- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi orantisizempatik
-
Haketmeye çalışın o zaman, olmaz mı?Hani 23 yasında mezun olduğumuzda hepimiz idealisttik. İtibarımı kaybedecek hicbirsey yasamadım sükürler olsun ama ayna bana öyle söylemiyor. Saclarımdaki aklar tek tek dile gelmiş sanki. Yaşama diyor. Saygı görmüyorsun diyor. Sen o cocuğu haketmiyorsun diyor. O masa senin hakkın değil diyor. Aldığın nefes zarar diyor.
Bende yedimBir yerde okumuştum cekirge olduğunu cek dedim.
Salla kim olduğumu.
Niye sensiz yaşasın ki niye doğurdun o zaman başkaları için mi benim oğlum da emerken aklına geliyo dum sanki öyle gibiydi ama değil şimdi hasta anne anne diyo sürekli anneye sürekli ihtiyacı var herkesin ölsen ne olcak geride bıraktıkların ne olcak bu düşünceyi unut hayata tutun herkesin imtihanı kendine ağır bwnde oleyim o zaman babam öldü küçük yaşta annem depresyon hastasiydi iftirayada uğradım ama herseye rağmen ayaktayimhepinizin yazdıklarını okuyorum.
İnanın niyetim ya da derdim tek tek anlatılabilecek seyler değil.
Ben konu acsam aaa sunlar sunlar oldu desem herkes ya söyle cık sunu yap tasın istifa et evlen fln der. Ben bunu her hafta yapıyorum zaten. Olmuyor. Tutunamıyorum. Ufacık bir dal var elimde. Bir cift el.
Eve gidip merdivenelrden anne deyisini duyuyorum. Emiyor ve sonra arkasını dönüp gidiyor. Babasına daha cok ihtiyacı var gibi. Anneannesi daha cok seviyor gibi. Beni sadece emip arkasını dönüyor gibi.
Anlattıklarım komik ya da basit gelebilir. Bensiz de yasar gibi. El kadar cocuk. Tam izah edemiyorum kendimi.
neymiş bunlar.bi yazarmısın.Bilmiyorum işte ne hisseder. Beni bu hayata bağlayan sey de bu zaten.
Hayatta hicbir acının dayanılmaz olmadığını düşünenlerdendim. Ama öyle değilmiş. Üst üste yığıp altında kalınıyormuş.
Yani biri cıkıp karsıma "bir yıl acı ceker sonra sadece annesi olarak kalırsın" aklında dese bu kadar zor olmazdı.
hepinizin yazdıklarını okuyorum.
İnanın niyetim ya da derdim tek tek anlatılabilecek seyler değil.
Ben konu acsam aaa sunlar sunlar oldu desem herkes ya söyle cık sunu yap tasın istifa et evlen fln der. Ben bunu her hafta yapıyorum zaten. Olmuyor. Tutunamıyorum. Ufacık bir dal var elimde. Bir cift el.
Eve gidip merdivenelrden anne deyisini duyuyorum. Emiyor ve sonra arkasını dönüp gidiyor. Babasına daha cok ihtiyacı var gibi. Anneannesi daha cok seviyor gibi. Beni sadece emip arkasını dönüyor gibi.
Anlattıklarım komik ya da basit gelebilir. Bensiz de yasar gibi. El kadar cocuk. Tam izah edemiyorum kendimi.
öyle zannederiz.Fotografıma bakıp.
Gidiyorum doktora. Düzenli ilac da kullanıyorum.
Neyse tesekkür ederim yazdıklarınız icin.
Kellimler yetersiz kalıyor sanki. Anlatamıyorum derdimi.
Kocxa insan tepkisi beklemiyorum. Hissettiğimi söylüyorum.
Anlıyorum evet. O da bana kosuyor. Garip sadece. Yani bir adım atsam ucurumdan yuvarlanacakmışım gibi geliyor. Herkes mutlu olacakmış gibi. Dünyanın bütün kamburu benmişim gibi
:)Ben de sana hissettiğin şeyin mantığını söylemeye çalışıyorum.
Sen bütün yükü kızına yükleyip kaçmak istiyorsun. Zaten babasını benden çok seviyor ben olmasam da olur diye vicdan rahatlatıyorsun.
Dert yanlış belki amacsızlık biraz. Cok boş bomboş.öyle zannederiz.
ama kalmaz aslında.
anlaşılmayacağımızı zannederiz,dert bitek bizde var zannederiz.
dünyaları taşıdığımızı zannederiz.
asla çözülmez zannederiz.
ama çoğunluğu hatalıdır.
anlatmayı denersen ne kadar anlaşılır olduğunu anlayacaksın
:)
Onun o kücük omuzlarının bunları tasıyabileceğini bilsem suanda konu acmış akıl alıyor olmazdım. Aklımdakini eyleme dökerdim.
Babasını sevmesi ya da beni az sevmesi değil. Cümlelerim de yarım.
Ha şunu bileydin... Geçmez anne acısı geçer mi hiç. Hiç unutur mu insan annesini... Hele onu şu koskocaman dünyada arka'sız bırakıp da gidersen emin ol tüm hayatı etkilenicek bundan...Dert yanlış belki amacsızlık biraz. Cok boş bomboş.
Ama arka sayfada okudum simdi. Gecmiyor galiba anne acısı. Ne kadar kötü ne kadar eksik olursa olsun anne annedir.
kaç yaşındasın orantısızsempatik.Dert yanlış belki amacsızlık biraz. Cok boş bomboş.
Ama arka sayfada okudum simdi. Gecmiyor galiba anne acısı. Ne kadar kötü ne kadar eksik olursa olsun anne annedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?