- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Amazing_Queen
-
Merhabalar, bu ara yaşadığım ve kafama takılan bir sorunu paylaşmak istiyorum. Eşinizle, dostunuzla, sevgililerinizle kavga edip, birbirinize yeri gelip hakaret edip sonra da bir şekilde barışıp hiç bir şey olmamış gibi yaşayabiliyor musunuz? Mesela eşinizle bir gün öncesinde karşılıklı boşanmaya karar verip, sonra ertesi gün karşınızda ki adım attığında barışıp normal hayatınıza geri dönebiliyor musunuz. Kavga konularını soracak olursanız belki çok küçük şeyler büyüyor ama büyüyor yani.Hakarete gidecek kadar,boşanacak kadar büyüyor bazen...
Hayatım boyunca hiç kimseye "terbiyesiz" dışında sert bir kelime kullanmadım.
Değil kocamla herhangi bir insanla ağır bir söz diyaloğuna girsem yeniden selamlaşmam bile.
kırıklık daima kalıyor insanın içinde bir yerlerde tokat yarası geçer söz yarası geçmez demişlerMerhabalar, bu ara yaşadığım ve kafama takılan bir sorunu paylaşmak istiyorum. Eşinizle, dostunuzla, sevgililerinizle kavga edip, birbirinize yeri gelip hakaret edip sonra da bir şekilde barışıp hiç bir şey olmamış gibi yaşayabiliyor musunuz? Mesela eşinizle bir gün öncesinde karşılıklı boşanmaya karar verip, sonra ertesi gün karşınızda ki adım attığında barışıp normal hayatınıza geri dönebiliyor musunuz. Kavga konularını soracak olursanız belki çok küçük şeyler büyüyor ama büyüyor yani.Hakarete gidecek kadar,boşanacak kadar büyüyor bazen...
"Hakaret" boyutunda bir kavga yasamadım hic. Cünkü iliskide saygı bittigi zaman sevginin hicbir önemi kalmıyor. Ancak cok kırıldıgım zamanlarda gereken özür dilenmisse, uzatan taraf olmamak icin normal davranmaya çalısırım.Merhabalar, bu ara yaşadığım ve kafama takılan bir sorunu paylaşmak istiyorum. Eşinizle, dostunuzla, sevgililerinizle kavga edip, birbirinize yeri gelip hakaret edip sonra da bir şekilde barışıp hiç bir şey olmamış gibi yaşayabiliyor musunuz? Mesela eşinizle bir gün öncesinde karşılıklı boşanmaya karar verip, sonra ertesi gün karşınızda ki adım attığında barışıp normal hayatınıza geri dönebiliyor musunuz. Kavga konularını soracak olursanız belki çok küçük şeyler büyüyor ama büyüyor yani.Hakarete gidecek kadar,boşanacak kadar büyüyor bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?