Anormal olan kim?

yani kız arkadaşınızla bile ayda birden fazla görüşemiyorsunuz..

aileniz sizi kölesi yapmış sınırları esnetmeniz gerekirdi bu yaşa kadar.

Benim için hiç problem değil.Bundan sonrası sizin kızınızın problemi.
Bir annenin evladının nerede olduğunu bilmek istemesi bana göre problem değildir.
Kızım içinde problem değildir.
Benim görmüş geçirmişkigim ve hayat tecrubem bunu gerektirir.

İşte olay bu. İnsanı sınırlamak baskı altına almak degilki bu sadece bilmek. Allah korusun bizi şey olduğunda önceden haberdar olmaktır. Ona göre müdahale etmektir. Şehrin göbeğinde insanın başına neler gelebiliyor.

normal arkadaşlarınla da mı buluşmuyosun? yalan söyle çık.

Evet en son nerede olduğu bilinerek çok kayıp kıza ulaşıldı mesela. Hepimizin başına gelebilir bence söylemesinde bir sakınca yok. Baskılamak değil bu ki zaten baskılamıyorlarmış öyle yazmış konu sahibi. "Bilmemkimle şuradayım" dese ailesinin de içini rahatlatmış olur. Ben 24 yaşındayım hala bilgilendiriyorum ailemi.

normal arkadaşlarınla da mı buluşmuyosun? yalan söyle çık.

Yalan söylemeyi beceremiyorum pek açıkçası yanı üsküdar dediysem üsküdar da olmak zorunda hissediyorum ama kız arkadaşımı telefona ıstemeleri korkusu sarıyor.

üniversite döneminde bir iki erkek arkadaşım vardı, abime de babama da ara ara bahsederdim, bes altı kzıın ıcındekı ıkı erkek çok sorun değil ama birebir problem bir de çalıstığım yerde çok kadınlı , erkekten de arkadaş olmaz kafasındalar. konusma demezler ama bulusmak mı ohaa kafasındalar

sonuç olarak erkek arkadaşımdan ayrıldım.

abarttığımı düşündüğü bazı durumlar için en yakın arkadaşımla kız arkadaşımla görüştürdüm. ve tabii ki bu benim için iğrenç bir durum. kendimi çok aşağılık hissettirdi.

devamında saatlerce konustuk bastan baya laf söyledim sonrasında ben seni seviyorum ama abartmaların benı korkuttu vs dedi. hala daha aşkım falan diyor, deme dedim bırak alışana kadar biz zaten ayrılamayız dedi.

sabah günaydın mesajı atmış. gün içinde aradı. baya ilgili , eskisinden daha önemli geliyorum sanırım.

ayrıldığımıza ınanamıyoruz ama ayrı gibi de değiliz sanırım.

şimdi ben onu seviyorum, takıntılı biri olduğunu da biliyorum ama.
bana döneceği belli gibi ama bu ilişkinin artık kalemi kırılmalı mı?
o benim ilkim ve ben hep ilk sevgilimle evlenmek istedim, sürünsün değerimi anlasın başlayalım diyorum
bu çok mu mantıksız olur?

ya da bir erkek nasıl süründürülür?

Bence bir erkek değişmez kısa bir süreliğine rol yapar sonra eski haline döner
Onu bu haliyle kabul edebiliyosanız devam edin yok size zor geleceksen uzatmayınn

Anormallik hem sende hem de ailende. Erkek olsam ben de bıkardım. Bir an önce olgunlaşmalı ve ailene rest çekmelisin. Çocuk musun sen? Çok saçma.

Biz sorunlarımızı baya hallettik. Babamlara da çok arıyorsunuz diye bir çıkış yaptım. Bu konu baya olay yarattı evde. Bağırdılar çağırdılar annem kızdı konusmadı. En son bir akraba toplantısında anlattı akrabalarına kendıne hak vermelerini beklerken herkes benı haklı buldu. Daha hiç kendi başıma dışarı çıkmadım bır haftadır. Bakalım ne olacak:) desteğiniz için çoook teşekkur ederim:)

Sonunda tepki gösterip hakkını aramışsın hayırlısı olsun:)

kusura bakmayın ama siz gerçekten evladınızın nerede olduğunu asla ama asla bilemezsiniz. ne yalan söyleyenleri biliyorum kendi arkadaşlarımdan, neler neler aklınıza bile gelmez.

ben de üniversite yıllarında çok gezdim tozdum, şehir dışlarına çıktım, arkadaşlarımda kaldım, ailemde sağolsun hiç sorun çıkarmadı, çünkü artık eşek kadar olmuştum ve güveniyorlardı haliyle. çok sormazlardı, deşmezlerdi kimleyim neredeyim çünkü ben onlara telefonda ne söylesem onların bildiği benim verdiğim bilgi kadar olacaktı. asla daha fazlasını bilemeyeceklerdi tıpkı sizin gibi. siz çocugunuzu korumak adına sürekli baskı kurmak yerine, önce onu doğru yetiştirip yetiştirmediğinizden emin olacaksınız, insanlarla başbaşa bırakacaksınız ki tanıyacak görecek kime güvenip güvenmeyeceğini bilecek. 20 tane insanın içine girer hiçbir şey olmaz ama 1 tane sapık bir adam hayatını karartabilir. o yüzden çok gezip tozması sorun değildir, hayatına soktugu insanların profilleri doğru mu değil mi budur önemli olan!

konu sahibinin ailesinin yaptığı şeyin adı da korumacılık değil düpedüz paranoyaklıktır. böyle saçmalık mı olur? üstelik üniversite mezunu meslek sahibi bir insan yani konu sahibi. çocuklarınız bebek değil, büyüdüler ve kendi hayatları var, ona göre davranın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…