Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bugün e-bebek mağazasından park yatak aldık ve 50 milyonluk hediye çeki verdiler onunlada oğluşuma cam biberon suluk mama önlüğü konvers ayakkabı ve bir tane titreşimli çıngıraklı oyncak aldık çok uygun şeyler var gidip bakmanızı tavsiye ederim

E-bebekteki kampanya için belli bir tarih var mı acaba biliyor musunuz?Bana da msj gelmişti de silmişimCADIARZU??

tam olarak bende bilmiyorum canım istersen internetten bakabilirsin gerçekten iyi oldu bizim aldığımız parkyatak her yerde aynı fiyat 200 milyon hediye çeki çok işe yaradı

kızlar yazıldımı bilmiyorum ama carrefour larda realde falan ultra prima yeni bebek 98li 19.15 TL başka yerlerde 24.90 biz şimdiden depoluyoruzda hihoyyyt

bebecoda %50 inidrim var kızlar...bebeğimin herşeyini aldım ordan özellikle arabalar çok uygun pierre cardin bebek arabasını 279 tl ye aldık bi bakın bence bebeco ya çok güzel şeyler var...

Prima 1 numara kullanan yada kullanacak arkadaşlar. 50 'lılı 1 numara prıma yenıdogan en ucuz dıasada 15.89 TL. Mıgroslarda 18.50 dusunun artık.

Prima 1 numara Yenidoğanı Mopaş tan 13,50 ye aldık biz,ama heryerde Mopaş var mıdır bilmiyorm?

evet canım bende bugün farkettim alayımmı acaba diye kararsız kaldım ama vazgeçtimkeşke alsaydım birdahaki alışverişimde mutlaka alıcam ama

kızlar yazıldımı bilmiyorum ama carrefour larda realde falan ultra prima yeni bebek 98li 19.15 TL başka yerlerde 24.90 biz şimdiden depoluyoruzda hihoyyyt

slm arkadasim ben int den 3 mart 18 mart kataloguna bakdim .orda Prima aktif bebek Jumbo paket 20.90 yaziyoo.sizin aldiginiz yeni dogan oldugu icin mi uygun .

tesekkurler

slm arkadasim ben int den 3 mart 18 mart kataloguna bakdim .orda Prima aktif bebek Jumbo paket 20.90 yaziyoo.sizin aldiginiz yeni dogan oldugu icin mi uygun .

tesekkurler

Sanırım küçük boy olduğundandır,sanırım boy büyüdükçe fiyat da büyüyor.Bu konuda acemiyiz ama öğreneceğiz.:ecrin_bebek:

tesekkurler

Canım asıl tam tersı.. Bızım bahsettıgımız 1 numara yenıdogan ıcınde 50 adet var.. Ve ben dıasadan 15.89 a alıyorum. Mopasta 13.50 ımıs gercı..

Ama 2 numarada yenı bebek de mega paket ıcınde 98 adet var ve 19.90. daha uygun yanı..

soobee mağazalarında :%50 indirim var arkadaşlar izmir'de egeparklarda var soobee ilgilenenler varsa

kızlar optimumdaki next mağazasında bebek kıyafetleri acaip ucuz, kışlık montlar 60 dan 7 ytl ye düşmüş, sweat hırka filanda 7 ytl... süper güzel şeyler var ben haftasonu bi sürü şey aldım 2-3 yaşa göre bile aldım hazır bulmuşken..

ARKADASLAR ISLAK MENDIL KULLNMAYIN DİE DOKTORLAR BANGIR BANGIR BAGRIYO HALA KAMPANYAMI TAKIP EDIYORSUNUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…