annesiyle tanıştırmak istemedi

bütün yolları kapattım, içimde öyle bi kırgınlık varki... hayal kırıklığı

öncelikle merhaba;
kurduğu cümle tabi ki yenilir yutulur cinsten değil ama 6ay gerçekten çok kısa bir süre sizi iyice tanıyıp sonra ailesiyle tanıştırmak istemiş olabilir ve malesef ki her erkek bir kızlar kadar cesur olamıyor bu tür konularda... belki ailesiyle bu tür konuları konuşmaya çekiniyordur 'benim sevgilim var' demek hele ki 33 yaşındaki bir adam için zor geliyor da olabilir bazı şeyleri iyice yoluna koyunca ailesiyle paylaşıp istemeye gelmeyi de düşünüyor olabilir cümle hatalı bir cümle tabi ki ama bence bitirmenizi gerektiricek kadar da büyük bir sorun değil şu an çok kızgın ve sinirlisinizi önce bir sakinleşin sonra attığı özür mailini tekrar okuyun orda kendini daha iyi ifade etmiştir en azndan bir kere kendini anlatmasına izin verin ama önce sakinleşin nacizane fikrim :26:

gezecek kızlar ve evlenilecek kız var onuın için herhalde , tavrı güvenilir değil onunla bir gelecek olmaz ,anasından korkan adamın,
bence unutun bu ilişkiyi

Sana verdiği cevaptan hariç annesine fatihleyim demesi başlı başına bi hata.
O an tepkini koymalıydın gerçi ama geçmiş gitmiş artık.
Bu yaptığı çok büyük saygısızlık.
İnsanları giyiminden yargılayan bir aile o zaman.
Kaldı ki sizi böyle tanıdı, böyle sevdi.
İyi düşünün derim.

haklı olarak kırgınsın nasıl ne zaman sakinleşirsin bilmem ama zamanı gelince güzel bi konuşma yaparsın madem 6 ayı çöpe atmak istemiyosun

çöpe atmak istememekten kastım nankör olmamaktı. yani 6ayı çöpe atıp anankörlük yapamam, acı tatlı geldi geçti.
biticekse buna değer bi ayrılık olmasını isterim

ama bu öfkeyle konuşursam "git annene dekoltesiz bi kız bul, belki o sana yalan konuşmamayı öğretir" der teli yüzüne kapatırım öyle öfkeliyim... buda geçen iyi günleri çöpe atmak değilmidir, başlarken güzel başlıyor ayrılırken güzel olmasada uygun bi şekilde olmasından yanayım

şuan onu bile yapmak konuşmaz yazmak gelmiyor çünkü içimden...

gezecek kızlar ve evlenilecek kız var onuın için herhalde , tavrı güvenilir değil onunla bir gelecek olmaz ,anasından korkan adamın,
bence unutun bu ilişkiyi

Valla ilk sayfadaki ilk mesajını okudum direk son sayfaya geldim. Orda anlattıklarına göre yani ben bile kullanıldım gibi hissederdim. O şahısla bir daha ne görüş ne de gördüğünde bak. Böyle şey olmaz. Bence o bahaneside saçma geldi. Dekoltenin ne kadar nasıl olduğunu çok bilmesemde yani bu bir bahane bir yalan şekli. Asıl söylemek istediği sen benim için eğlenilecek kızlardansın.

Bence böyle olduğu iyi olmuş evlenseydin daha kötü olurdu herşey. Bu sana ders olsun ve bir daha erkekler konusunda daha temkinli olmalısın. Mesela onun uğruna ölecek kadar seviyor olsanda ailenle tanıştırma...

demezmiyim, hatta ilk etabda anlamadım "fatihlemi görünceksin" dedim, "hayır aşkım niyeki" dedi, "e annene fatih dedin bende onu aicaksın sandım niye yalan söyledin" dediğimde yalanı yakalanmış çocuk gibiydi verdiği çelişkili cvplar fln... üstüne gitmedim ama keyfim kaçtı, anladım annesinin yanımda olduğunu bilmediğini, ve zaten ozaman başladım niye ayrı ayrı dönüyoruz demeye... ozaman anladım annesiyle karşılaşmamı istememesini.... ozaman kurdu o cümleyi "annemle anışmak için fazla dekoltesin"

telefondaki yalanını duymasam yada farketmesem umursamazdım bukadar, belki biryere uğrayacaklardır belki işleri vardır anaoğul diye düşünürdüm... ama içime bi kuşku girince irdeledim çıktı ortayada...

çok haklısın şu an karar vermen sakıncalı zaten sakinleşince karar vereceksin hakkında hayırlısı olsun

bence unutun bu ilişkiyi

niye bunu korkmak olarak adlandırdığınızı anlamadım bazı insanlar yapısı gereği içine kapanıktır ve böyle şeyleri konuşmaktan çekinirler ancak istemeye gelme aşamasına gelindiğinde paylaşmayı doğru bulurlar belki bahsettiğimiz kişide böyle yapıda biridir bir an da insan harcamak doğru mu bunun dışında çok güzel bir 6ay geçirdiğinden bahsediliyor... davranışını tabi ki doğru bulmuyorum ama korkaklık olarak nitelendirmekte yanlış gibi geliyor bana...

adam 33 yaşına kadar neden evlenmemiş , bu yaşa kadar bekar kalan erkeklerin .çoğu defolu ,sırı ne bu adamın, bekarlağa alışmış,kendi hayatından zor ,ödün verir bu tipler egolarıo yüksek olur

Tepkin çook güzel olmuşş..
Bırak arasın dursunn :)

Söylediği söz çok kırmıştır sizi tahmin edebiliyorum.
Bu zamana kadar bi lafta etmemiş hani söylese anlıcam

Önünüze bakın bence

adam 33 yaşına kadar neden evlenmemiş , bu yaşa kadar bekar kalan erkeklerin .çoğu defolu ,sırı ne bu adamın, bekarlağa alışmış,kendi hayatından zor ,ödün verir bu tipler egolarıo yüksek olur

seçtiği okul gereği (tıp okudu) uzun soluklu bi eğitim hayatı oldu, yani okulu zaten 30 yaşında bitirdi... 3 yıldır çalışıyor

özel hayatından yani geçmiş ilişkisinden hiç bahsetmedi....en ufak bilgim yok, nezaman ayrıldı nekadar sürdü nasıl biriydi okuldanmıydı, hiçbişey bilmiyorum, birkez sorucak oldum gayet katı bi mizaçla kapattı konuyu, geçmiş geçmişte kalmıştır bugünün konusu olmamalı diyerek...birdahada sormadım...

ama şuan çok merak ediyorum ama daha önce annesiyle tanıştırdımı hiçkimseyi

teşekkürederim fikriniz için(
gerçekten çok sarstı beni yaptığı eleştiri... bu zamana kadar tek kelime etmemişti bu konuda

teşekkürederim haklısınız, korkmak olduğunu bende düşünmüyorum, ama çekinmek olsaydı bunu uygun bi dille yansıtabilirdi bana, çekincekte değildi(

adam doktor olmuşsa elbet kıyafetinizin durumunu hoşgörmüştür vedevam etmiştir ama ailesine belki açınca ters durum oldu ama hala arayıp soruyor düzeltmek istiyorsa size karşı boş ta değildir sizin için de fırsat gelmeyebilir sevemeyebilirsiniz kolay kolay o düzeltmeye çalısıyorsa siz de zorlayın derim ailesi karşı ise koparmanız daha mantıklı tabi ama o da ne istedğini net belli etmesi gerekiyor

Bana öyle geliyor ki bu ailenin içine girince daha neler göreceksin neler. Sinirin geçince gardını al ve yavaştan ailenin içine girmeye bak. Bakalım anasından ne kadar korkuyor.

teşekkürederim haklısınız, korkmak olduğunu bende düşünmüyorum, ama çekinmek olsaydı bunu uygun bi dille yansıtabilirdi bana, çekincekte değildi(

rica ederim...

her insan bir değil ki bu kadar katı yaklaşımları anlamıyorum 2nizi de tanımıyoruz ve olayı sadece sizin anlatımınızla biliyoruz onu tanıyan sizsiniz sinirle karar vermeyin önce sakinleşin sonra onu dinleyin sadece kendini anlatması için bir fırsat verin gözden çıkardıysanız bi dinleseniz ne kaybedersiniz ki ? 6ay en ufak bir hatası olmayan bi insanı bir kalemde silmeyin bütün düzenini SİZİN için bırakıp size göre şekillendirmiş hayatını bu basit birşey değil size değer vermese yapmazdı bunu sadece dinleyin açıklamasını mantıklı gelmezse en azndan içinizde kalmaz keşke dinleseydim demezsiniz bitirrsiniz gider :26:

6 ay boyunca yaptıklarıyla dün yaptıkları çok farklıydı... ya 6 ay bi yalandı yada dün kendinde değildi, (ki gayet kendindeydi)

işini evini sırf bana yakın olsun diye düşünmeden değiştirdi,
iş herzaman bulunur ama aşkı bulmuşum kaybedemem yakın olmalıyım sana dedi, sonra abimle tanıştı...
sonra annesi geldi, ben annesini tanımayı düşünürken herşey 1 haftada tepetaklak oldu,
iletişimiz azaldı birde üstüne dün yaşananlar... 1 günde 4 mevsim yaşadığınızı düşünün....sarsılmazmısınız? ben çok sarsıldım

Son düzenleme:
Bana öyle geliyor ki bu ailenin içine girince daha neler göreceksin neler. Sinirin geçince gardını al ve yavaştan ailenin içine girmeye bak. Bakalım anasından ne kadar korkuyor.

annesiyle babası afyonda yaşıyor yazen tek çocuk. kardeşi yok ve ileriye dönük birşeyler olduğunda o ist ailesi afyonda olcak....
uzak olmak nekadar geçici çözüm oludu bilmiyorum ama dün yaşattığı hayalkırıklığının özrü yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:

haklısınız, ama ne beni olduğum gibi çıkarmayı düşünmüş karşısına
nede durumu açıklayıp olmam gerektiği gibi çıkarmayı düşünmüş anne karşısına....

ve daha önce kıyafetime eleştiri yapsaydı dekolte kelimesi bukadar canımı yakmazdı, küçümseyici bulmazdım,
ve hiç tanıştırmayı düşünmemiş gibi bi ifade vardı kurduğu cümlede ve hareketlerinde...
daha önceki yaptıklarıyla örtüşmüyordu dünkü insan... zaten oyüzden sarstı beni, oyüzden kırıldım şaşırdım....
ki farklı düşünseydim bende abimle tanıştırmazdım, annesini tanımak istemezdim, benden haberdar olmasını beklemezdim....

ama bi çelişki hissettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…