Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
huggies 62 li 2 numara kipada 12 lira kaçırmayın. sebamedin ürünleri de en uygun hobi mağazalarında. örneğin 500 ml şampuan 18 lira

Ben ıstanbul Kozyatağında biberon isimli bir bebek ürünleri satan mağazadan aldım. Sitesinde daha pahalı sanırım. Dükkanda ucuz.

Sen nerde oturuyorsun?

Ben İstanbul Kozyatağında biberon isimli bir bebek ürünleri satan mağazadan aldım. Sitesinde daha pahalı sanırım. Dükkanda ucuz.

Sen nerde oturuyorsun?

ben büyükçekmecedeyim,buralarda fazla seçeneğim yok kadıköy kozyatağı tarafında bebek mağazaları daha fazla.
bende netten araştırıyorum işte.teşekkürler cnm...

Merhaba

Migros'ta 1 şubat dahil PRIMA NEW BABY MEGA PAKET MINI 3-6 KG 98 PED migros kartla 18,75 tl

Ebru Maternity hamile kıyafetlerinde, online satışta Fırsat ürünlerinde indirm var.

bence imkanı olanlar havuzlu hanı bi ziyaret etsin. çok uygun kalitesini görüp seçebiliyosunuz. antialerjik 11li hastahane çıkışı 30tl, bodyler 2-3 tl alt üst takımlar 9- 15, tulumlar 7
tabi bunlar peşin fiyatı. peşine epey indirim yapıyorlar.
ben bir alt açma aldım 25tlye hatta 20ye geldi. pike kumaşından yapmışlar. bebeği içine koyarak uyku tulumu olarak da kuyllanabiliyorsun. battaniyesi dahil bu fiyata aldım.
bi hastahane çıkışı aldım içinde 3 takım var battaniyesi havlusu 2 çok şık şapası patiği falan 90 lira. beyaz pamuk kumaş üstüne simli gri ayıcık uçurtma işlemeli janjanlı bişi. mevlüt için ayrıca bişey almama gerek yok içindeki bir takım mevlütte giydirilebilecek gibi yelekli falan. 90 tl verdim.
her mağazada benzer ürünler var ama aynı değiller dikkat edin.
ben giyim konusunda elif bebe (yanlış hatırlamıyorsam) yi çok tuttum. oradan alışverişimi yaptım yapıcam.
ama biberon çeşidi falan yok yeterince. en alt katta çok biberon bakım ürünü vs bol çeşit var oradan bakmanızı tavsiye ederim.

ürünlerin gerçek, kartla fiyatları;
antialerjik hastahane çıkışı 40
alt açma battaniyeli takım 35
işlemeli hastahane çıkışı 120

öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bebişleri dünyaya gelenlerede sağlık sıhat anneli babalı büyüsünle diyorum :)))
ben kardeşime bebek malzemeleri konan çantadan ve bebek taşıma araba koltuğundan almak istiyorum
umarım ifade edebilmişimdir biraz internetten araştırdım özelikle çantalarını tipleri hiç hüzel değil güzel olanlarda pahalı koltuk desen 50 tlden 400 tl ye kadar var bana uygun kullanışlı özeliklede çantada şık olan seçenekler biliyorsanız söylermisiniz bu arada az zamanım kaldı sizler tecrübelisinizdir yardımcı olurasınız sevinirim
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

izmitli anne adaylarıııı...
mopaş marketlerde yumoş sıvı bebek deterjanı 17 tl..normaldede bu fiyat ama bunun yanında yumuşatıcısı bedava..2lt deterjan ve sanırım 500-750 ml lil yada 1 kglik yumuşutacı hediyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…