Merhaba hanımlar herkese günaydın. Benim derdim malesef annem. Annemi bildim bileli depresif biri arada ağlama krizleri tutuyo. Ben kv ile yaşıyorum ve bu evliliği en çok annemle ben istedik en çokta annem. Kendini suçluyo bu durumdan dolayı. Çok güçsüz ve insanlara karşı tahammüzsüzleşmiş zamanında çok ezilmiş ve ses çıkarmamış şimdi o kadar gereksiz yerlerde tepkiler veriyoki insanlara. Ona da üzülüyorum. Kaç senedir borç altındalar maddi sıkıntılar, benim evlendikten sonra yaşaığım sıkıntılar, ne bi ablası ne eltisi gelir yanına. Hepsi birbirine küs, küs olmayanlar ise, soğuk. Annemin yaşındakilere bakıyorum; hiç biri annem gibi değil mutlu, gününü gün ediyo. Annem evden çıkmaz sevmiyorum diyo bazen çok mutlu bazen aşırı depresif ve bu durumu beni de etkiliyo aşırı şekilde, bakıyorum ben de aynı annem gibiyim hayata karşı. Bazen çok kızıyorum ona bazen çok üzülüyorum. Dün doktora gitmesini söyledim tamam dedi randevu alıcaktım kimliğinin yerini bulamadım alsan da gitmem boş yere alırsın dedi. Şuan borçları var, ve iş yok malum. Ne yapmalıyım annem için. Bazen boşanıp ailemin yanında dönüp eski mutlu günlerime dönmek istiyorum çünkü özellikle ben evlendikten sonra öyle oldu annem. Nüksetti bu hali. Çevremde mutlu anne kız görünce çok özeniyorum biz annemle öyle değiliz. Annem deprosyanda olabilir mi nasıl düzeltebilirim bu durumu