Anneye hediye

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.839
1.165
373
1 ocak annemin dogumgünü gerçek dogumgününü bilmiyoruzda öyler yazılı hep 1 Ocakta kutlarız ne alabilirim anneme? Önerilerinizi bekliyorum :)

Ben annemin telefonuna kilif yaptirmistim dogum gununde.

Annenizin bir şeye ihtiyacı var mı ?
Şunu da alsam dediği bir şey ?
Ben anneme sürekli hediye alan bir insanım kıyafettir takıdır, ne ihtiyacı varsa onu alırım .
Geçen sene katı meyve sıkacağı almıştım mesela alıyım diyordu . :)

Biz 4 kişilik bir aileyiz dördümüzün adının yazılı olduğu bir kolye yaptırmıştım sağ köşesinde minik bir nazar boncuğu da var annem o günden beri hiç çıkarmadı kolyeyi boynundan

Kıyafet vardı onu ablam almış
Evet mutfak eşyası olabilir :))
Mikseri yok mikser alabilirim babamdan destek alarak :)

Biz 4 kişilik bir aileyiz dördümüzün adının yazılı olduğu bir kolye yaptırmıştım sağ köşesinde minik bir nazar boncuğu da var annem o günden beri hiç çıkarmadı kolyeyi boynundan

Nerde yapılıyorki o gümüşçülerde falanmı ilk defa duydum fakat annem kapalı takarmı acaba diye düşünüyorum :/

Kıyafet vardı onu ablam almış
Evet mutfak eşyası olabilir :))
Mikseri yok mikser alabilirim babamdan destek alarak :)

evet :)
Mutfakta vakit geçiren biriyse anneli- kız mutfak önlüklerinden alabilirsin ama bence işine yarayan bir şey olsun :)

Gibi .
Çok hoş bence kızım olursa alırım

ben anneme genelde takı alırım

kıyafet tarzı şeylerde herşeyi beğenmez , ev eşyası , mutfak gereçleri gibi şeyleri de kendine özel bir hediye olduğunu düşünmez takıları sever takmayı takıştırmayı süslüdürr bende genelde gümüş takı alırım

geçen sene gümüş set almıştım bu sene de altın yada gümüş bileklik tarzında bir şey düşünüyorum ; annenizin sevebileceğii ve ona özel bir şey olmalı

Nerde yapılıyorki o gümüşçülerde falanmı ilk defa duydum fakat annem kapalı takarmı acaba diye düşünüyorum :/

Benim annemde kapalı canım ama takıyor hiç çıkarmadı ailemizi simgelediği için çok önem verdi gümüş tercih edebilirsin canım ben kuyumcuda yaptırmıştım çok güzel olmuştu

Bende düşündüm fakat 250tlden aşağı bulamadım ve 3 hafta var 250tl biriktiremem bu sürede :/

Benim annemde kapalı canım ama takıyor hiç çıkarmadı ailemizi simgelediği için çok önem verdi gümüş tercih edebilirsin canım ben kuyumcuda yaptırmıştım çok güzel olmuştu

Bu fikride çok beğendiim :) Fiyatını bir sorayım gümüşçüye fiyatı uygunsa bu kolyeyi birde mutfak önlüğünü yaptıracağım :))

Bende düşündüm fakat 250tlden aşağı bulamadım ve 3 hafta var 250tl biriktiremem bu sürede :/

250 tl mi yok canım daha ucuzları da varr mesela bir keresinde gümüş yüzük almıştım 70 tl falandı çok hoştu yüzük düşünebilirsin

Bu fikride çok beğendiim :) Fiyatını bir sorayım gümüşçüye fiyatı uygunsa bu kolyeyi birde mutfak önlüğünü yaptıracağım :))

İnşallah fiyatı uygundur canım annen güzel günlerde kullanır ne aldığını söylersin merak ederim

bence de ihtiyacı olan bir şey kullanabileceği bir şey olmalı. hatta isteyip de almadığı, ertelediği bir şey olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…