- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
8 yaşındayken babamla yaşadım 1 yıl o ara ki şahitleri cikaricak beni biliyorlar kaç yıldır da büyümüş halimi gördüler. Annem gelmek istedi ama kararsız kaldı bana da cimri olursa diye.dedem le annem köyde yaşıyorlar. Bir amcam var o okutmak istemişti beni annemin manevi babası annem gencken hastayken anneme bakmışlar karı koca. O adam babamı okutan kişi ayrıca. Orda okuyabilirmiyim son yıl bilmiyorum son yılım bu sene annemin babamdan gelen nafakasi 250 lira.Hangi şahit?Ne için şahit?Sen babanla büyümemişsin ki çocukluğunu bilen şahitleri olsun.Korkutmak amaçlı yapıyor.İnanma.Dedenin yanında niye okuyamazsın?Maddi imkansızlıklardan mı?Bursla okursun.Yeter ki okumak iste.Part time çalış yine oku.
8 yaşındayken babamla yaşadım 1 yıl o ara ki şahitleri cikaricak beni biliyorlar kaç yıldır da büyümüş halimi gördüler. Annem gelmek istedi ama kararsız kaldı bana da cimri olursa diye.dedem le annem köyde yaşıyorlar. Bir amcam var o okutmak istemişti beni annemin manevi babası annem gencken hastayken anneme bakmışlar karı koca. O adam babamı okutan kişi ayrıca. Orda okuyabilirmiyim son yıl bilmiyorum son yılım bu sene annemin babamdan gelen nafakasi 250 lira.
Ese verilen para dicektimHic anlamadim ayrilali 17 sene olmuş 17 senedir neyin nafakasi bu
Haksız olduğunu nerden anlicaklar babam oraya sahitle gidicek 3 kişiyle benim cocuklugumu bilen komsularla.
Haksız olduğunu nerden anlicaklar babam oraya sahitle gidicek 3 kişiyle benim cocuklugumu bilen komsularla.
Yazin da diyor ki nafaka kesildi kızı geri mi alsak benim icin diyor sanki karnimi doyurabilicek bende kizdim neden dava açtın diye. Zaten köyde yaşıyorlar ben yasayamam orda is yok güç yok ama dava olursa da bana kusucek annem falanYavrum sen niye israrla kendi topuguna sikmaya calisiyorum? Annemle desen sana sahip cikacak olsa çoktan cikarlardi. İyi kotu babanla kaliyorsun okuluna gidiyorsun karnin doyuyor ideali bu kadar mi değil. Dedenler seni düşünse gidip babana dava acmazlardi. Keşke anlatmasaydin. Bu saatten sonra biraz daha düşünerek hareket etmeni öneririm. Baban seni onlara gönderse ne yapacaksin. Bak söylüyorum bir yil bile sigamazsin yanlarina. Seni düşünen yok çünkü
Deden de madem para yok nasıl bir cesaret ile gidip babana dava açıyor. Davayi kaybederse tabii ki masraflari odeyecek. Bundan doğal bir şey olamaz. Deden davayı kazanırsa parayı deden mi verecekler onu da anlamadım. Parayı dedeme verecekler se velayet vs sorunları da işin içine giriyor.Dedem babama dava açmış 800 liralik para ödesin diye. Bana da para yollamak için. Babamda buna çok sinirlendi. Bana bakmiyorsun dedim herşeyi yüzüne carptim babamin korktu dedemin yanina giderim de parasini yerim diye. Dün 800 lira verdi isteğimi aldım. O deden bana dava açtı bende gidicem davayı devam ettiricem burdan şahit götürücem tüm masraflarimi odettiricem ona diyor. Dedemde para yok. Annem ve dedem mazi olucak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?