- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
çalışıyormuşsun da üstelikevden çıkma durumum şu şu arkadaşımla, şurda bulusacağız şeklinde oluyor, ailem çok özgür olduğumu düşünüyor.
Üniversite mezunu bir öğretmenim, şu an bir okulda öğretmenlik yapıyorum.
ben buluşamıyoruz diye sorun çıkarmıyorum erkek arkadaşım şu ara kafayı yedip. ama her buluştuğumuzda babam gelecek diye kapılara bakıp bunaltma durumum var. ama gelebilecek biridir babam
Bende çocuklarımın nerede ve kiminle olduklarını bilmek isterim. Bunun yaşla falan alakası yok. Aileniz sizin için meraklanıyorlar. Bunun kısıtlama olduğu fikrine katılmıyorum.
Ailenize birisiyle birlikteliğiniz olduğunu söyleseniz ve erkek arkadaşınızı tanıştırsanız eminim ki daha esnek olabilirler.
Devir çok kötü. Özgecan'ları unutmayalım. Anne olarak bende aynısını yapardım ve yapıyorum.
ebeveynler olarak,topluca paranoyak olduk.ben de evlenmeden önce aynısını yapıyordum.nerede ve kimlerle olduğunu bilirsem içim rahat eder diyordum.kaldı ki benimki erkek.
konu sahibi sizde,arkadaşlarınızı,erkek arkadaşınızı ailenizle tanıştırsanız,yine de rahat vermezler mi ?
bazı şeyleri anlatırken abartıyorsun ya da yanlıs aktarıyorsundur diyen,
ve daha pazar gunu bir kız arkadaşım ve ben abimin özel hayatıyla ilgili çok da hoş olmadığını dusunduğum bir durumdan bahsederken , ben de bunu aileme söyledim hiç hoş karşılanmadı demesi normal mi?
annesi memleketimden ötürü beni istemiyordu ama tanıştırdı erkek arkadasım 4 ay önce. sonra sivridil iyi kızdır , akıllıdır tanısan çok seversin dediği için şimdi yakından tanıma çabası içindeymiş.
Bende çocuklarımın nerede ve kiminle olduklarını bilmek isterim. Bunun yaşla falan alakası yok. Aileniz sizin için meraklanıyorlar. Bunun kısıtlama olduğu fikrine katılmıyorum.
Ailenize birisiyle birlikteliğiniz olduğunu söyleseniz ve erkek arkadaşınızı tanıştırsanız eminim ki daha esnek olabilirler.
Devir çok kötü. Özgecan'ları unutmayalım. Anne olarak bende aynısını yapardım ve yapıyorum.
İlk paragrafı anlamadım.
Ben farkli düşünüyorum bu konuda. Her ailenin yapısı farklıdır siz de is ciddiye binmeden soyleyemiyorsunuz belli ki ailenizle.
Sevgilinize bunu baştan söylediniz mi? Eğer soylediyseniz bu durumu bilerek sizinle olmayı sectiyse şimdi yaptığı doğru değil. Sırf bu yüzden bitirmek istemesi de ilginç geldi bana.
Zor bir insan sevgiliniz. Ama benden size tavsiye kendinizden çok fazla taviz vermeyin. Başta sizi böyle kabullenen insan sonradan ayrılmak için bunu bahane ediyorsa sevgisinden şüphe ederim. Siz taviz verdikce şikayet edecek başka şeyler bulacak çünkü.söyledim . özellikle okul zamanı okulda uzun uzun görüşebiliyorduk ama okul bitsin görüşemeyiz diye konustum.
o da bır sey demedi.
şimdi de onu baştaki dönemler için söylemiştin diye lafın ustune yatıyor.
sonra abisinin sevgilisini örnek gösterip o çıkıyor dedi. onun ailesi biliyordur ya da esneklerdir dedim-
bu arada ben açığım o kapalı dıye o namuslu görülüyor ailede-
hayır bilmiyor ailesi dedi, iki akşamın birinde sevgilimle iftar açsam herkes sorar nerdesin diye yani.
sonuç olarak ailenin bildiği de anlaşıldı
Baskının olduğu yerde herzaman yanlış çok olur ailen bunun farkında değil belliki. E sende salla sununla bulusucam bununla bulusucam diye . Ama sunuda belirtmeliyimki seven insan her zorluga katlanir mdsela universtede baska sehirde okutan sevgililer yeri geliyor 2 haftada bir yeri geliyor ayda bir buluşuyorlar ama sevgileri değişmiyor. Sen aileni değiştiremicegine göre sevgilin buna katlanabilmeliYaklaşık bir yıllık ilişkinin, kızın evden çıkmak için izin alamıyor, buluşamıyoruz diye bitmesi normal midir?
Evet evden bir yerde gezmek için izin alamıyorum çünkü her daim kimle nerede olduğum bilinmek isteniyor.
Buluşsak da ayaküstü mezun olduğumuz okulda ya da avm de bulusuyoruz. (okul yakalanmama açısından güvenli)
Yaşlar 22 bu arada. İlişkim bitmek üzere ve en temel sebebi bu olacak. Çözümler, sonuçlar hepsine açığım.
Delirmek üzereyim kızlar nolur yardım edin.
Ama ayaküstü de olsa ortalama haftada bir buluşuyoruz
Birey olamamışsın ki
Napcan sevgiliyi.....at gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?