• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyim Diyetteyim :)

Sabah; 2 yumurtali omlet 2 dilim beyaz ekmek kalinca biraz yarim simit 4 zeytin az peynir biraz recel
Oglen; sade turk kahvesiii yanina sormayinda yazmayayimda 2 cesit cikolatali biseylerrr:oha:

Su aburcubur u kesemiyorum.. bugun farkina vardimki benimm oglen yemeklerim bunlar kekler cikolatalarr agzim hic durmuyoooo:olamaz:

Sizlerin masallahi var bencee iyi gidiyosunuzzz..yemekler gayet iyisonucta emziriyoruzz birden kesemeyiz
bence en onemlisi sunlar;
1.Aburcuburlari kesmekkk:dondurma:
2.Aksam gec yemek yememek
3.Bol su icmek en az 2lt
4.Ekmek ve hamurisini azaltmak

ben bunlari yapinca cok guzel veriyorumm:sampiyon:

ama iste evde sıkıntıdan cook yemeye sardim:KK20: disarlarda olmam lazim benimm:süslü:

Hayirli aksamlar kizlar hemen menumu söyleyeyim
Sabah
1bucuk dilim kepek ekmegi
2has.yumurta,1kk peynir
1tatli kasigi recel
1bardak süt
Ara
Rezene cayi,1hurma
Öğle
Yulafli,Elmali,tarcinli yogurt
Aksam
Yarim dilim kepek ekmegi
3kasik tavuk sote,yogurt
Yagsiz az tuzlu salata

Birazdan rezene cayi icecem
3lt su,simdi pilates yapacam

kızlar bende sayayım..
bıgün çok mutsuzum dün gece badem oğlum balkondan düştü..3. katran biz uyurken..ve sabah farkettik durumu..bütün günüm sokak sokak bahçe bahçe oğlumu aramakla geçti ve sonuç hüsran..ya biri aldı ya da girdi bi depoya saklandı:KK43:..bulamadım oğlumu:KK61:
sabah biraz peynir 1 dilim ekmek ve dün 1 kaşık yağda kavurduğm kabak içini yedim yanjnda 5 zeytin
öğlen 2 dolma yanında yoğırt
akşam 2kepçe çorba light yoğurt ve yağsız salata..1 dilim tam buğday tost ekmeği ile birlikte..
1 tanede 2 si 1 arada kahve içtim..bıkadar..

kızlar bende sayayım..
bıgün çok mutsuzum dün gece badem oğlum balkondan düştü..3. katran biz uyurken..ve sabah farkettik durumu..bütün günüm sokak sokak bahçe bahçe oğlumu aramakla geçti ve sonuç hüsran..ya biri aldı ya da girdi bi depoya saklandı:KK43:..bulamadım oğlumu:KK61:
sabah biraz peynir 1 dilim ekmek ve dün 1 kaşık yağda kavurduğm kabak içini yedim yanjnda 5 zeytin
öğlen 2 dolma yanında yoğırt
akşam 2kepçe çorba light yoğurt ve yağsız salata..1 dilim tam buğday tost ekmeği ile birlikte..
1 tanede 2 si 1 arada kahve içtim..bıkadar..
Oglum derken???

Hayirli aksamlar kizlar hemen menumu söyleyeyim
Sabah
1bucuk dilim kepek ekmegi
2has.yumurta,1kk peynir
1tatli kasigi recel
1bardak süt
Ara
Rezene cayi,1hurma
Öğle
Yulafli,Elmali,tarcinli yogurt
Aksam
Yarim dilim kepek ekmegi
3kasik tavuk sote,yogurt
Yagsiz az tuzlu salata

Birazdan rezene cayi icecem
3lt su,simdi pilates yapacam

Canim superrr liste cok iyi bence ozellikle su ve pilates kismi:)

maşAllah hatunlar iyisiniz 1 hafta içinde psikolojik olarak alışacağız o zaman kontrol etmesi kolay olacak, yılmak yok :)

menülerim

sabah kahvaltı gevreği bol tarcın döktüm :)
ara 3 hurma
öğlen 6 kaşık yeşil fasülye 5 kaşık pilav cacık
akşam pikniğe davetliydik
5 kanat , patlıcan salatası ve karpuz yedim
akşam canım tatlı cekti 2 hurma yedim
birazdan uzun aradan sonra ilk defa film izlicez eşimle (oğlan uyanmazsa :D )
yağsız tuzsuz mısır patlatmak istiyorum özlemişim :)

ben alıştım da zaten..aynaya bakmak yeterli kontrolü bırakmamak için:KK14:

o ayna varya o ayna :D
beni ayna deli etmiyorda teyzelerin aaaa kızım hamilemisin yoksa demeleri deli ediyor:kızgın:
hayır yeni doğum yaptım diyorum hemen lafı geveliyolar
hımmm üzülme normal bu şişlik 1 seneye gider

hııı gider gider :kahve:

Yag i az tuzsuz misir da sorun yok cnm bende yiyorum arada.. film iyi olmuss iyi seyirlerr..:)

ya benimde aklimdan hep ivir zivir geciyoo ne kadar alisigiz hep ufak tefek biseyler yemege:(

Back
X