• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyim Diyetteyim :)

Bende suan 74 le dogum yaptim suan 61 kiloyum hedef 50

yazdım canım senide :)

Hosbulduk canim. Bundan sonra burdayim :KK66:

:halay::halay::halay:

Eşim gecenler de internetten ferace aldi. Alirken söyledim 40 beden al ki simdi giyeyim. Söylememe rağmen 38 beden aldi. E tabiki dar geldi. Degistirecektik sonra vazgectik. Çünkü boyu kollari tam oldu. Bir beden büyük alirsak boyu uzun gelecek bi de onunla ugrasacaksin, hem ne güzel bi hedefin olur işte dedi:KK66: simdi yeniden ferace bakıyor :KK48:

Bende hiiicc bisey almiyirum zayiflarsam giyerim umudundayim

işte bende bişy alamıyorum, gecen 44 beden gömlek aldım göbek cıktı, haliyle iade ettim :(
eski kıyafetlerim bana oluyor ama göbek bariz burdayım diyor :D
sporla desteklemem lazım :KK49:

Hicc imkanim yok maalesef 3 cocuk ev isi yemek gunde 7 defa kurulan yemek masasi bebek derken zaman yok hava cok ruzgarli burda digerlerinde cok zayiflamistim yine oyle olur insaallah

Sen zaten evde yeterince spor yapiyormussun :KK54: inşAllah canim bence verirsin

süresi artarak yapılan bir spor dünya çapında epey ilgi görmüştü
ben ilk 2 gün 1 mil ile başlayıp 2 günde bir artırmayı düşünüyorum

Bende duydum ama hic arastirma firsatim olmadi. Bugün bi arastirayim yapabilirsem ona da baslarim

Bende hiiicc bisey almiyirum zayiflarsam giyerim umudundayim
ben de hiç bişey almıyorum:KK45:
2 tane tunik aldım evdeki kıyafetlerimin içie girene kadar onları giyeceğim..bişey almamak için biyere de gitmeyeceğim..eşim memelekete git istersen anneni flan görür tatil yaparsın dedi..yok istemiyim ben dedim:KK45:

Ben basladim 6 dan sonra su dan baska bisey yokk o senin sporun 15 dklik olani yaptim bide bbk (basen bacak karin) hareketlerini yaptim insaallah pes etmem az once tartildim 61.1 ciktim diyete karar verdim ama insaaallah pesetmem

Yediklerini bir yerlere not et bence canim. Hatta burda menü paylasimi yapabiliriz.

bence güzzel fikir, az mı cok mu görmüş oluruz
her akşam 7den sonra yazalım derim

Ben basladim 6 dan sonra su dan baska bisey yokk o senin sporun 15 dklik olani yaptim bide bbk (basen bacak karin) hareketlerini yaptim insaallah pes etmem az once tartildim 61.1 ciktim diyete karar verdim ama insaaallah pesetmem

inşAllah hiç birimiz pes etmeyiz

evlenmeden önce bu listeyle diet yapmıştım
2 ayda 76 den 68 e düşmüştüm hemde aç kalmadan
ama bu sefer bu iradeyi yakalarmıyım bilmiyorum :D

Merhaba Bayanlar 4 aylık yeni Anneyim :anne:
Hamilelik döneminde aldığım kiloları ve çıkmış göbeğim artık beni rahatsız etmekte
hem beni hem kendisini motive Edecek cici takım arkadaşları aramaktayım.

Diyetisyenimin bana verdiği Liste İle 27 Mayısta Diyete Başlayacağım, Sizleride Bekliyorum...

Öncelikle kendimizden Bahsedelim
85 kilo ile hamile kaldım 97 Kilo ile doğuma Girdim
Şu an 87.5 kiloyum, 42 bedendim şu an malesef 46 bedenim
(özellikle göbek çevremin gitmesini istiyorum)

Hedefim şu an => 70 Kilo :KK49:

Sabah Kahvaltısı

10 dk önce 2 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 parca peynir
3-4 zeytin
domates - salatalık - maydonoz
2 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay

ara oğun 1 porsiyon meyve

Öğlen

2 su bardağı su
1 kase çorba
1 kase yoğurt kırmızı biberli naneli
isteğe göre yağsız tuzsuz salata

ara öğün meyve ya da 2 tuzlu buskivi

akşam

2 su bardağı su
yapılan sulu ana yemekten yemekten 6-7 kaşık
pilav ya da makarna varsa 4 kaşık
yoğurt yada salata

son ara öğün meyve ya da ayran

ve günlük yarım saat yürüyüş (ilçe yürüyüşe müsait olmadığı için lesliee yapıcağım)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi : kilo 87.500 => Hedef 70
Sudamlasi9 Sudamlasi9 : kilo 69.200 => Hedef 58
@askiminaskiyim: kilo 73 => Hedef 55
argofa argofa : kilo 93 => Hedef 65
chocolate19 chocolate19 : kilo 61 => Hedef 50
Canımmm ben de varım beni de alın:KK49:
Emzirme sürecinde çook kilo aldım. 56 ile hamile kalıp 68 le doğuma gittim. Şu an 66 kiloyum. Hedef 56 Can'ım beni de not al. :KK15:

Topiğin hayrlı olsun şekerim bende pazardan beri dikkat ediyorum yediklerime ben hayatımda ilk kez tartıda 80 kg gördüm tabi şooook oldum en son doğumdan 3 hafta sonra tartılmıştım 73 kg ohh ne güzel demiştim ama sonra bebeğim az kg aldı annemle kv te süt olur diye diye bu hali aldım diyetisyene gitmedim daha doğrusu gidemedim kocam sütün azalcak diye kızıyor hergün yürüyüşe çıkmaya çalışyorum sabah öğlen 2 dl tam buğday akşam 1 dl ekmek yiyorum pilava makarna börek hiç yemiyorum her sabah yumurta yiyorum mutlaka bildiklerimizi paylaşalım
Ayy aynen süt olsun diye diye kilo aldım ben de. Yaz geliyor ve hiçbir kıyafetim olmuyor. Hala hamile pantolonlarımı giyiyorum.
İnş sütü etkilemeden zayıflayabilirim. Sütünü etkiledi mi senin canım ?

Benim aksam misafirim gelcek mamalar yaptik ama benim hizimi kesecek birileri lazim şu anki kilom 69 hedef simdilik 58
Canımmm ben de varım beni de alın:KK49:
Emzirme sürecinde çook kilo aldım. 56 ile hamile kalıp 68 le doğuma gittim. Şu an 66 kiloyum. Hedef 56 Can'ım beni de not al. :KK15:

Kilom 59.5 hedefim 50 lutfeeeeenn zayiflayalim artik

sizleride ekliyorum,
su ve sütten başka yiyeceklere kapalıyız kızlaaar ona göreee :sinirli:

Back
X