anneye bağımlı çocuk, bitmeyen ev işirahat koca ve cinnet geçiren ben

Yapacaksınız başka çıkışı yok maalesef
Size hasret kaldığı için bu davranışları sergiliyor

valla ben kocama güvenmediğim 2. düşünmedim hiç, fazla anaç biride değilim, kızımı çok seviyorum ama bazen yalnız kalıp kafa dinlemek istemiyor değilim ...
beni bu ara yalnız birşeyler yapamamakta yordu , eşim arada kafasını dinleme fırsatı buluyor evde zaten hep yan gel yat modunda ama benim fırstaım yok iş güç derken bunaldım iyice, bazen herşeyi arkada bırakıp 3-5 gün uzaklaşmak istiyorum bulunduğum ortamdan...

Çocuğu bırakacak birileri varsa anneanne babaanne gibi gidin bi kaç gün o zaman. Çok bunalmışınız Eminim iyi gelir size.

Cocuklar her seyi anliyorlar, siz bu durumdayken kizinizda cok etkilenir. Bir yardimci bulup temizlik isini hafifletirseniz belki bu kadar baski hissetmezsiniz. Haftasonlari 1 gunde olsa kendi annenize veya esinizin ailesine kizinizi birakip dinlenmenizide tavsiye ederim.

Siz yorulup yıpranmışsınız psikiyatra gidecek kadar vahim durumda olduğunuzu düşünmüyorum.
Ev işleri için düzenli yardımcı alın.
Eşiniz de biraz yardımcı olsun size.
Güzellikle işe koşun onu.

Ev işi zaten nankördür bitmez. Ev içinde kiyafet ve eşyalarınızda sadelesin etrafta kullanmoyacaginiz eşya bulundurmyn.atin dağıtın. Özleriniz kolaylaşır zaten çamaşır bulaşık olan şeyler işiniz bittiğinde yıkayıp kaldırmalıyız. Benimde 2 küçük çocuğum var 2.5 yas ve 3 aylik calismiyorum ama Bende tukeniyorum. Eşyalarımı olabildiğince azalttım isim daha kolay oldu bide ayda 1 kere de olsa temizlikçi almak faydalı olur

Minimal yasama +1

Bir de montessori arastirabilirsiniz. Ornegin cocugun odasinda dusebilecegi bir yatak hic montessoriye uygun degil, kendi odasinda ozgurlugu olmali en azindan.

Tek cesit yemek, az esya.

Esiniz haftaici gec geliyormus, haftasonu yemek ve cocuk onda olsun siz temizlik yapin. Haftaici de sadece yemek yapin mesela.

Cocuk alisana kadar krese siz veya esiniz biraksa daha iyi olabilir. Servis olayi bu yas icin erken gibi geliyor bana.

Erkekler Yanı benim ki İkı kere yardımcı olsa eve, bir ısın ucundan tutsa bes kere görmezden geliyor ve keyfine bakıyor. Bir yerde gurur yapıyorum veya sen benimle vakit gecırmek istemiyorsan böyle yapmaya devam et diyip erkenden yatıyorum (22:00 ), onun dışında bana her hafta kadın geliyor. Ben sadece pazartesi gunlerı evi supurup cam sille toz alıyorum gorurnen mobilya ustlerını, eh camasır yıka topla katla, utu yu kadın yapıyor bu kadarı bile beni yoruyor. Bugun 2.5 yasında bir cocuk gordum kucugunu buraya kadar getirsem rahatlarım diye dusundum

Benzer bir süreci ben de yaşadım ve çözümü kendime zaman ayırmakta buldum, çünkü ben iyi olmadığım sürece eş de çocuk da ev düzeni de iyi olmuyor. Bazen Hafta sonu bir günü kendime ayırıp arkadaşlarımla zaman geçiriyorum, sorumluluklardan uzaklaşıyorum, bazen kişisel gelişimle ilgili atölyelere katılıyorum, hatta birkaç günlük yurt dışı tatili bile yapmışlığım var.

Bedenen ve kafa olarak rahatladiginizda ofke problemi cozulecektir eminim. O sureclerden gecmis biriyim. Haftalik temizlige gelen biri beni rahatlatti. Beni cocugun çiş problemi çekti konuya ve o nedenle yazmak istedim. Ben ennemle inatlaşmamız yüzünden liseye kadar altıma kaçırmıs biriyim. Bitkisel bir karışım icerek bu sorunu cozduk saniyordum fakat doktora gittigimizde su cumlesini hic unutmam. O zaman ilkokula gidiyordum. Anneme: Cocuga illa yapacaksin diye israr etme. O ne zaman istiyorsa o zaman yapsin birak demisti. Az da olsa uydu. Meger durumdan kacmak icin yapiyormusum. Yani inatlasmak cozum degil. Okuyunca kendi cocukluguma gittim. Elinizden geldiginizde sabirli olmaya calisin. Ama once kendiniz rahatlamaniz lazim . Umarim en kisa surede en azindan temizlige yardimci birini bulursunuz insallah.

kendi ailem şehir dışında eşimin annesi vefat etti babası yaşlı 90 yaşında bırakacak kimse yok yani, bu haftasonu memlekete gideceğiz kızımda dedesini anneannesini çok özledi bana da hava değişimi olur ve yardımcı arayışına girdim ama henüz güvenilir birini bulamadım arayıştayım ..

ben zaten çiş mevzusunda ısrarcı değilim belli rutını var o saatlerde yok desede wc ye gıdınce yapıyor , yapmazsa ve o ara inatlaşırsak hop yere halıya nereye denk gelırse sonra kendısı de rahatsız oluyor hemen popomu yıka moduna geciyor
aslında sabırlı biriyimdir ama bazen dolarsınız ya o moddayım ben suan , inşallah atlatıcaz bu dönemi bir yardımcının ve rahat kocamın yardımıyla tabi onunda aklı başına gelirse ...

benimde aslında buna ihtiyacım var ama eşim hariç çocuğu bırakacak kimsem yok, geçenlerde bununla ilgili konumda vardı yalnız kalmak yalnız birşeyler yapmak isteğimle ilgili mesela üniversite çağlarımı çok özlüyorum, özgürdüm para sıkıntım yoktu, haftada bırkaç gun eğlenmeye sosyallesmeye çıkardık..
ama şimdi çocuk, ev işi ,iş stresi, soruımluluklar arttı, eşim çok yardımcı olmadığından iş yükü ağır gelmeye başladı, yapı gereği yapmayım da diyemiyorum kafamda sürekli orası temizlenecek burası düzenlenecek cümleleri geçiyor bu da benim eksim biraz titizim temizlik konusunda ve pis dağınık ortamda yaşamak beni daha çok geriyor oldum olası böyleyimdir...ee kendime ayıracak duş ve kişisel bakım harici zamanım kalmıyor... gezmek desen yaz tatili hariç, arada avm market pazar bundan ibaret belki dısarda bir yemek ama bu beni tatmin etmiyor , çocugum büyüse onunla gezerim ama şuan arabamız yok , yürümek istemiyor hep kucakta gezmek istiyor, büyük şehirde toplu taşıma kullanmak ayrı eziyet mesafeler uzak o nedenle onunla da şu an gezemiyoruz , baba desen yalnız hiç kalmadı kızımla bırakayım desem hemen bir plan yapar kendinide dahil eder (seni gezdiriyorum ya modunda) ama asıl ihtiyacım kendimi dinlemek haklısınız.

ben genelde de erken yatarım , evde sıkılıyorum eşim pek muhabbet eden biri değil elinde telefon oyun oynar tv izler, dizi vs takip etmiyorum eve gelip oturmam 9 u buluyor o saatten sonrada duş al kişisel bakım yap ertesi güne kıyafet hazırla çocugumun çantasını hazır et derken 22:00 23:00 arası uyuyorum, gece uykum bölünüyor kızımdan dolayı sabahta erken kalkıyor bende uyanıyorum onun üst baş değiştirme yatagını toplama faslı derken kendim giyinip işe gidiyorum eşim zaten gece kuşu bıraksan sabaha kadar oturur tum gun uyur işi gereği rahat belirli saatte bir yerde olma zorunluluğu yok masa başı iş yapmıyor çünkü...
bana her hafta kadın gelse elimi sürmem birşeye temizlik anlamında ..

benim her gün çamaşır bulaşık sürüsüne bereket bitmiyor topla yıka as kaldır kısır bir döngü var evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…