- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Okuyamam onların yanında maddiyat olarak da bana bakabiliceklerini sanmıyorum bu durumdan sonraAnnenle dedenin yanında yaşama imkanın yokmu?bunun dışında üni sınavına iyi çalışıp şehir dışı yaz kurtul o evden..
Dedem babama dava açmış 800 liralik para ödesin diye. Bana da para yollamak için. Babamda buna çok sinirlendi. Bana bakmiyorsun dedim herşeyi yüzüne carptim babamin korktu dedemin yanina giderim de parasini yerim diye. Dün 800 lira verdi isteğimi aldım. O deden bana dava açtı bende gidicem davayı devam ettiricem burdan şahit götürücem tüm masraflarimi odettiricem ona diyor. Dedemde para yok. Annem ve dedem mazi olucak yaniHiç anlamadım ya kim kime para veriyor kimin nafakası kesiliyor? Allah aşkına olayları yaşarken biz de yanınızdaymışız gb yazmayın şu mesajları
Sizin yerinizde olsam dedemin ve annemin yanına dönerdim, baban paşa paşa gönderecek o nafakayı! Ne diye sürünüyorsun dengesiz adamın yanında? Git hiç değilse seni koşulsuz seven insanların yanında yaşa üniversiteye kadar! Ayrıca sıkı ders çalış üniversitede iyi bir bölüm kazan, kendi hayatını kurtarmaya bak.Dedem babama dava açmış 800 liralik para ödesin diye. Bana da para yollamak için. Babamda buna çok sinirlendi. Bana bakmiyorsun dedim herşeyi yüzüne carptim babamin korktu dedemin yanina giderim de parasini yerim diye. Dün 800 lira verdi isteğimi aldım. O deden bana dava açtı bende gidicem davayı devam ettiricem burdan şahit götürücem tüm masraflarimi odettiricem ona diyor. Dedemde para yok. Annem ve dedem mazi olucak yani
Sebep?Dedemlerin yanında okuyamam.
Onun dava açmasıyla dedikleri olacak mıymış,Dedem babama dava açmış 800 liralik para ödesin diye. Bana da para yollamak için. Babamda buna çok sinirlendi. Bana bakmiyorsun dedim herşeyi yüzüne carptim babamin korktu dedemin yanina giderim de parasini yerim diye. Dün 800 lira verdi isteğimi aldım. O deden bana dava açtı bende gidicem davayı devam ettiricem burdan şahit götürücem tüm masraflarimi odettiricem ona diyor. Dedemde para yok. Annem ve dedem mazi olucak yani
Duzelttim yeniden okuYazdıklarını tercüme edecek birini bulursak yorum yapıcaz.
Mümkün değil dedem yasliliktan şaşırmış ışte öyle bir dava açmış. Bana yollucakti her ay alacagi paradan. 200 lira yolluyor zaten babam ıstettiriyorBabamla yasiyorsan baban sana niye nafaka ödesin böyle birsey mümkünmü onu bile bilmiyorum.
Haksız olduğunu nerden anlicaklar babam oraya sahitle gidicek 3 kişiyle benim cocuklugumu bilen komsularla.Onun dava açmasıyla dedikleri olacak mıymış,
Haksızsa bir de mahkeme masraflarını ödeyecek baban,gözü kesmez bu ihtimali de,ayrıca anca sana atıyor gibime geldi.
Hakimler salak mı haklıyı haksızı ayırt edemeyecek,
Korkmayın hemen her konuşana,ağzı olan konuşuyor çünkü.
Aynı kişi mi ki. Eee bakım parası alacak kadar engelli ise ev işi nasıl yapacak kadın.Baban anneni hizmetçi gibi kullanmak için boşandıktan 17 yıl sonra yanına çağırdığında,söyledik sana babanın karakterini.O zaman savunuyordun babanı herkese.Ne oldu şimdi bak.
Kaçarak gelmiştin bir de babanın yanına.İmkanın varsa geri dön.Okulunu oku ayaklarının üstünde dur annene sahip çık.Babanın da ciddi söylediğine inanmıyorum.Boş boş atıyor.Bağlanmış nafakayı ödemek zorunda.Ödemezse mahkeme çatır çatır alır.
Eskiden daha çok hastaydı o kadar kötü değil aklı eriyor arkadaşlar deli değil yani yemek vs yapabiliyor.Aynı kişi mi ki. Eee bakım parası alacak kadar engelli ise ev işi nasıl yapacak kadın.
Haksız olduğunu nerden anlicaklar babam oraya sahitle gidicek 3 kişiyle benim cocuklugumu bilen komsularla.
Aynı kişi mi ki. Eee bakım parası alacak kadar engelli ise ev işi nasıl yapacak kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?