• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyim Diyetteyim :)

Kizlar ben aksam yemegimide yemis bulunmaktayim
Sabahi yazmistim zaten
Oglen : corba
Ara : tarcinli sut
Aksam : peynirli salata ve 2 yumurta
Gece yatmadan oncede yogurtlu limonlu pul biberli karisimi yiyecem ins.
Yaa sen bu kadar az yemeyle doyuyor musun sütünde azalma olmuyor mu ben bunun en az 3katını yiyorum sabah kahvaltimiv2-3 dilim ekmekle yaptim ara öğün 1sade kahve yanina incecik çikolata öğlen pilav üstü nohut ama nohutu bol pilavı az. Az önce bi sürü kuruyemiş yedim henüz akşam yemeği yemedim hava almaya dışarı gidiyoruz heralde yiyip geliriz

Yaa sen bu kadar az yemeyle doyuyor musun sütünde azalma olmuyor mu ben bunun en az 3katını yiyorum sabah kahvaltimiv2-3 dilim ekmekle yaptim ara öğün 1sade kahve yanina incecik çikolata öğlen pilav üstü nohut ama nohutu bol pilavı az. Az önce bi sürü kuruyemiş yedim henüz akşam yemeği yemedim hava almaya dışarı gidiyoruz heralde yiyip geliriz
Bugun benim 6ci gunum. Ilk 2 gun zorlandim ama simdi alistim galiba pekte acikmiyorum. Hatta salata bile bi siskinlik verdi evdekilere soruyorum acaba cokmu yedim diye. :110:Ben aksam zorluk cekmiyorum ama sabah iste kan sekerim dusuyo sadece. Kahvalti yapincada geciyor. Bu sefer galiba cok hirslandim :sampiyon:
Sut vermiyorum cocuklarim 5 ve 6 yasindalar ;)

ohoooo herkes tartılmışşş ama ben tartılmadım daha:rolleyes:
cuma günü tartılacağım:KK30:
ben bugün ne yedim onu sayayım en iyisi:cool:
kahvaltım artık standart..1 kbb.beyaz 1 kb.izmir tulum peyniri,3 siyah 3 yeşil zeytin 2 yumurta,domates salatalık biber ve bol ywşillik,2 açık şekersiz ve limonlu çay
arada yarım elma ve 1 nektari yedim..
saat 3 idi öğlen yemeğimde..yemek pişirmemiştim henüz oyüzden akşam yaptığım kısırdan yedim 5 kaşık ve 1 kase de yoğurt..
akşam yemeğim pişiyor geçe kaldım biraz..kıymalı dolma yaptım..1 tane kabak dolması yerim birazdan yanında da yoğurt:kk77:
dün eşimle instagramda bakınırken enfesss bi sandviç gördüm uzuuunn uzuuuuun baktım..yememem gerwken ne varsa hepsi vardı içinde..telin ekranını yalamak geldi içimden:110:
sonra kendine gel argofa sana yasak şimdi sonra yiyeceksin dedim..
ogünler de gelecek ve o sandviçi yiyeceğim:eğlence:

Selam kızlar giremedim bi iki gündür kp ufak bi kaza atlattı geçmiş olsuna gelen giden çok oluyor 78.7 kg pek bişey yok yani giden bebekle o koşuşturmacama ben dedim 2 kg gitmesi lazım pekte dikkat edemedim zaten ama yılmak yok yola devaaamm :spor:

maşAllah size yaaa
sabah süper başlıyorum öğlen iyi devam ediyorum akşama bi şekilde bi sebeble bozluyor bu diyet :(

sabah
1 kase kahvaltı gevreği
öğlene doğru ufak kahvaltı
1 yumurta , 3 zeytin , domates , salatalık , 2 dilim ekmek
öğlenden sonra 3 gibi 1 kayısı 1 tatlı elma
akşam yemeğini eşim maça gitti geç geldiği için gec yaptık 8 gibi
4 kaşık pilab 7 kaşık yeşil fasulye ve salaatalık cacık

eşime yarın kahvaltısı için ona poğaca yaptım yaptığımdan 1 tane yedim (özellikle büyük olanı sectim :D :( )
komşunun doğum ginisiydü bizi çağırdı eşimin pastasından tırtıkladım

sanırım ben 1 hafta içinde öğrenebileceğim azaltmayı bünyem katı yemeğe alışmış birden kesemiyor :D

maşAllah size yaaa
sabah süper başlıyorum öğlen iyi devam ediyorum akşama bi şekilde bi sebeble bozluyor bu diyet :KK43:

sabah
1 kase kahvaltı gevreği
öğlene doğru ufak kahvaltı
1 yumurta , 3 zeytin , domates , salatalık , 2 dilim ekmek
öğlenden sonra 3 gibi 1 kayısı 1 tatlı elma
akşam yemeğini eşim maça gitti geç geldiği için gec yaptık 8 gibi
4 kaşık pilab 7 kaşık yeşil fasulye ve salaatalık cacık

eşime yarın kahvaltısı için ona poğaca yaptım yaptığımdan 1 tane yedim (özellikle büyük olanı sectim :KK70: :KK43: )
komşunun doğum ginisiydü bizi çağırdı eşimin pastasından tırtıkladım

sanırım ben 1 hafta içinde öğrenebileceğim azaltmayı bünyem katı yemeğe alışmış birden kesemiyor :KK70:
Ben de kesemicem birden. Ama yaz sıcağında abur cubur isteğim azalıyor insallah. Bugün öğleden önce sadece küçücük cikolata yedim kahveyi şekersiz sütsüz ictigimden tek gitmiyor. Ama akşamüstü dışarı ciktik dayanamadim bir dilim pastanın çoğunu ben yedim ama üstüne 2-3km yürüdüm üstelik yarı yolda 7kg.lik kuzucugum kucagimdaydi.

Yemeyince çok kötü oluyorum midem bomboş olduğunu anlatircasina gurulduyor ve midem bulanmaya başlıyor şekerim düşüyor ve kendimi tutamayıp ne bulursam saldiriyorum. Evde sürekli yemek yapıp duruyoruz kalabalık oldugumuz için yemek de dayanmıyor hafta sonu annem olmadığından her şey bana kalıyor bazen yemeği yetistiremiyorum pide falan söylüyoruz dışardan.

Can'ım eve abur cubur sokma, onun yerine mevsim meyveleri ile doldur dolabını. Ben öyle yaptım, midem kazındıkça meyveye ya da sebzeye saldırıyorum mecburen.
Pidenin yanına salata yap mesela, pideyi daha az ye salataya dadan. Ben bugün öyle yaptım.

Ayy ben de kesebilsem keşke. Ben bu sabah tartilmadim evde temizlik var onun derdine düştüm şimdi çocuk sallamak zorunda kalınca oturdum. Yarın sabah tartilayim ben de. Ama bi sey dicem ben bazen sabahları oglenki kilomdan daha ağır oluyorum. Sabah yemekten önce daha hafif olmam gerekmiyor mu. Emzirdigimden artık geceleri de 2-3bardak su içiyorum ama icmeyince de öyle oluyor

Can'ım sabah aç karna, tuvalete çıktıktan sonra tartıl. Acaba gece atıştırıyor musun, ya da kıyafetten mi ağır çıkıyorsun. Daha hafif çıkman gerekiyor çünkü. Ben de çok su içiyorum ama sabah tuvalete çıkıp tartıldığımda daha az çıkıyorum.

Can'ım eve abur cubur sokma, onun yerine mevsim meyveleri ile doldur dolabını. Ben öyle yaptım, midem kazındıkça meyveye ya da sebzeye saldırıyorum mecburen.
Pidenin yanına salata yap mesela, pideyi daha az ye salataya dadan. Ben bugün öyle yaptım.

Can'ım sabah aç karna, tuvalete çıktıktan sonra tartıl. Acaba gece atıştırıyor musun, ya da kıyafetten mi ağır çıkıyorsun. Daha hafif çıkman gerekiyor çünkü. Ben de çok su içiyorum ama sabah tuvalete çıkıp tartıldığımda daha az çıkıyorum.
Gece atirtirmam hic. Çocuklar yüzünden bazen 10a kadar yemek yiyemiyorum geç saatte yediğim için rahatsız oluyorum

Bugün ki raporum;

Aç karna ılık su
Kahvaltı; 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, peynir, domates, salatalık, dereotu,1 bardak şekersiz açık çay

Ara öğün: meyve

Öğlen; yoğurt, türlü, 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara: çikolatalı dondurma ( dayanamadım çok Can'ım çekti )

Akşam; 1 tane küçük peynirli, yeşillikli pide
Salata, ayran

Gece; tarçınlı süt
Yanısıra 3 litre su, 2 bardak rezene, 1 bardak karışık bitki çayı her zamanki gibi

off ya benimde temizlik yapmam lazım:temizlik: ama olmuyor,
resmen 2 haftadır elim ayağıma dolaşıyor nerden başlayacağımı bilemiyorum :(
bi yandan ev taşıcam eşyaları kolile bi yandan oğlum huysuz onunla ilgilen bi yandan masa beşınde bitmeyen acil işler
birde taşınacagımız evin temizliği var
kocama diyorum kadın tutalım sadece mutfak ve camları halletsin ben yapamam
peeeh onlar cok titiz temizlemezler para da vermem onlara kendim yaparım diyor ama biliyorum yapmıcak
be adam sana ne ev işlerinden yaaa sanaaaa neeeeee :KK67:

Back
X