- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.701
ben bu topikteki kadınlara teşekkür ediyorum ,farklı görüşlerdeydik ama seviyeli bir tartışma oldu.kimse kimseyi kırmadı.
kızlar ben yatıyorum,yarın görüşmek üzere iyi bakın kendinize ,iyi geceleeeer
Annenin veya bebeğin hayatının risk altında olmadığı sürece...
Ve tecavüz sonucu olmadığı sürece...
Kürtaja sonuna kadar karşıyım!!
Bir de demiyorlar mı. 'Evli değilim, babam duyarsa öldürür, sevgilim istemiyor, ben daha kariyer yapacaktım, anne olmaya hazır değilim' sinir oluyorum sinir! Böyleleri için de hapis cezası olmalı bence yada benim elime versinler. Senin 2 dakikalık zevkini minik bir bebek çekmek zorunda değil!!
Bebek sakattır, annenin hayatı tehlikededir anlarım. Ama böyle korunmadan,cahilce,sorumsuzca cinsel ilişkiye girip sonradan KEYFİ kürtaj olanlar için bence bu yasa çıkmalı...
Bunun için size yarım saatlik bir belgesel izlemenizi öneriyorum. Dr. Bernard Nathanson tarafından çekilmiş. Adı Abortion: The Silent Scream. Video ingilizce ama kısaca özetlemek gerekirse; bu video için kürtaja şiddetle destek veren feminist bir kadınla anlaşılıyor. Videonun asıl amacı kürtaj yaparken bebeğin tepkilerini ölçmek.Kürtaj yaparken kullanılan alet daha bebeğe değmeden bebek donup kalıyor. Aletin geliş yönünün aksine doğru kaçmaya çalışıyor ve bu kısımda bebeğin ağzının çığlık atar gibi açıldığı görülüyor videoda. Kalp atışları 120'den 220'ye fırlıyor. Alet bebeğe temas ettiğinde ise bebeğin ağzı daha da açılıyor. 'Sessiz Çığlık' atar gibi...
Not: Yorumları okumadım. Herkesin fikrine saygım var. Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum.
Bu sanırım ve çok sinir bozucu , düzeysiz bir ortam var.
öncelikle Türkiye Cumhuriyeti laik ve demokratik bir ülkedir.yasalar gereği suç işleyen cezasını adalet karşısında verir.böylelerini benim elime versinler ne demek siz cellatmısınız kime neyin cezasını veriyorsunuz anlamadım.sonuna kadar karşı olduğunuz bir şeyi kimse size zorla yaptırmıyor efendim.sırf siz sinir oluyorsunuz diye de bu tarz cahilce tahrik edici sözler edemezsiniz.bu tarz provoke edici sözleri kınıyorum....
Fİkirlerini destekliyor olsam da topiğin sinir bozucu ortamının sebebi, ilk mesajı açan bayanın uslubu birazcık, karşındaki gayet sakin sakin yorum yaparken bir anda partizan havasında, sloganvari cevaplar alırsa gerilir tabiki ortam
arkdaş sadece keyfi kurtaj olanlara tepkisi dile getirdi yoksa gidipde can alcak degil lutfen tartişma cikmasin.
GErçi tekrar düşündüm de bi yandan da kadın bizim açık açık söyleyemediğimizi söylüyor işte, bütün dini, toplumsal, politik sonuçlarını tartıştıktan sonra gelinmesi gereken asıl nokta buydu '' Beden benim sanane''
hakkaten yaaa kurtajın keyfisi mi varmıskeyfi kürtaj nedir bir açıklarmısın bana...çok rica ediyorum
GErçi tekrar düşündüm de bi yandan da kadın bizim açık açık söyleyemediğimizi söylüyor işte, bütün dini, toplumsal, politik sonuçlarını tartıştıktan sonra gelinmesi gereken asıl nokta buydu '' Beden benim sanane''
ya dimi ama en sonunda deliriyorsun tamam diyorum katilim caniyim varmı otesi et istedigin kdr tahrik duymuyorum artık beden benim dogurmak istemiyorum annelilk duygumda yok noldu diycen simdi erdinmi huzura tartısmak icin nedeninde kalmııycak iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?