İstedikleri buysa söyleyin nerede kiminle olduğunuzu, o zaman da mı izin vermiyorlar?Evet evden bir yerde gezmek için izin alamıyorum çünkü her daim kimle nerede olduğum bilinmek isteniyor.
Neden çıkamıyorsun evden ?
22 Yaşında sanırım üniversite mezunusun ailene bir arkadaşının olduğunu açıklamak bu kadar mı zor ?
Hiç kimse sürekli sürekli buluşmuyor . Özellikle uzak mesafedekiler .
Bence olgunlaşmamışsınız .
Bitsin iliski mi yok. Ailenden izin alamayacagimiza gore.
ilk ilişkim , seviyorum diye dusünüyorum. daha iyisini bulamam gibi aptalca bir düşüncem de var sanırım. bunu çözelim ayrılmayalım dıye dusunen bır adet sevgili de mevcut elimde
Ailen bilse bile isi ciddiyete bindirmek isteyebilirler. Soz takmak ne kadar dogrudur bu yasta.
Siz huzursuz olduğunuz için kısıtlı görüşmeleriniz de huzursuz oluyor zaten.evden çıkma durumum şu şu arkadaşımla, şurda bulusacağız şeklinde oluyor, ailem çok özgür olduğumu düşünüyor.
Üniversite mezunu bir öğretmenim, şu an bir okulda öğretmenlik yapıyorum.
ben buluşamıyoruz diye sorun çıkarmıyorum erkek arkadaşım şu ara kafayı yedip. ama her buluştuğumuzda babam gelecek diye kapılara bakıp bunaltma durumum var. ama gelebilecek biridir babam
evden çıkma durumum şu şu arkadaşımla, şurda bulusacağız şeklinde oluyor, ailem çok özgür olduğumu düşünüyor.
ben buluşamıyoruz diye sorun çıkarmıyorum erkek arkadaşım şu ara kafayı yedip. ama her buluştuğumuzda babam gelecek diye kapılara bakıp bunaltma durumum var. ama gelebilecek biridir babam
evlenmek için çok erken, uzun yıllar söz nişan istemezler. biz yaşlar, işler oturmadan resmi hiçbir şey istemiyoruz zaten bu yılda abisi evlenecek
Siz huzursuz olduğunuz için kısıtlı görüşmeleriniz de huzursuz oluyor zaten.
Peki biraz ayaklarınızın üstünde durup, arkadaşlarınızla daha rahat görüşmek isteseniz nolur, aileniz istemiyor tamam da kavga mı çıkar mesela?
Ailen erkek arkadaşını biliyor mu?
hayır anneme bahsetmiştim en basında üstünden zaman geçti bır daah konuyu açmaya korktum. zaten bilse akıllı ol, dikkatli ol ee evlilik ne zaman der, işler dahada sarpa sarabilir
evden çıkma durumum şu şu arkadaşımla, şurda bulusacağız şeklinde oluyor, ailem çok özgür olduğumu düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?