anneyiz ama önce KADINIZ...

Kürtaj ve yasalar hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• Yasa çıksın, kürtaj yasaklansın.....

OY: 28 5,8%
  • Kürtaja karşıyım, özel durumlar haricinde kimse kürtaj olmasın, yasalarda bu konuda çıkabilir...

OY: 173 35,7%
  • Bırakın kadınlar maddi manevi özgürce karar versin

OY: 276 56,9%
  • diğer, yorum yapacağım .....

OY: 8 1,6%

• Ankete Katılan
    485
bende kürtaja karşıyım keyfi olduğu sürece annenin sağlığına zarar gelmeyecekse ve aile çocuğunu bakabilecekse kürtaj yapılmamalı,ama bugün canım türkiyemde kürtajı tartışıyor olmak ve bununla ilgili yasa çalışmaları olması bana gereksiz geliyor yasa çıkarılması gereken okadar çok mesele varki bence onlara dikkat çekilmeli,

Zaten bir hafta adet döngüsünde geçtiği için yasa tasarısı şu haliyle yasaklamayla eş değer hale geliyor.
Bu da doğrudan kişi kararına müdahaledir ki rahatsızlık duyduğumuz durum tam da budur.

Zaten bir hafta adet döngüsünde geçtiği için yasa tasarısı şu haliyle yasaklamayla eş değer hale geliyor.
Bu da doğrudan kişi kararına müdahaledir ki rahatsızlık duyduğumuz durum tam da budur.

Biraz abes olacak ama bu Kurtaj konusu neden isitildi ve geldi onumuze ?

Hem iktidar partisi hemde muhalefet partisi bundan nemalandi. Bu sitede siyasi yorum yasak ama izin verirseniz ben icimdekileri dokeyim ....

Bir uyemizin de dedigi gibi .......

Siz de bilirsiniz ki hamile oldugunu idrar veya kan tahlili ile ögrenen bayan
5 ve 6. hafta içinde doktora gittiginde vajinal muayene yapılır...

Dolayısıyla da kalp atışları oluşmuşsa duyulur ve hatta ekrandan görülür

Son düzenleme:
Esas kurtaji bir kenara birakin sezeryan denen bir bela var ki avrupada tum ulkelerde yasakken yurdumun tembel ve beceriksiz doktorlarinin en kestirme yontemi. Buna neden kimse tepki vermiyor ? Neden normal dogumu kimse secmiyor ? Kadin vucudu dogumu anlayamdigi icin cogu anne adayinin ya sutu gelmiyor ya da sutu erken kesiliyor. Doktor abilerin keyifleri gelcek saat 09:00'a dogum saati verecek ! Yok arkadas yok oyle 3 kurusa 5 kofte ! Gidinde buna isyan edin kurtajin cozumu kolay ama esas bu belaya ses edin ....

Pis bir oyun evet.
Sömürülecek duygular üzerinden prim yapma telaşı.
Bağırtılara kadınları alet etmeleri bir yana şimdiye kadar kadınlarla ilgili hiçbir soruna tatmin edici çözümler getirmemeleri samimiyetsizliğin göstergesi zaten.
Evet kesinlikle çekmeliler ellerini.

Bu konuda konuşuldu

gerekli açıklamalar arrka sayfalarda yapıldı...

işte bu kısmını da aslında bilemiyoruz
acaba o dönemi hatırlamamız o dönemde bilinçli olmadığımız anlamına mı geliyor?
yoksa aslında bilinçliyiz de hayatın belli bir bölümünü hatırlamıyor muyuz?
bu da güzel bir tartışma konusu aslında

sezaryenden bahsettim bi ara az buçuk ama kaale alan pek olmadı...ee kimsenin işine gelmedi tabi bulduk ya birbirimiz yiyecek demagoji yapacak bir yumuşak karın...kim tutar bizi...

sezaryen ele alınsa bir tek, tüm kadınlar ayaklanacak çünkü sezaryen kolay yol kürtaj süslendi ki insanların duyguları inandıkları sömürülsün...

Aslinda seytan diyor ki her hafta bir saglik konusunu ele al...

Ozel bir hastaneye gidiyorum. Muayene olacagim, neymis ortopedi doktoru akademisyenmis.... eee ? Benden bunun ucret farkini istiyorlar :) Bankodaki kiza sorum;

- akademisyen beni muayene ettikten sonra bana ders mi verecekte farkini istiyorsunuz ? Akademisyen misss pehhhhh sanki benim ocon okududa Doc oldu !

Sonuc hastaneden atildim .....

buna neden kimse tepki vermiyor ?

bu arada Kurtaja benim gibi katliam diyen zihniyet malesef sezaryeni gayet normal karsiliyor. Oysa bilmiyor ki yeni dogan bebegine en buyuk zarari boyle veriyor !

sezeryan konusunda ki çalışmaları çok güzel artık bıçakçı doktorlar keyfi yaptıkları sezeryanden para alamayacak normal doğum yaptıran doktor hak alacak bu çok güzel bişey

Bu açıdan hiç bakmamıştım aslında, sezaryenden bahsettik ama işte duygular o kadar araya giriyor ve laf lafı debeliyor ki, konu ister istemez geri saniyede aynı yere dönüyor ve hatta insanı bezdiren sorularla daha da karmaşık bir hal alıvermişti...

Güzel bir bakış açısı Birleşmeyi engelleyen hangi yol varsa bulunmalı misali...

sezeryan konusunda ki çalışmaları çok güzel artık bıçakçı doktorlar keyfi yaptıkları sezeryanden para alamayacak normal doğum yaptıran doktor hak alacak bu çok güzel bişey

Evet bu uygulamaya gecerse super bir uygulama olacak.....

Bu arada bu konuyu bugune kadar okuyan 828 uyede nbir tanesi bile banlanmamis ..... konuda siyaset var ! din var !

yaslandim mi ne ?

başbakanın 3 çocuk muhabbeti konusundada kolaylık olacak sezeryan neslimizi köreltiyor demişti bide bu yönü var

basbakan elini benim seyimden ceksin ! uzerimden yani

Ben sayimi bilirim once beni Esra Erol bir evlendirsin .... Zaten plaketi hala veremedik Esracima

not : kibarca basbakan vb konulara girmeyelim mesajidir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…