- Konu Sahibi rapunzel1122
-
haklısınız, ama ne beni olduğum gibi çıkarmayı düşünmüş karşısına
nede durumu açıklayıp olmam gerektiği gibi çıkarmayı düşünmüş anne karşısına....
ve daha önce kıyafetime eleştiri yapsaydı dekolte kelimesi bukadar canımı yakmazdı, küçümseyici bulmazdım,
ve hiç tanıştırmayı düşünmemiş gibi bi ifade vardı kurduğu cümlede ve hareketlerinde...
daha önceki yaptıklarıyla örtüşmüyordu dünkü insan... zaten oyüzden sarstı beni, oyüzden kırıldım şaşırdım....
ki farklı düşünseydim bende abimle tanıştırmazdım, annesini tanımak istemezdim, benden haberdar olmasını beklemezdim....
ama bi çelişki hissettim
annesiyle babası afyonda yaşıyor yazen tek çocuk. kardeşi yok ve ileriye dönük birşeyler olduğunda o ist ailesi afyonda olcak....
uzak olmak nekadar geçici çözüm oludu bilmiyorum ama dün yaşattığı hayalkırıklığının özrü yok diye düşünüyorum
haklısınız tabi ki ama bu 6ay da ailesini hiç sordunuz mu size nasıl anlattı ailesini tamam kendi için uygun biri olabilirsiniz ama demekki ailesi için giyim tarzınız biraz ters ona normal gelen şey ailesine normal gelmiceği için çekinmiştir daha yeni başladığınız içindes ize söyleyememiştir bu durumu :26: yanılıyor da olablirim ama bence ne olursa olsun bi dinleyin bu sinirle karar vermeyin koca insanlarsınız oturup konuşun sonra kararınızı verin biz ne dersek diyelim onu en iyi tanıyan sizsiniz
canım sen çok çok haklısın ne demek ya bu zamana kadar aklı nerdeymiş..??en başından deseydi rahatsız oldugunu..hadi annesine göre dekolte olabilirsin diyelim ki- çok saçma ama-..bunu sana güzel bi dille söyleyip izah edebilirdi annesi gelmeden önce.sen de illaki orta yolu bulup uygun bişeyler giyerdin..biraz zaman geçince kendinisana açıklamasına izin ver bakalım bi dinle ne dicek? ama sakın bu konuda kendine kızma sen doğru olanı yapmışsın..
cok sacma davranmıs sonucta bırlıkteykenn bundan sıkayetccı olmayıp annesı gelınce mı tutusmus...bu ıkıyuzluluk gıbıme geldı...mademm ciddi düşünmüyordu aılenle tanısıp senı aılene mahcup etmeseydı barı...madem rahatsızdıı annnesı ggelınce mı aklına gelmıs bu durumm...sinir oldumm kusura bakmayın....cok guzel ıfade etmıssınız kendınızıı yanlıs karar verecegınızı dusunmuyorumm sizin yaptıgınız bır hata yok cunku....
Saygi duydum sana ne kadar olgun biriymissin adeta imrendim...
Allah karsina seni hak eden sana layik olan birini cikarsin insallah amin
Bunun bir adım sonrası ne olur ne olmaz onun hakkında belki yorum yapamayacağım ama afyon'da, anadolu da ne kadar hanım hanımcık görünürsen görün kıyafet vee ilk izlenim cok onemlidir. Çünkü öyle yetiştirilmişler. Sen ne kadar iyi biri olursan ol, sevgilin annesinin de snei begenmesini, kafasında önyargı yaratmamış olmasını istemiş olabilir. Fakat onunla yapacağın konuşma da ciddi bir adım attıktan sonra ailesinin onayı yüzünden yaşam alışkanlıklarını değiştirmeni istemeyeceğinden emin olmalısın. eğer yaşam alışkanlıklarını değiştirmek istemiyorsan ona önyargı oluşturmasın diye annesiyle ilk görüşmenizde biraz daha kapalı giyinebileceğini, fakat sonrasında "yine sen " olarak kalacağını izah edersin. Değiştirmek isterse tepkisinden belli edecektir zaten.-bence-
rapunzel ne yaptın canım..aradımı hiç..yada neler yaptı ilişkiniz için..
hayır hala kapalı telefonum, facem, twitter hesabım... hiç bi şekilde ulaşamıyor bana, whatsapptan yazdıkları telefonuma düşmesin açtığımda diye ordanda bloke ettim. sadece e-mail adresime yazıp duruyor bitek orayı kapatamıyorum... ama maillerimi ayda 1 kontrol ettiğimi biliyorken okuduğumu zannetmez yazdıklarını...
attığı mailde özür dilemiş hep, aşkından sevgisinden bahsetmiş, annesinin haftaya döneceğinden ve o dönmeden bizi tanıştırmak istediğini söylemiş.... ben bukadar tepki verdikten sonra tanıştırmanın ne anlamı ne önemi kaldıki. git dekoltesin bi kızla tanıştır anneni demedim ama demeyi çok istedim. yazmadım hiç bişey.
birazcık böyle devam et..burnu çok çok sürtünsün.. için yansın onunda ve seni gerçekten kaybetme korkusunu yaşasın.
sonrasında sen devam etmek istersen bir şans verirsin demiştimya.. tabi sende istersen geldiği gibi tanıştırsın seni bakalım annesiyle tanıştırcakmı? yada tanıştıktan sonra annesi ne diyecek... ve sana tepksi nasıl olcak.. tabi sonrasındada olumsuz olma ihtimali var..yani anneside aynı fikirde olur ve tekrar ayrılma durumu olursa oda kötü olur yani.. 1 erkek 2 kadın arasında kalır...bilemedim şimdi ne yapacağını..
33 yaşında... hala kulağımda çınlıyor annemle tanışmak için fazla dekotesin demesi....
annesiyle tanıştırmak isteseydi o gün farklı giyinmemi isteyebilirdi,
yada tanıştrmak için vakti olmadığını düşünse bile gizlemesine anlam veremezdim...
ben bile ailemden gizlemiyorken o neden yalan söyleme gereği duyar ki...
insan evlenmeyi düşündüğü bi kızı neden annesinden uzak tutmak için çaba sarfeder... neden abisiyle tanışır
annesiyle tanışman için kapalı şeyler giyin deseydi kabul edicektiktin yani. ama bu seferde annesiyle tanıştırmak beni değiştirmeye çalıştı dicektin sanırım.
abinle ve annenle omu tanışmak istedi sen mi tanıştırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?