- Konu Sahibi rapunzel1122
-
bütün yolları kapattım, içimde öyle bi kırgınlık varki... hayal kırıklığı
haklı olarak kırgınsın nasıl ne zaman sakinleşirsin bilmem ama zamanı gelince güzel bi konuşma yaparsın madem 6 ayı çöpe atmak istemiyosun
Sana verdiği cevaptan hariç annesine fatihleyim demesi başlı başına bi hata.
O an tepkini koymalıydın gerçi ama geçmiş gitmiş artık.
Bu yaptığı çok büyük saygısızlık.
İnsanları giyiminden yargılayan bir aile o zaman.
Kaldı ki sizi böyle tanıdı, böyle sevdi.
İyi düşünün derim.
çöpe atmak istememekten kastım nankör olmamaktı. yani 6ayı çöpe atıp anankörlük yapamam, acı tatlı geldi geçti.
biticekse buna değer bi ayrılık olmasını isterim
ama bu öfkeyle konuşursam "git annene dekoltesiz bi kız bul, belki o sana yalan konuşmamayı öğretir" der teli yüzüne kapatırımöyle öfkeliyim... buda geçen iyi günleri çöpe atmak değilmidir, başlarken güzel başlıyor ayrılırken güzel olmasada uygun bi şekilde olmasından yanayım
şuan onu bile yapmak konuşmaz yazmak gelmiyor çünkü içimden...
gezecek kızlar ve evlenilecek kız var onuın için herhalde , tavrı güvenilir değil onunla bir gelecek olmaz ,anasından korkan adamın,
bence unutun bu ilişkiyi
adam 33 yaşına kadar neden evlenmemiş , bu yaşa kadar bekar kalan erkeklerin .çoğu defolu ,sırı ne bu adamın, bekarlağa alışmış,kendi hayatından zor ,ödün verir bu tipler egolarıo yüksek olur
Tepkin çook güzel olmuşş..
Bırak arasın dursunn :)
Söylediği söz çok kırmıştır sizi tahmin edebiliyorum.
Bu zamana kadar bi lafta etmemiş hani söylese anlıcam
Önünüze bakın bence
niye bunu korkmak olarak adlandırdığınızı anlamadım bazı insanlar yapısı gereği içine kapanıktır ve böyle şeyleri konuşmaktan çekinirler ancak istemeye gelme aşamasına gelindiğinde paylaşmayı doğru bulurlar belki bahsettiğimiz kişide böyle yapıda biridir bir an da insan harcamak doğru mu bunun dışında çok güzel bir 6ay geçirdiğinden bahsediliyor... davranışını tabi ki doğru bulmuyorum ama korkaklık olarak nitelendirmekte yanlış gibi geliyor bana...
teşekkürederimhaklısınız, korkmak olduğunu bende düşünmüyorum, ama çekinmek olsaydı bunu uygun bi dille yansıtabilirdi bana, çekincekte değildi(
adam doktor olmuşsa elbet kıyafetinizin durumunu hoşgörmüştür vedevam etmiştir ama ailesine belki açınca ters durum oldu ama hala arayıp soruyor düzeltmek istiyorsa size karşı boş ta değildir sizin için de fırsat gelmeyebilir sevemeyebilirsiniz kolay kolay o düzeltmeye çalısıyorsa siz de zorlayın derim ailesi karşı ise koparmanız daha mantıklı tabi ama o da ne istedğini net belli etmesi gerekiyor
Bana öyle geliyor ki bu ailenin içine girince daha neler göreceksin neler. Sinirin geçince gardını al ve yavaştan ailenin içine girmeye bak. Bakalım anasından ne kadar korkuyor.
rica ederim...
her insan bir değil ki bu kadar katı yaklaşımları anlamıyorum 2nizi de tanımıyoruz ve olayı sadece sizin anlatımınızla biliyoruz onu tanıyan sizsiniz sinirle karar vermeyin önce sakinleşin sonra onu dinleyin sadece kendini anlatması için bir fırsat verin gözden çıkardıysanız bi dinleseniz ne kaybedersiniz ki ? 6ay en ufak bir hatası olmayan bi insanı bir kalemde silmeyin bütün düzenini SİZİN için bırakıp size göre şekillendirmiş hayatını bu basit birşey değil size değer vermese yapmazdı bunu sadece dinleyin açıklamasını mantıklı gelmezse en azndan içinizde kalmaz keşke dinleseydim demezsiniz bitirrsiniz gider :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?