonum, facem, twitter hesabım... hiç bi şekilde ulaşamıyor bana, whatsapptan yazdıkları telefonuma düşmesin açtığımda diye ordanda bloke ettim. sadece e-mail adresime yazıp duruyor bitek orayı kapatamıyorum... ama maillerimi ayda 1 kontrol ettiğimi biliyorken okuduğumu zannetmez yazdıklarını...

attığı mailde özür dilemiş hep, aşkından sevgisinden bahsetmiş, annesinin haftaya döneceğinden ve o dönmeden bizi tanıştırmak istediğini söylemiş.... ben bukadar tepki verdikten sonra tanıştırmanın ne anlamı ne önemi kaldıki. git dekoltesiz bi kızla tanıştır anneni demedim ama yazmayı çok istedim. yazmadım hiç bişey.

Son düzenleme:

birazcık böyle devam et..burnu çok çok sürtünsün.. için yansın onunda ve seni gerçekten kaybetme korkusunu yaşasın.
sonrasında sen devam etmek istersen bir şans verirsin demiştimya.. tabi sende istersen geldiği gibi tanıştırsın seni bakalım annesiyle tanıştırcakmı? yada tanıştıktan sonra annesi ne diyecek... ve sana tepksi nasıl olcak.. tabi sonrasındada olumsuz olma ihtimali var..yani anneside aynı fikirde olur ve tekrar ayrılma durumu olursa oda kötü olur yani.. 1 erkek 2 kadın arasında kalır...bilemedim şimdi ne yapacağını..

ben annesiyle tanışsaydım eğer annesinin beni çok seveceğine koşulsuz inanıyordum, kesinlikle kıyafetimi de yadırmayacağını biliyordum

çünkü annesinin karşısına yine elbiseyle çıkardım mini değil diz hizası olurdu, hem oldum gibi hemde olmam gerektiği gibi...
ortasını bulur öyle öperdim elini, öyle düşüncesiz olmadığımı anlamak için benimle 6 ay dolu dolu zaman geçirmesine gerek bile yoktu ki,

ben dış güzelliğin bi annenin içini ısıtmayacağını çok iyi biliyorum kendi annemden...oyüzden elbise bi teferruat, ince bi teferruat
ayna karşısında halledilcek bi durum elbise... ama manevi sıcaklık küçümsenicek bi teferruat değil işte, saygı ve sevgi gösterirken şefkat olabilmeli içinde, sıcaklık şefkatten gelir çünkü..bi annenin görmek istediği münasip bi kızsa bunun sadece elbise değil elbisenin içindekiyle belli olacağını düşünmüştüm

annem ben tebessüm edince gözlerimin içinin güldüğünü söyler her tebessüm edişimde, çünkü sevdiğim insanlara sevgiyle bakarım

ama o ışıklarımı söndürdü benim, bu saatten sonra annesiyle tanışsam bile kafamda bi ön yargı, içimde bi kuşku, yüzümde yalancı bi gülümseme.... nekadar samimi görünebilirimki, benim için en önemli sayılabilcek bi durumu en isteksiz hale çevirebildi... sonrada tanıştırmaktan söz etti, geç kalmadımı

Son düzenleme:

annesiyle tanışman için kapalı şeyler giyin deseydi kabul edicektiktin yani. ama bu seferde annesiyle tanıştırmak beni değiştirmeye çalıştı dicektin sanırım.
abinle ve annenle omu tanışmak istedi sen mi tanıştırdın?

mini bi elbise yerine diz hizasında bi elbise tercih etmekle ne kapanmış olurdum nede beni değiştirmiş olurdu, ortayolu çok güzel bulup bu konuyu sorunsuz kapatabilirdik, ki ben annesiyle ilişkimize bi boyut kazandırmak için tanışmak istemediğimide belirtmiştim

annesiyle birlikte gittiği semtte buluştuk ve dönerken ayrı ayrı dönmemizi istedi, telefonda annesine yanında olduğumu gizleyince ayrı dönmek beni rahatsız etti, 6 aydır evime kadar bırakıyordu beni herdefsında, şimdi aynı istikamete gidicekken yalnız göndermesinin tek sebebi annesine göstermemekti..

abimle tanışmayı tabiki o istedi, böyle bir şeyi ben teklif edemezdim, ama anneme paylaşmak benim tercihimdi ki zaten abimle tanışmış birinin varlığından anneme sözetmekte bi sakınca görememiştim annemle tanışmadı sadece haberdar oldu

Son düzenleme:
bence sinirlenmekte çok çok haklısın
aynı şey benim başıma gelmiş olsaydı eminim ki ben de senin gibi davranırdım.
adam 33 yaşına gelmiş ve seni annesinden saklıyorsa
yani 6 aylık ilişki sürecini seni annesiyle tanıştırmak için erken bulmuş olabilir
ama senin yanındayken erkek arkadaşının yanında olduğunu söylüyorsa ve seni gizliyorsa
ben bunun altında kesinlikle art niyet ararım
çocuk değil ki bu kadar çekinsin.
daha erken, biraz daha birbirimizi tanıyalım dese anlarım
ama bu durumda o da abinle tanışmak istememeliydi
böylece birbirinizi iyice tanıyana kadar olaya aile fertleri dahil olmamış olurdu.
kaldı ki zaten "seni annemle tanıştıramam fazla dekoltesin" demiş
böyle söyleyeceğine "hayatım ben senin tarzını çok beğeniyorum ama annem biraz muhafazakardır, o gün diz altı bir şey giyebilir misin" diye ricada bulunsa. yada örnek veriyorum "şu kırmızı ojeleri sürmesen" tarzında bir istekte bulunsa sen böyle tepki vermezdin. hee insan illa ki bunlara da bozulur. neden beni olduğum gibi ailesinin karşısına çıkarmaktan çekiniyor diye düşünür. ama yine de bu kadar incinmezdin diye düşünüyorum. ama yazdıklarından görüyorum ki kendisi pişman, sana ulaşmaya çalışıyor. bundan sonrası tamamen senin onu ne kadar sevdiğinle ve istediğinle alakalı. empati kuruyorum ve kendimi senin yerine koyuyorum ben olsam böyle birini hayatımda istemezdim.

bence gayet yerinde bir tepki olmuş ama tanıştırmama sebebi dekoltenizden başka bir sebep olabilir. cunku sadece olsaydı dile getirirdi mutlaka daha önce. bence bu adam sizinle ciddi düsünmüyor olabilir. tepkinizi koymanız çok isabetli olmuş sakın geri adım atmayın belki o sayede sizin değerinizi anlar.

Haklısın tepkini

koymakta.Bu adam biliyor seni kaç yaşına gelmiş demek ki senin tanıştırsa ailesinin tepki vereceğini düşünmüş olmalı ama sana

söyleyebilir bugün annemle buluşcaz tabi sende ona göre giyinip takınırdın istersen tabi.seçim senin olurdu giyim konusunda[SUB][/SUB]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…