• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyim Diyetteyim :)

Yapabilen zumba yapsin cok guzel ter attiriyor ilk kizimda kizimi uyutur hemen baslardim zumbaya. 15dk.lik videolar var youtube.da. tv.ye aktarir oturma odasinda yapar direkt duşa girerdim 15dk.da sırılsıklam terlerdim
Dans mi edicem zumba dans diye biliyorum ama

Dans ve spor karisimi spor yaparken hic sıkılmıyor insan youtube.dan videolara bak istersen
Bende 7 dakika diye bi uygulama var onu yapıyorum arkadaşım baya sıkılasti onunla yarın bakicam yinede dediginize dün başladım diyete tartıLip vermemisim diye üzülüyorum zaman gerektiren birsey değil mi bu . Sanırım diğer türlüsü sağlıksız olurdu

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi canım benide ekler misin listeye şuan ki kilom 79.50 hedefim 65 birde tartı günlerimiz pazar mı olacak ?

kızlar beni de eklermisiniz?

su anki kilom 75 hedef kilom 65 :)
bencede paylasalım bende utanırım belkim S serppp

sizleride ekledim canlar,

Süperrr :)) ama detoks mu yapcaz hiçbi şey yemicez mi . Hurma yogurt diyeti yapıyorum da ben bugun başladım . Süt ve su içiyorum canım bişeyler istedikce acaba zayıflar miyim

hiç detoks yapmadım valla :D
her birlikte zayıflıcazzzzzz

hurma diyeti nasıl birşeymiş o_O

Öncelikle abur cubur, hamur isi, tatli, kizartma gibi kilo aldıran yiyecekleri rafa kaldıralim. Hedef kilomuza ulasinca arada kacamak yapabiliriz.
Daha sonra yavas yavas porsiyonlarimizi azaltalim. Kilo verebilmemiz icin midemizin küçülmesi gerekiyor.
Baska önerisi olan var mi ?
Bende tam patates kizartmami yerken bi kk ya giriyim dedim senin msji gordum bogazima dizildi

Bende 7 dakika diye bi uygulama var onu yapıyorum arkadaşım baya sıkılasti onunla yarın bakicam yinede dediginize dün başladım diyete tartıLip vermemisim diye üzülüyorum zaman gerektiren birsey değil mi bu . Sanırım diğer türlüsü sağlıksız olurdu
Canım zaten biz emziriyoruz çok fazla yemegi kesemeyiz valla benim ikizlerim bi emiyor susuzluktan acliktan basim dönüyor hemen bi şeyler atiyorum agzima emziren daha cabuk kilo verir diyorlar ama ilk kizimda hem emzirdim hem difrizimi sütle doldurdum yine de kilo veremedim tiroitlerimde sıkıntı varmış ilaç kullandim o ara 10kg gitti. Simdi yine tahlil yaptirdim eğer yine ayni sorun varsa ayni hormon ilacını kullancam benim metabolizmam normalde hızlıdır insallah veririm kilolari

İkinci fotoğrafta da akşam ne yenilecek yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-27-11-07-56.webp
    Screenshot_2016-05-27-11-07-56.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2016-05-27-11-07-53.webp
    Screenshot_2016-05-27-11-07-53.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 50
kızlar özel bi hastanede diyetisyene gittim bugün:dondurma:
3 aylık zayıflama programını tavsiye etti..her hafta liste yenilenecek her haftakontrol vs flan..
programı paket olarak alıyormuşsuun veee fiyatı 540 TLcikk:KK45:
bunu duyduktan sonra benim yağlar erimeye başladı bile ahahahha:KK45:
neyse kocama bu güzel ve ucuz zatıflama paketini söyleyeyim dedim..sanıyorum telin ucunda kısa süreli bi baygınlık geçirdi:KK53:

Back
X