- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.061
biri bizi öldürmek istese, ya da bir yakınımızı öldürse, bir malımızı çalsa vs. bunlar dış dünyada tehlikelilik oluşturur. benim karnımda daha bebek bile olmamış oluşmamış bir embriyonun akıbetinin dış dünyaya etkisi ne olabilir ki.. tamam devlet dış dünyaya yansıyan eylemleri düzenlesin ama vajina bekçiliği de yapmasın
Lütfen konuyu dini ve siyasi olarak tartışmayınız, biliyorsunuz ki sitemizde her ikiside yasak...
Buraya yazdıklarınız bilimsel olarak doğru değil.
Tavsiyem konuyu sosyal paylaşım sitelerindeki mektuplar ya da ajite yazılar yerine hiç değilse basit bir biyoloji kitabından öğrenin.
ama tek başına yumurtanın ya da tek başına spermin cinsiyeti yoktur ki, 46 kromozom bir araya gelmeden genetik yapı belli olmaz
şöyle söyleyeyim yumurta sarı saçlıdır sperm siyah saçlı, bebek denen şeyin kafasının yarısı sarı yarısı siyah değildir. Baskın olanı alır mesala saçı siyah olur babadan alır. Annenin gözü kahve babanınki mavidir diyelim yüksek ihtimal kahve gözlü olur. Yumurtaya kodlu olan sarı saç kahve gözdü, sperme kodlu olan siyah saç mavi gözdü ama görüldüğü gibi ikisi birleşince ortaya tamamen başka yeni bir canlı çıktı
yani bunun oluşabilmesi için ikisinin bir araya gelip döllenmesi gerekir.
Ertesi gün hapı ise döllenmiş yumurtayı atmaz çünkü döllenme 1 günde gerçekleşmez o hapın etki şekli çok daha farklı. Fakat yasaklanması tartışılabilir. bana göre herşey tartışılabilir.
biri seni öldürmek istese bu dünya için tehlike oluşturmaz senin için tehlike oluşturur. ve emin ol senin ölmenle doğmamış bebeğin ölmesinin etkisi dünya geneli açısından aynıdır. Fakat senin ölmen senin için önemlidir çünkü yaşamın biter bebeğin ölmesi de bebeğin için önemlidir çünkü bu durumda da onun yaşamı biter.
ayyy gerçekten de sosyal paylaşım sitelerinde okudum bunuuuuuuuu nasıl da anladın.
kimliğim ortaya çıkmasın diye şu an maalesef buna dair makaleleri ve videoları paylaşamıyorum ama biraz araştırsan emin ol bulursun.
işte böyle gülersin acınacak haline =))
Ben de aynen buna benzer bir cevap bekliyordum ki yanılmadığımı gördüm.
Sizin saçma sapan uydurma "bilgilerle" dolu cevaplarınıza da aynen biz de böyle güldük işte.
Sen ezberlenmiş cümleler kurmaya devam et ama unutma bu ülkede düşünen çoook insan var.
Bilen bir arkadaşımız şu olayı açıklayabilir mi?
Ultrasonda Kese görülüyor fakat boş, yani bebegin kalp atışları henüz oluşmamış.
Buna da kürtaj diyebilir miyiz?
Gerçekten çok merak ediyorum...
Bilen bir arkadaşımız şu olayı açıklayabilir mi?
Ultrasonda Kese görülüyor fakat boş, yani bebegin kalp atışları henüz oluşmamış.
Buna da kürtaj diyebilir miyiz?
Gerçekten çok merak ediyorum...
Eylem olarak yapılan şey kürtajdır.
Sonuçta orada da aspirasyon yapılıyor.
Tabi kürtaja cinayet(!) dersek, değildir.
nasıl oluşturmaz? birinin beni öldürmek istemesi dış dünya için tehlike oluşturmaz mı? o zaman cinayete teşebbüs edenlere ceza verilmesin. ve birinin beni öldürmesi dış dünya için tehlike yaratmıyorsa katiller aramızda dolaşsın.
arkadaşım anlamadığın şey şu o bir bebek değil daha bebek olmamış bile. yasal bir sınır var. kimse 9 aylık doğmak üzere olan bebeğe kürtaj yapmıyor bunu biliyorsundur herhalde çünkü haber kanallarında hep kürtaj haberi çıkınca koca koca bebekler gösteriyorlar sanki onlara kürtaj yapılıyormuş gibi.
Sen seviyeni ve tarzını belli ettin bu ve daha önceki mesajlarınla.bu sana son cevabım
düşünyormuş bir debeni tanımazsın etmezsin, mesajlarımı okusan zaten konunun siyasetle hiç alakalı olmadığını anlarsın
ama yok anlamazsın sen ön yargılı ve paranoyaksın bu açıkça belli
seninle aynı düşünmeyen insanlara tanımasan da saldırıyorsun.
lütfen kendine gel, haddini bil ve kasıtlı olarak kavga çıkarmaya çalışma lütfen.
Eğer düşünmekten ve tartışmaktan hoşlansan ne olduğunu bile bilmediğim ama siyasi olduğunu tahmin ettiiğim uludure muludere saçmalıkları sokmazsın mesajlarına .
Güzel güzel tartışıyoruz ya illa raya girecek böyleleri
ben bir tez sürerim öne sen çürütürsün hayır öyle değil böyle dersin ' düşünmüş oluruz ' eğlenir ne güzel olur
ama nerdeeee
kimse kürtaja güzel bişe demiyor fakat kürtaj yasaklanmadan önce tecavüzcülere hadım edilme yasası gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?