Eğer hastalığı çok uzun sürdüyse kemik erimesi gibi birşey olabilir. Bu da yüz hatlarının değişmesine sebep olur.
Boyu 160 civarında, daha kısa değildir. Bir sene içinde yavaş yavaş 35 kiloya düştü. 30a doğru gidince olsa gerek kliniğe yatırdılar. Bu süre yeterli mi acaba kemik erimesi için?
Bu konuda tıbbi bir bilgim yok haddim değil zatenBir yazıda uzun süren hastalıklarda kemik erimesi olduğundan şekil bozuklukları olabileceğini okumuştum. Oradan biliyorum. 30 kilo ne demek yaa Allah kurtarmış.
Bir arkadasim melez mankendi. Kemik erimesi olmustu genc yasta. Beyinleri degisik calisiyor. Kendilerini zayif goremiyorlar. Bir de asiri spor yapanlar var. Herseyin asirisi zarar.
Arkadaşlar teşekkür ederim arkadaşım tedaviyi kabul etti zaten kilo almaya da başladı ama dediğim gibi birtakım değişiklikler var kendisinde, başka biri gibi oldu sanki, yolda yanımdan geçse zor tanırım artık. db55 sen de ne olur boyun 160 ve üstüyse daha fazla kilo verme sakın. Bu devirde sıfır beden modası da kalmadı hem, beğenilmiyor eskisi gibi. Bence en ideal 36-38 beden. Gerisi tehlikeli olmaya başladı. Teşekkür ederim ikinize de yorumlarınız için tekrardan :)
Tipik bir anoreksiakilo almaya başlayınca yüzü düzelir ama bulumiaya göre daha zor bir hastalık arkadaşım .İnsan kabullense bile aşmak çok zor oluyor
Cok yakin bi arkadasim hasta boyu 1,52 kilosu suan 26 ya dustu ne yapacagimi bilmiyorum ailesi perisan tedaviyi kabullenmiyo kendisi 26 yasinda oldugu icin ailesi hic birsey yapamiyo yurtdisinda yasadigimiz icin burada ki kanunlara gore zorla hastaneye yatiramiyoruz maalesef heran ölebilir ne yapacagimizi sasirdik hasta oldugunu kabullenmiyo 4 ayda neredeyse 20 kilo verdi(( hepimiz caresiz kaldik bildiginiz tavsiye edeceginiz bisey var mi
Maalesef bu hastalığın tedavisi kabullenmekle başlıyor. Yaşı kaç olursa olsun, intihar eden biri nasıl ki engellenmeye çalışılıyorsa aynı şekilde arkadaşınızın da gerekirse zorla tedavi edilmesi lazım. İnşallah arkadaşınız sağlığına kavuşur.
Maalesef polise kadar gittik bizim de gozumde intihar sonucta adamlar cok sert bi sekilde hic birsey yapamazsiniz kendi istemedigi surece diyo kanun bu diyolar kac gundur heryere telefon aciyorum avukata kadar gittim yok yok yok kimse birsey yapmiyo hastaneye kontrole gitmeye zorla ikna ettim son umudum du bu ambulansla kaldirildi fakat kan degerleri guzel cikti ve biraktilar deliriyorum gunlerdir oturup olmesini izliyoruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?